Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Jesli miales spremczkę na rączce, a po wytrysciku, kontakcie ze swoja spermusią nie umyles ladnie łapek mydełkiem i po krótkim czasie robiłeś tą palcóweczke to w ciążeczkę dziwczynka może zajść bardzo szybkiutko a ty możesz tatusiem zostać.
PO kazdym stosunku przed kolejnym nalezy umyc czlonka i oddac mocz bo plemniki moga zostac w cewce moczowej i pod napletkiem, a nie daj boze cos sie przedostanie na zewnatrz przy zakladaniu nowej prezerwatywy.
NIkt CI tu nie powie ze nie ma szansy albo jest szansa na ciaze. Raczej w ciazy nie powinna ale roznie to bywa biorac pod uwage ze twierdzisz ze miala owulacje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 8:21 pm Temat postu: |
|
|
nie oddalem moczu bo nie chcialo mi sie po prostu....rece umylem =) ale przy zakladaniu kondomu watpie ze jakies nasienie dostalo sie do niej, ale nawet jak sie dostalo to bardzo male ilosci. jak duza jest szansa na ciaze w takiem przypadku?
zaplodnienie przez palec chyba to bardzo sporadyczne przypaki, prawda?
nie maczalem palcow w seprmie ;p nie czulem takiej potrzeby =p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 8:34 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | watpie ze jakies nasienie dostalo sie do niej, ale nawet jak sie dostalo to bardzo male ilosci |
Czaasem nie wiele potrzeba ...
KOlego nikt tu nie ma rentgena w oczach ani tez nikt nie widzial jak to robiliscie i jaki to mialo przebieg wiec nikt ci dokladnie nie powie jak duza szansa jest.
Teoretycznie w ciazy nie powinna byc, ale zawsze kilkukrotnych stosunkach w tym samym dniu mozna powiedziec ze szanse rosna, bo do tego dochodza plemniki z poprzednich stosunkow, kryjace sie pod napletkiem czy w cewce moczowej i czesto facet nie jest swiadom tego .... i przy zakladaniu cos "wylezie na druga strone". Wiec biorac pod uwage ze dziewczyna miala srodek cyklu i prawdopodobnie owulacje to powiem ze minimalne ryzyko istnieje. Moze nie za duze ale.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 8:46 pm Temat postu: |
|
|
droga mala_mi ale jak przy zakladaniu prezerwatywy cos sie moglo dostac na zewnatrz? w dodatku powiem, ze nie dochodzilem w niej, tylko wyciagalem czlonka przed wytryskiem. podobno zaplodnienie przez preejkujat sa minimalne czy tak? jakie sa szanse na ciaze, jezeli wytrysku w niej nie bylo? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Wystarczy zle cos obrocic, albo pomylic strony i juz cos moze sie wydostac.
Istnieje cos takiego jak kropelkowanie - w preejakulacie nie ma plemnikow, pojawiaja sie krotko przed wytryskiem (kropelkowanie). Sprawa jest jednak inna gdy wytrysk juz jeden np 2h wczesniej nastapil. Jak pewnie wiesz, plemniki w dogodnych warunkach sa w stanie przezyc dosyc dlugo, zatem jesli "wczesniejsze nasienie" (ktore sie znajdowalo w cewce moczowej" zmiesza sie z preejakulatem powstanie mieszanina tych dwoch skladnikow. Zatem plemniki z 1 wytrysku moga przedostac sie na zewnatrz wraz z "nowym" preejakulatem. Jezeli w tym momencie robiles palcowke a jakos przez przypadek miales kontakt z preejakulatem - miales kontakt z plemnikami, opcja 2 jesli pomyliles strony przy zakladaniu gumki i potem ja "odwracales" to rowniez jest mozliwosc. Jesli gumka byla dobrze zalozona, bez "pomylek" oraz preejekulant (szczegolnie po 1 stosunku) nie mial jak sie dostac (np na palcach do pochwy) to mozna ciaze wykluczyc. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 9:03 pm Temat postu: |
|
|
ale gdyby takie sytuacje jak opisujesz nawet mialy miejsce [ o ile mnie amiec nie zawodzi to nie mialy ] to i tal na ciaze w taki sposob sa chyba marne szanse. mam racje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Biorac pod uwage ze dziewczyna miala owulacje w tym dniu to szanse sa niewielkie ale jakies ryzyko moglo by zaistniec, gdyby takie cos mialo miejsce. Jesli jednak nie mialo no to mozecie spac spokojnie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 10:10 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za pomoc trzymajcie kciuki =] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
przyszłamamusia1
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 5:30 pm Temat postu: |
|
|
ee usuneli wszystkie moje posty... ;/
więc powtorze moje cykle trwają około 6 dni i mam regularne
---przyszłamamusia1 dostałaś wiadomość na priva gdzie Twoje posty zostały przeniesione. Proszę czytaj uważnie i nie powielaj postów. Stosuj sie do regulaminu.---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 5:44 pm Temat postu: |
|
|
Nie usuneli tylko przeniesli! Gdybys czytala REGULAMIN to wiedzialabys ze nie wolno tworzyc takich samych postow w roznych tematach. Dostalas juz w jednym temacie odpowiedz wiec nie rob smietnika z forum
|
|
|
|