Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2010 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kamkaz85 - jest dobrze, ciąży nie ma, moim znajomym czasem i miesiąc się spóźnia, bieganina, stres, alkohol, leki, strach przed niechcianą ciążą lub właśnie bardzo jej pragnienie, psychika czyni cuda, wiem coś o tym Smile
nie martw się, miałaś zabezpieczenie, więc szanse są małe, a test wykonałaś w dośc odpowiedniej porze, więc raczej by nie skłamał Very Happy

pozdrawiam Razz

awaria - no proszę Cię, nie jesteś w ciąży babo Smile ja też mam duży brzuch przed okresem, wzdęcia, bóle głowy, czuję się gruba, trądzik mi wyskakuje, mam kłucia w brzuchu i piersiach i są one nabrzmiałe Smile
a Ty miałaś normalny okres przez 3 miesiące Smile i na przyszłośc - nie warto jeśc dużo słodyczy, bo można nabawic się chorób Very Happy

pozdrawiam cieplutko Very Happy

Dodano po 3 minutach:

kamkaz85 - a potem jak najbardziej życzę Ci małego dzidzi Very Happy !

pozdrawiam Smile
awaria

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2010 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dziekuje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 napisał:
"wind_of_hope" nie wiem co robic, ponieważ kłują mnie jajniki i te piersi .. okres za 8 dni .. co robic

przede wszystkim nie panikowac!
te bole moga własnie oznaczac zblizajaca sie @.ja tez tak mam i zawsze pojawia sie @, mimo ze bryyyyyyyyyykam z "mezem" ile wlezie Wink
spokojnie.

Dodano po 32 sekundach:

juz nie wiem jak mam do Ciebie dotrzec.. chyba klapsem Razz Cool nie no zartuje.
mozesz dla spokoju zrobic test. ale wg mnie to głupota bo i tak nie jestes w ciazy Razz

Dodano po 1 minutach:

awaria napisał:
siemka mam pytanie jakie jest prawdopodobienstwo bycia w ciazy jesli mialam normalny okres przez 3 mc od stosunku . testy ciazowe wykazaly brak ciazy .

zgadzam sie z kolezankami. ale dla pewnosci wykonaj test krwi - bhcg. wynik pewny w 100% Smile
niby mowia ze w ciazy okres tez jest mozliwy... Rolling Eyes

Powrót do góry
nark0tyk

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:34 am    Temat postu: ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pytanie i proszę o szybkie odpowiedzi i na temat a mianowicie współżyłam z chłopakiem (okres mi sie już spóźniał 4 dni)i cykle mam bardzo nieregularne mimo ze powinnam juz miec ustabilizowane bo miesiaczkuje juz ok. 3 lat.Wracając do tematu mam przeczucie ze zaszłam w ciążę bo ostatnio często współżyłam z chłopakiem bez zabespieczenia i wczoraj pierwszy raz skończył we mnie, rano po przebudzeniu idąc do łazienki zobaczyłam dziwny śluz a mianowicie był on taki rozciągliwy jak guma do żucia, przeźroczysty, gęsty i mialam wrażenie za znajduje sie tam mała ilość krwi, brzuch mnie boli jak bym miała okres ale go nie mam.Niechce narazie robić testu bo obawiam sie wyniku. Sad .Czy to może być ciąża? Prosze o racjonalne odpowiedzi. Dodam że oprócz wczorajszego dnia gdy pierwszy raz skończył we mnie to 2 tyg. temu mała ilośc nasienia przypadkowo znalazła sie na mojej pochwie.

--- Przeczytaj REGULAMIN FORUM!!!. NIe zakładaj nowych tematów tylko pisz w odpowiednich jeśli takie istnieją ---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyznam szczerze,że zawsze dziwią mnie takie pytania. Pytasz czy jest możliwość zajścia w ciąże a przecież współżyjesz bez zabezpieczenia więc to normalne ,że szanse są prawda?
Ten śluz o którym piszesz to sperma połączona z Twoim śluzem.

Powrót do góry
nark0tyk

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ta krew .?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ta krew czasami się zdarza. To może być podrażniona wyściółka pochwy. Bez paniki.

Powrót do góry
nark0tyk

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeśli ta sperma wydzielila sie razem z tym sluzem to jest możliwość nie zajścia ?
z góry dziękuje

Dodano po 5 minutach:

i czy wgl. jest możliwość wydzielenia sie tej spermy razem z tym śluzem?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sperma to sperma a Twój śluz to Twój śluz. Aby plemnik mógł się poruszać potrzebny jest Twój śluz płodny. Jesli były to Twoje dni płodne to szanse sa ogromne na zajście w ciąże.

Powrót do góry
nark0tyk

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha dziękuje bardzo za pomoc i za zmniejszenie paniki Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41