Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 8:20 pm Temat postu: |
|
|
Kamkaz85 - jest dobrze, ciąży nie ma, moim znajomym czasem i miesiąc się spóźnia, bieganina, stres, alkohol, leki, strach przed niechcianą ciążą lub właśnie bardzo jej pragnienie, psychika czyni cuda, wiem coś o tym
nie martw się, miałaś zabezpieczenie, więc szanse są małe, a test wykonałaś w dośc odpowiedniej porze, więc raczej by nie skłamał
pozdrawiam
awaria - no proszę Cię, nie jesteś w ciąży babo ja też mam duży brzuch przed okresem, wzdęcia, bóle głowy, czuję się gruba, trądzik mi wyskakuje, mam kłucia w brzuchu i piersiach i są one nabrzmiałe
a Ty miałaś normalny okres przez 3 miesiące i na przyszłośc - nie warto jeśc dużo słodyczy, bo można nabawic się chorób
pozdrawiam cieplutko
Dodano po 3 minutach:
kamkaz85 - a potem jak najbardziej życzę Ci małego dzidzi !
pozdrawiam _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 8:23 pm Temat postu: |
|
|
ok dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Plus123 napisał: | "wind_of_hope" nie wiem co robic, ponieważ kłują mnie jajniki i te piersi .. okres za 8 dni .. co robic |
przede wszystkim nie panikowac!
te bole moga własnie oznaczac zblizajaca sie @.ja tez tak mam i zawsze pojawia sie @, mimo ze bryyyyyyyyyykam z "mezem" ile wlezie
spokojnie.
Dodano po 32 sekundach:
juz nie wiem jak mam do Ciebie dotrzec.. chyba klapsem nie no zartuje.
mozesz dla spokoju zrobic test. ale wg mnie to głupota bo i tak nie jestes w ciazy
Dodano po 1 minutach:
awaria napisał: | siemka mam pytanie jakie jest prawdopodobienstwo bycia w ciazy jesli mialam normalny okres przez 3 mc od stosunku . testy ciazowe wykazaly brak ciazy . |
zgadzam sie z kolezankami. ale dla pewnosci wykonaj test krwi - bhcg. wynik pewny w 100%
niby mowia ze w ciazy okres tez jest mozliwy... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nark0tyk
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:34 am Temat postu: ciąża |
|
|
Witam. Mam pytanie i proszę o szybkie odpowiedzi i na temat a mianowicie współżyłam z chłopakiem (okres mi sie już spóźniał 4 dni)i cykle mam bardzo nieregularne mimo ze powinnam juz miec ustabilizowane bo miesiaczkuje juz ok. 3 lat.Wracając do tematu mam przeczucie ze zaszłam w ciążę bo ostatnio często współżyłam z chłopakiem bez zabespieczenia i wczoraj pierwszy raz skończył we mnie, rano po przebudzeniu idąc do łazienki zobaczyłam dziwny śluz a mianowicie był on taki rozciągliwy jak guma do żucia, przeźroczysty, gęsty i mialam wrażenie za znajduje sie tam mała ilość krwi, brzuch mnie boli jak bym miała okres ale go nie mam.Niechce narazie robić testu bo obawiam sie wyniku. .Czy to może być ciąża? Prosze o racjonalne odpowiedzi. Dodam że oprócz wczorajszego dnia gdy pierwszy raz skończył we mnie to 2 tyg. temu mała ilośc nasienia przypadkowo znalazła sie na mojej pochwie.
--- Przeczytaj REGULAMIN FORUM!!!. NIe zakładaj nowych tematów tylko pisz w odpowiednich jeśli takie istnieją ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:49 am Temat postu: |
|
|
Przyznam szczerze,że zawsze dziwią mnie takie pytania. Pytasz czy jest możliwość zajścia w ciąże a przecież współżyjesz bez zabezpieczenia więc to normalne ,że szanse są prawda?
Ten śluz o którym piszesz to sperma połączona z Twoim śluzem. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nark0tyk
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:51 am Temat postu: |
|
|
a ta krew .? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:53 am Temat postu: |
|
|
a ta krew czasami się zdarza. To może być podrażniona wyściółka pochwy. Bez paniki. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nark0tyk
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:06 am Temat postu: |
|
|
a jeśli ta sperma wydzielila sie razem z tym sluzem to jest możliwość nie zajścia ?
z góry dziękuje
Dodano po 5 minutach:
i czy wgl. jest możliwość wydzielenia sie tej spermy razem z tym śluzem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:10 am Temat postu: |
|
|
Sperma to sperma a Twój śluz to Twój śluz. Aby plemnik mógł się poruszać potrzebny jest Twój śluz płodny. Jesli były to Twoje dni płodne to szanse sa ogromne na zajście w ciąże. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nark0tyk
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:16 am Temat postu: |
|
|