Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
elegia29
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Witam;
Pewnie moje pytanie zostanie potraktowane jako jedno z glupszych, ale ja sie obawiam.
Biore tabletki YAZ, to moje 3 opakowanie, uprawiam z fecetem petting...a mimo to obawiam sie ciazy.
Nie bylo sytuacji, zeby w jakis sposob ( np: na jego palcach) nasienie dostalo sie do mnie)....
Zastanawiam sie czy nie isc jutro na badania na hcg....
Jak mysliscie? co powinnam zrobic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 3:54 pm Temat postu: |
|
|
elegia29 - skoro nic nie dostało się do Twojej pochwy, żadna sperma ani nic to dlaczego się boisz ?
dzieci z powietrza się nie biorą ..
a propo badania hcg .. dziewczyno po co ?
skoro stosunku nie było, sperma się nie dostała do narządów rodnych, to jak ?
jeśli już tak bardzo się martwisz kup test ciążowy (są takie, które wykrywają ciążę już po paru dniach, są bardzo czułe)
ale nie ma nad czym tu myślec ..
pozdrawiam _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:25 pm Temat postu: |
|
|
elegia29 - bywaly i gorsze przypadki niz Twoj wiec spokojnie nie takie rzeczy sie czytaly - ba mozna powiedziec ze to jest na porzadku dziennym.
No ale do rzeczy..
1. Tabletki antykoncepcyjne sa po to aby chronily przed zajsciem w ciaze - hamuja owulacje - nie ma mozliwosci zajscia w ciaze wiec nawet pelen stosunek z wytryskiem w srodku nie niesie za soba ryzyka ciazy (oczywiscie jezeli tabletki bierzesz regularnie zgodnie z ulotka).
2. Przy samym pettingu szansa na ciaze jest minimalna - musialby partner wprowadzic do pochwy na palcach duza ilosc swiezej spermy. No i oczywiscie musialabys miec dni plodne (a przypominam przy braniu tabletek takowe dni nie wystepuja). Zatem ryzyko = 0
3. Zastanow sie czy jestes gotowa na taka forme pieszczot jezeli cie to tak stresuje.
Dodano po 1 minutach:
Plus testy nalezy robic minimum 14 dni od stosunku albo w dniu planowaej miesiaczki. te "superczule" testy to pic na wode fotomontaz. I zaden test powtarzam zaden test nie wykryje ciazy po 6-7 dniach do stosunku bo jej jeszcze fizycznie nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
elegia29
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:52 pm Temat postu: |
|
|
czyli co? mam czekac spokojnie na krwawienie z odstawienia? i przestac sie zamartwiac.
zrezygnowalismy juz z seksu, przez moje leki... nie wiem czy nie powinnism tez zrezygnowac z pettingu.
Zawsze to ja jestem pierwsza pieszczona a pozniej moj pratner, wiec nie ma szans, zeby sperma miala kontakt z moimi narzadami....
ehhh, sama juz nie wiem co robic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:58 pm Temat postu: |
|
|
elegia29 napisał: | czyli co? mam czekac spokojnie na krwawienie z odstawienia? i przestac sie zamartwiac.
|
No dokladnie tak. Wez to na logike, zaplodnienie nie jest fizycznie mozliwe, dodatkowo ze bierzesz tabletki antykoncepcyjne to juz w ogole.
Wyluzuj dziewczno _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
patryczek
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam chcialbym sie dowiedziec czy moja dziewczyna jest w ciazy . Miala dostac okres 27 marca lecz go nie dostała do teraz 12 kwietnia uprawialismy seks bez zabezpieczenia a teraz jest juz 20 i okresu dalej nie ma . czy ona moze byc w ciaży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:38 pm Temat postu: |
|
|
elegia29 nie ma sensu robić żadnych testów a tym bardziej hcg.
patryczek a czy przed 27 marca był stosunek bez zabezpieczenia? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
patryczek
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:43 pm Temat postu: |
|
|
nie to byl pierwszy raz 12 kwietnia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:46 pm Temat postu: |
|
|
patryczek jesli uprawialiscie seks bez zabezpieczenia to logiczne ze moze byc w ciazy Niech dziewczyna zrobi test, najlepiej z krwi bhgc (jezeli kochaliscie sie przed miesiaczka)
Dodano po 1 minutach:
A skoro pierwszy raz byl 12 kwietnia no to hmmm okres moze sie opozniac przez hormony ktore wariuja. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
patryczek
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:47 pm Temat postu: |
|
|
chodzi o to ze miesiaczka miała byc 28 marca ale jej nie bylo spozniała sie a zrobilismy to 12 kwietnia wtedy spozniała sie o ok 15 dni i teraz dalej jej nie ma nie było wytrysku wcale . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|