Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elegia29

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 3:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam;
Pewnie moje pytanie zostanie potraktowane jako jedno z glupszych, ale ja sie obawiam.
Biore tabletki YAZ, to moje 3 opakowanie, uprawiam z fecetem petting...a mimo to obawiam sie ciazy.
Nie bylo sytuacji, zeby w jakis sposob ( np: na jego palcach) nasienie dostalo sie do mnie)....
Zastanawiam sie czy nie isc jutro na badania na hcg....
Jak mysliscie? co powinnam zrobic?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elegia29 - skoro nic nie dostało się do Twojej pochwy, żadna sperma ani nic to dlaczego się boisz Wink ?
dzieci z powietrza się nie biorą ..
a propo badania hcg .. dziewczyno po co Cool ?
skoro stosunku nie było, sperma się nie dostała do narządów rodnych, to jak ?
jeśli już tak bardzo się martwisz kup test ciążowy (są takie, które wykrywają ciążę już po paru dniach, są bardzo czułe) Razz
ale nie ma nad czym tu myślec ..

pozdrawiam Smile
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elegia29 - bywaly i gorsze przypadki niz Twoj wiec spokojnie nie takie rzeczy sie czytaly - ba mozna powiedziec ze to jest na porzadku dziennym.

No ale do rzeczy..
1. Tabletki antykoncepcyjne sa po to aby chronily przed zajsciem w ciaze - hamuja owulacje - nie ma mozliwosci zajscia w ciaze wiec nawet pelen stosunek z wytryskiem w srodku nie niesie za soba ryzyka ciazy (oczywiscie jezeli tabletki bierzesz regularnie zgodnie z ulotka).
2. Przy samym pettingu szansa na ciaze jest minimalna - musialby partner wprowadzic do pochwy na palcach duza ilosc swiezej spermy. No i oczywiscie musialabys miec dni plodne (a przypominam przy braniu tabletek takowe dni nie wystepuja). Zatem ryzyko = 0

3. Zastanow sie czy jestes gotowa na taka forme pieszczot jezeli cie to tak stresuje.

Dodano po 1 minutach:

Plus testy nalezy robic minimum 14 dni od stosunku albo w dniu planowaej miesiaczki. te "superczule" testy to pic na wode fotomontaz. I zaden test powtarzam zaden test nie wykryje ciazy po 6-7 dniach do stosunku bo jej jeszcze fizycznie nie ma

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli co? mam czekac spokojnie na krwawienie z odstawienia? i przestac sie zamartwiac.
zrezygnowalismy juz z seksu, przez moje leki... nie wiem czy nie powinnism tez zrezygnowac z pettingu.
Zawsze to ja jestem pierwsza pieszczona a pozniej moj pratner, wiec nie ma szans, zeby sperma miala kontakt z moimi narzadami....
ehhh, sama juz nie wiem co robic
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elegia29 napisał:
czyli co? mam czekac spokojnie na krwawienie z odstawienia? i przestac sie zamartwiac.

No dokladnie tak. Wez to na logike, zaplodnienie nie jest fizycznie mozliwe, dodatkowo ze bierzesz tabletki antykoncepcyjne to juz w ogole.

Wyluzuj dziewczno

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam chcialbym sie dowiedziec czy moja dziewczyna jest w ciazy . Miala dostac okres 27 marca lecz go nie dostała do teraz 12 kwietnia uprawialismy seks bez zabezpieczenia a teraz jest juz 20 i okresu dalej nie ma . czy ona moze byc w ciaży
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elegia29 nie ma sensu robić żadnych testów a tym bardziej hcg.
patryczek a czy przed 27 marca był stosunek bez zabezpieczenia?

Powrót do góry
patryczek

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie to byl pierwszy raz 12 kwietnia
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patryczek jesli uprawialiscie seks bez zabezpieczenia to logiczne ze moze byc w ciazy Confused Niech dziewczyna zrobi test, najlepiej z krwi bhgc (jezeli kochaliscie sie przed miesiaczka)

Dodano po 1 minutach:

A skoro pierwszy raz byl 12 kwietnia no to hmmm okres moze sie opozniac przez hormony ktore wariuja.

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi o to ze miesiaczka miała byc 28 marca ale jej nie bylo spozniała sie a zrobilismy to 12 kwietnia wtedy spozniała sie o ok 15 dni i teraz dalej jej nie ma nie było wytrysku wcale .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 24 z 41