Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to spokojnie ....Wink. Hormony, stres , zwykłe opóźnienie.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patryczek - dla upewnienia niech zrobi test ciążowy .. albo wybierze się do gina .. tak będzie najlepiej ..

elegia20 - no w sumie te niby "czułe" to jak mówi mala_mi pic na wodę .. najlepiej jednak odczekac te parę dni i zrobic ten test wtedy Wink
a hcg nie ma po co robic dziewczyno ..
to jest niemożliwe Mr. Green
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 napisał:
a hcg nie ma po co robic dziewczyno

bhcg Razz
jak juz Cool Laughing

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope - oooops Rolling Eyes przepraszam za pomyłkę, literka mi uciekła .. Wink
elegia29

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 21, 2010 9:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niestety nie wytrzymalam i poszlam na bhcg....
dzis popoludniu beda wyniki. Trzymajcie kciuki, prosze....
mam schiza Embarassed
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Kwi 21, 2010 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elegia29 heh za ta kase bys sobie kupila cos fajnego a tak poszla kasa w bloto... ale moze sie uspokoisz po wyniku.... szkoda kasy wydawac w takim wypadku bo szans na ciaze nie masz... no ale... jesli to cie ma uspokoic.

PostWysłany: Sro Kwi 21, 2010 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak mowisz mala_mi.....
wiem, ze jesli ktos by mi powiedzial, ze nie uprawia seksu tylko petting i bierze tabletki antykoncepcyjne a mimo to boi sie, ze jest w ciazy, to chyba bym zwatpila w tego czlowieka....ale jesli lek dotyczy mnie samej, to nie jestem taka pewna i racjonalna.
Uspokoje sie, jak zobacze wynik ujemny
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Kwi 21, 2010 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz ....nie ma sensu już ciągnięcie tego tematu. Nie jesteś w ciązy i nawet szans na to nie było. Według mnie też wywaliłaś kasę w błoto. NO ale psychika też jest ważna i jeśli ma Cię to uspokoić to ok. Zastanów się tylko jak bedą wyglądały dalsze Wasze "zabawy". Ciagły stres i latanie na badanie bhcg? Nie ma sensu.

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Kwi 21, 2010 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elegia29 ja sie boje pomyslec co by bylo jak bys tabletek nie jadla... no ale... znajac takie przypadki jak ty... to wierz mi jestem niemal 100% pewna ze pomimo ze bedziesz miala wynik testu ujemny i tak w niego nie uwierzysz.... za duzo takich przypadkow tu bylo.... Confused Tak sie koncza takie zabawy jak sie nie jest gotowym na takie cos...
Mam nadzieje ze jednak uwierzysz w negatywny wynik testu. Bo napewno taki bedzie Laughing

PostWysłany: Sro Kwi 21, 2010 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) mam taki problem: w czasie stosunku pękła nam prezerwatywa. mój partner nie miał wytrysku ale zapewne na jego penisie znajdował się płyn. Dodam jeszcze, że pół dnia później dostałam okresu, którego się właśnie spodziewałam. Czy jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo że jestem w ciąży??? Nawet jeżeli są to moje dni niepłodne???
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 25 z 41