Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Maj 04, 2010 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartek19 - zgadzam się z nowicjuszką, chyba przegapiłeś lekcję biologii, na której była mowa o rozmnażaniu albo spałeś na tej lekcji Mr. Green

chłopie, ciąża niemożliwa, ale jeśli boisz się o ciążę po takich wygłupach to nie powinniście tak robic, nie mówiąc już o współżyciu ..

o ciąży nie ma mowy, ale jeśli jesteś aż taki zdenerwowany to kupcie test ciążowy i już ..

pozdrawiam Wink
bartek19

Wysłał podziekowań: 4
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 04, 2010 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam was naprawdę;,( aż się popłakałem bo to są naprawdę niesamowite emocje.Nie umiem opanować nerwów nie wiem co się ze mną dzieje..czytałem troche waszych wypowiedzi i doszedłem do wniosku że jeżeli był wytrysk to niczego nie można wykluczyć. Oby wszystko było dobrze....czyli nie ma o czym gadać tak?? Nie mam się po co denerwować czy jednak są powody? Aha i jak mam sobie poradzić ze stresem jakies tabletki cos? Proszę o wyrozumiałość. Zawsze byłem spokojny bo nigdy nie skończyłem przy partnerce teraz się to jednak zdarzyło. Ale z drugiej strony sperma raczej nie miala styku z pochwą.....
Aha sorry zle ująłem, ona nie byla dzien po rozpoczeciu okresu tylko dzien po zakonczeniu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 04, 2010 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartek dzien po czy dzien przed.. nie ma duzego znaczenia bo nie było stosunku,
przez samo pocieranie do ciazy nie dojdzie..

przeciez to głupie tak myslec.. Rolling Eyes zeby tak mozna bylo zachodzic w ciaze to pomysl ze szpitale nie mialyby gdzie trzymac ciezarnych i codziennie przychodziłyby nowe.. Mr. Green

daj spokoj. ojcem nie zostaniesz. a na przyszlosc jak dojdzie do czegos wiecej niz sam petting radze sie zabezpieczyc bo mozesz nie zdazyc "wyjsc na czas" i wtedy bedzie problem.. mały i płaczacy i wiecznie głodny Razz Cool

Powrót do góry
bartek19

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Wto Maj 04, 2010 11:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok:) dziękuje wam za wsparcie...a co do tej biologi to pewnie was rozśmiesze ale zdaje maturę z biologi aby się dostać na bioinformatykęWink Wiem że teoretycznie ciąża wykluczona ale różne przypadki się zdarzają więc postanowiłem tutaj się zapytać. Poza tym nie chce popaść w poczucie lęku, bo źle się z tym żyje - nienormalnie, nawet jeść nie idzie. Dziękuję wam za odpowiedzi, szkoda że tak długo muszę czekać za okresem - zawsze w świadomości gdzieś jednak mam troche stracha(taka jest już Human Nature). Pozdrawiam serdecznie, dziękuję jeszcze raz. Narazie się wycowam z tych erotycznych gier, dla odpoczynku sumienia. Jeżeli chcecie, moge wam troche pomóc w tematyce chorób czy dolegliwośći na forum, powiedzcie mi tylko gdzie - służę pomocąSmile
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sro Maj 05, 2010 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartek19 - nie ma co się stresowac, to w niczym nie pomoże, a tylko pogorszy sytuację i zawsze tak było Smile
ciąża jest niemożliwa, tak to co druga nastolatka chodziłaby z brzuchem ..

wiem coś o tym stresie, sama tak miałam, nie spałam, płakałam, myślałam, leżałam, nie mogłam znaleśc sobie miejsca w domu .. no i to było bezsensu Mr. Green

dlatego na przyszłośc zabezpieczcie się albo po prostu uważajcie podczas takich gierek .. bo jest super i nie myślisz o tym, ale potem jest bezsensowne płakanie i zgrzytanie zębów .. Razz
kasius90

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie czy jestem w ciąży...... Co chwilę oddaje mocz jestem senna brzuch mi urósł (może przytyłam) i czasem kręci mi się w głowie ciężko mi się chodzi ciężej niż zwykle i dwa razy więcej jem niż zazwyczaj cały czas mnie coś denerwuje. lekarz narazie nic nie wykrył test też nie. mam tak już od 1 tyg.... nie wiem co o tym myśleć czy jestem w ciąży czy nie.. a wdodatku dostałam okres słyszałam ze przez pierwsze 3 mies. można mieć okres ale nie jestem pewna... Pomóżcie... czekam na odp.. Sad
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasius90 po pierwsze nie okres w ciąży tylko ewentualne krwawienie. Po drugie czy miały miejsce sytuację w których mogło dojść do zapłodnienia?
Jeśli test zrobiłaś w odpowiednim momencie czyli w dniu lub po dniu spodziewanej miesiączki to test powinien już wykryć ewentualną ciąże/ Objawy o których piszesz wcale nie muszą być związane z ewentualną ciążą

Powrót do góry
ewelina181991

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 3:03 pm    Temat postu: objawy ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hey wszystkim .
Mam problem. Nie wiem od czego zacząć . Mam nadzieje,zę mi doradzicie.
Od 3 miesięcy spóźnia mi się okres .Z początku myślałam,że to od tego ,że odłożyłam hormony bo mam niedoczynność tarczycy i pogorszył mi sie wynik. no i lekarza od tego tez to potwierdził.ale od kilku dni Strasznie bolą mnie piersi . Ale z kolei nie mam mdłości czy podwyższonej temperatury.ani zmiany nastroju, nie chce mi sie spac w dzien. tak noramlnie sie zachowuje jak zwykle. tylko nie pokoja mnie te dwa objawy. i boję się ,że jestem w ciązy. A nie chce być. Pomóżcie mi . Co mam robić... ??? SadSadSad
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelina181991 objawy nie muszą sugerować ciąży. Nie masz już 3 miesiące okresu a nie zrobiłaś testu? Byłaś u lekarza?

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelina181991 - podstawowe pytanie: a w ogóle współżyłaś ?

jeśli tak to zrób test ciążowy lub wybierz się do gina ..
coś za długo nie masz @ ..
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 30 z 41