Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olka42351

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fakt oboje się z tym liczymy tylko jest jeszcze coś...on zanim sie poznalismy może jakieś 4 lata brał sterydy i takie różne środki na masę ... czy takie coś może być powodem nie płodności?
bo szczeże mówiąc raz uważamy raz nie... wiem że tego są konsekwenje...

Dodano po 35 minutach:

licze na szybkie odpowiedzi...
nie wykluczam jestem trohe w panice...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 4:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrob test z krwi bhcg bedziesz miala pewnosc ale wg mnie spore szanse na ciaze istnieja. No teraz panika nic nie da trzeba bylo myslec wczesniej.... zrob test z krwi to powinno sie wszystko wyjasnic.

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otóż kochałem się z moją dziewczyną na początku maja. Miała mieć miesiączkę do 9 maja, ale nie pojawiła się.
Zauważyła iż piersi ma trochę większe i niby pełniejsze. Innych objawów jeszcze nie ma. Mówi że miała kiedyś iż 3 razy opóźniła się jej miesiączka.

Możliwe jest to iż została zapłodniona?
W dniach kiedy się kochaliśmy miała nawilżoną dolną część ciała, choć nie zawsze.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

michael jesli nie doszlo do wytrysku to nie jest w ciazy.

Michael71 napisał:
miała nawilżoną dolną część ciała

zapewne miała dni płodne..
kochaliscie sie bez zabezp? tak? taki sposob nie nalezy do najlepszych- fakt najwygodniejszy ale niesie za soba szereg konsekwencji.
jesli spozniała sie jej 3x to byc moze teraz tez bedzie z opoznieniem.
ja bym to skonsultowała z ginekologiem, tzn chodzi mi o to zeby poszła do niego w celu uregulowania okresu...
jesli sie obawiacie to po 16dniach od stosunku moze wykonac test.

Powrót do góry
Michael71

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dostała okresu 3 dni później... (wczoraj). Więc chyba nie jest w ciąży.
Ale na wszelki wypadek zrobi test. Po 10 dniach od "zapłodnienia" można wykonywać test?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 10:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 16.
10 to za wczesnie

Powrót do góry
olka42351

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i dalej brak okresu.... ale za tydzień do ginekologa.... wtedy się okaże.... oj troche się martwie... ale myśle że tomiłe uczucie no..a jaka odpowiedzialność... tylko niewiem czy te objawy to objawy ciąży....
Powrót do góry
zzzz

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 6:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam dawno tutaj nie zagladalam poniewaz nie mialam takiej potrzeby no ale teraz to mam potrzebe mozna sie domyslec o co chodzi mam kilka pytan poniewaz kochalam sie ze swoim chlopakiem a on byl prawiczkiem ja juz dziewica nie jestem. ostatni okres mialam 29 a kochalismy sie 10 tego po okresie u mnie okres trwa trzy gora piec dni tamten trwal chyba cztery. teraz opisze jak mniej wiecej sie kochalismy wiem ze to moze glupie jest ale chcialabym posluchac waszych opinii otoz mielismy zabezpieczenie i do stosunku doszlo w prezerwatywie no i od tylu zer tak powiem no ale martwi mnie jedna rzecz poniewaz bez prezerwatywy ocieralismy sie nawzajem przez bielizne ale on nie mial wytrysku ja mialam troche mokre majtki czy moglo tym sposobem dojsc do zaplodnienia prosze o odpowiedz ..

---- Przede wszystkim - zadajesz pytanie w nieodpowiednim temacie . Poczytaj regulamin. Po drugie proszę używaj znaków interpunkcyjnych bo nie da się tego czytać ----tosia81
Powrót do góry
sanderus

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o okres w ciąży to nie może być on obfity i długi prawda ? np nie może być obfity przez 6 dni tylko raczej plamienie jest wtedy ?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie okres w ciąży tylko ewentualne krwawienie. Okres to okres. Nie szukaj problemu Wink Dziewczyna dostała okres Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41