Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nieodpowiedzialny

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie odnosnie zajscia w ciaze, ale zaczne od poczatku
Mialem sie spotkac z dziewczyna na 30 min przed spotkaniem "rozladowalem bron Embarassed" (masturbacji) oczywiscie po tym wzialem kompiel. Pozniej jakos po 2h i 30min dozlo do zblizenia jednak trwalo to tylko 30sek i po 30sek go wyciagnolem bylo to bez zabezpieczenia nie bylo wytrysku jest duze prawdo podobienstwo ze moja dziewczyna jest w ciazy a dzien przed tym skonczyl sie jej okres
Prosze o szybka odpowiedz to dla nas bardzo ważne z gory Dzieki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostałes juz odp. w dziale "metody naturalne", nie powielaj postow bo beda usuwane przez moderatora działu. Cool

Powrót do góry
dorcia2120

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze nic nie daje 100% zabezpieczenia...... dostałam jednak okres dzis rano... troche mi smutno i troche sie ciesze ... ale i tak mysle zeby za jakis czas zrobic test... bo okres jest dziwnie brazowy i mimo to spóznił sie ten tydzien...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dorcia2120 zrob test, bo jesli to bardziej przypomina plamienie niz normalny okres to mzoe to byc objaw ciazy. A kazde plamienie w czasie ciazy nie jest prawidlowym objawem.

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeczekam jeszcze te 3 dni wtedy zrobie jak nie bede dalej krwawic a jak bede to sie wybiore do lekarza
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak czy siak test z krwi BHCG w lab. medycznym mozesz zrobić, a będziesz miała 100% pewność czy to ciaża czy nie

PostWysłany: Pon Maj 17, 2010 5:24 pm    Temat postu: prosze o rade Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis mija dzien spodziewanego okresu...i niestety go nie ma mam typowe objawy bol brzucha itp...robilam tez bobo test wynik negatywny...czy sa szanse by wynik byl bledny

---NIE PISZ KILKU TEMATÓW I PRZEDE WSZYSTKIM PISZ W ISTNIEJĄCYCH JESLI TAKIE SĄ. TYTUŁ POWINIEN SUGEROWAĆ PROBLEM. REGULAMINNN---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 17, 2010 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eeweella ile dni od stosunku robilas test? Stosujecie antykoncepcje?
Oczywiscie jest szansa ze jestes w ciazy, jesli kochalas sie bez zabezpieczenia - apteczne testy lubia sie mylic.

Jesli minelo 14 dni od stosunku, a miesiaczka sie jutro nie pojawi zrob test z krwi BHCG bedziesz miala 100% pewnosci

PostWysłany: Pon Maj 17, 2010 5:58 pm    Temat postu: rada Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie stosowalismy zabezpieczenia...a test robilam 20 dni po stosunku
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 17, 2010 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm testy apteczne lubia sie mylic.... lepiej zrobic tet z krwi.No jak nie stosujecie zabezpieczenia to ryzyko ciazy jest spore. Powtorz test
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41