Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olka42351

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 19, 2010 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

je idzie już 3 tydz jak spóżnia mi sie okres, test zrobie dopiero po wizycie u mojego lekarza.... lecz piersi mam większe, jakiś 1 kg przytyłam.... zawsze rano jak wstawałam miałam płaski brzuch i dopuki nic nie zjadłam taki był,a teraz jak wstane brzuch jest pełny jak bym się najadła... niewiem czy takie objawy ciąży mogą nastąpić? czekam na szybką odpowiedz... Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Maj 19, 2010 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

olka42351 po krotkim czasie na pewno nie, brzuch widac dopiero 3-4 miesiac. Lekarz i tak prawdopodobnie kaze ci zrobic test, ro nie rozsadne z Twojej strony ze miesiaczka Ci sie spoznia, a ty nawet testu nie robisz... Jesli jestes w ciazy musisz dbac odpowiednio o siebie od pierwszych tygodni ciazy, a ty w 3 miesiacu ciazy sie obudzisz ze jestes w ciazym a pamietaj ze pierwszy TRYMESTR jest najwazniejszy. Powinnas lykac kwas foliowy jak nawjczesniej, odpowiednie witaminy... bo jesli podejrzewasz ciaze, a nic w tym kierunku nie robisz to jest to zwykly egoizm i glupota.

Dodano po 52 sekundach:

Bo potem jest placz ze dziecko ma wade taka a nie inna :/ Jak sie nie dba to sie potem tak konczy

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Maj 19, 2010 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Smile
ostatnio kochałam się z Chłopakiem i zakonczył we mnie były to dni płodne Smile dodam ze staramy sie o dzidzie SmileSmile ...
od stosunku minęły ok 3 tyg . wczoraj miałam dostać okres i nie dostałam :0 a dzisiaj bolą mnie nerki i mam 37.6 temp ...
MOga to byc objawy ciąży??
prosze o szybką odp Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Maj 19, 2010 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaaa19 a mierzysz temperaturę systematycznie codziennie o tej samej porze? Przed wstaniem z łóżka? Tym samym termometrem? Jeśli na któreś pytanie odpowiedziałaś "NIE" nie możesz niestety temperaturą się sugerować!

Najlepiej zrob test z krwi BHCG - wiadomo stosunek w dni plodne bez zabezpieczenia = mozliwosc ciazy. Zrob test bedziesz wiedziala, nie ma co gdybać
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 19, 2010 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaaa19 nerki? hmm patrz zebys zapalenia nie dostała bo wyladujesz na patologii ciazy ( jesli w niej jestes). moja kolezanka jak była w ciazy to tez załatwiła sobie nerki a była w 10tc i lezała 2mce na patologii przez głupote.
bol nerek nie swiadczy o ciazy.

Powrót do góry
diabełek88

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:11 pm    Temat postu: Plamienie a ciąża??!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny ... Chciałam się poradzić czy któraś z was miała takie objawy jak ja ..
Powinnam dostać okres1maja i miałam go przez chwile... w sumie nie taki okres jak plamenie coś brązowego ..później dostałam 5maja i trwało to też pare dni chyba 3.. i też było to takie coś brązowe i znowu teraz 18 znowu mam te coś brązowe... zawsze miałam regluarne miesiączki czy tak może objawiać się ciąża?? Ogólnie bolą mnie nerki i jajniki jak przed okresem...I piersi mam nabrzmiałe ... nie wiem czy panikuje czy nie... ale wydaja mi się ciemniejsze brodawki...Ale nie mam mdłości i dobrze się czuje poza tym ... może troche bardzej senna jestem i nie mogę wstać chociąz kłade się ostatnio wcześniej niż zwykle i wstaje przed 9. Jutro idę do lekarza ale już od paru dni się męczę z myślą czy to może być ciąża?? Wcale bym się nie załamała ale wolałabym jeszcze poczekać Odpiszcie prosze pozdrawiam
Powrót do góry
mężatka86

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

diabełek88 ja jak byłam w ciąży na początku6tc najpierw miałam maleńką brązową plamkę,takie upławy,a potem jescze doszła krew.Pojechałam do szpitala,ale po kilku dniach poroniłam.Nie chcę Cie straszyć,broń Boże.A test robiłaś?
Powrót do góry
diabełek88

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro ide do ginekologa próbowałam dostac sie w poniedzialek ale nie dało rady ... jutro po 18 jestem zapisana

Dodano po 55 sekundach:

a test chyba dzisiaj kupie a rano zrobie:)
Powrót do góry
mężatka86

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz rację,bo lekarz Cię pewnie spyta czy test robiłaś!Smile
Powrót do góry
olka42351

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh mam podobny problem... i także jutro idę do lekarza.... uzbroj się w cierpliwość, ja dostałam tu dobre rady ZA KTÓRE DZIĘKUJĘ
I czekam do jutra ,mam nie pewność te 3 tyg więc i do jutra jakoś wytrzymam.... tylko że takich objawów ja nie mam...

Dodano po 2 minutach:

chodzi mi o te takie plamienia...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41