Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olka42351
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 11:34 am Temat postu: |
|
|
je idzie już 3 tydz jak spóżnia mi sie okres, test zrobie dopiero po wizycie u mojego lekarza.... lecz piersi mam większe, jakiś 1 kg przytyłam.... zawsze rano jak wstawałam miałam płaski brzuch i dopuki nic nie zjadłam taki był,a teraz jak wstane brzuch jest pełny jak bym się najadła... niewiem czy takie objawy ciąży mogą nastąpić? czekam na szybką odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 2:01 pm Temat postu: |
|
|
olka42351 po krotkim czasie na pewno nie, brzuch widac dopiero 3-4 miesiac. Lekarz i tak prawdopodobnie kaze ci zrobic test, ro nie rozsadne z Twojej strony ze miesiaczka Ci sie spoznia, a ty nawet testu nie robisz... Jesli jestes w ciazy musisz dbac odpowiednio o siebie od pierwszych tygodni ciazy, a ty w 3 miesiacu ciazy sie obudzisz ze jestes w ciazym a pamietaj ze pierwszy TRYMESTR jest najwazniejszy. Powinnas lykac kwas foliowy jak nawjczesniej, odpowiednie witaminy... bo jesli podejrzewasz ciaze, a nic w tym kierunku nie robisz to jest to zwykly egoizm i glupota.
Dodano po 52 sekundach:
Bo potem jest placz ze dziecko ma wade taka a nie inna :/ Jak sie nie dba to sie potem tak konczy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaaaa19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Hej
ostatnio kochałam się z Chłopakiem i zakonczył we mnie były to dni płodne dodam ze staramy sie o dzidzie ...
od stosunku minęły ok 3 tyg . wczoraj miałam dostać okres i nie dostałam :0 a dzisiaj bolą mnie nerki i mam 37.6 temp ...
MOga to byc objawy ciąży??
prosze o szybką odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 6:34 pm Temat postu: |
|
|
jaaaa19 a mierzysz temperaturę systematycznie codziennie o tej samej porze? Przed wstaniem z łóżka? Tym samym termometrem? Jeśli na któreś pytanie odpowiedziałaś "NIE" nie możesz niestety temperaturą się sugerować!
Najlepiej zrob test z krwi BHCG - wiadomo stosunek w dni plodne bez zabezpieczenia = mozliwosc ciazy. Zrob test bedziesz wiedziala, nie ma co gdybać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 11:24 pm Temat postu: |
|
|
jaaaa19 nerki? hmm patrz zebys zapalenia nie dostała bo wyladujesz na patologii ciazy ( jesli w niej jestes). moja kolezanka jak była w ciazy to tez załatwiła sobie nerki a była w 10tc i lezała 2mce na patologii przez głupote.
bol nerek nie swiadczy o ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
diabełek88
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 4:11 pm Temat postu: Plamienie a ciąża??!! |
|
|
Hej dziewczyny ... Chciałam się poradzić czy któraś z was miała takie objawy jak ja ..
Powinnam dostać okres1maja i miałam go przez chwile... w sumie nie taki okres jak plamenie coś brązowego ..później dostałam 5maja i trwało to też pare dni chyba 3.. i też było to takie coś brązowe i znowu teraz 18 znowu mam te coś brązowe... zawsze miałam regluarne miesiączki czy tak może objawiać się ciąża?? Ogólnie bolą mnie nerki i jajniki jak przed okresem...I piersi mam nabrzmiałe ... nie wiem czy panikuje czy nie... ale wydaja mi się ciemniejsze brodawki...Ale nie mam mdłości i dobrze się czuje poza tym ... może troche bardzej senna jestem i nie mogę wstać chociąz kłade się ostatnio wcześniej niż zwykle i wstaje przed 9. Jutro idę do lekarza ale już od paru dni się męczę z myślą czy to może być ciąża?? Wcale bym się nie załamała ale wolałabym jeszcze poczekać Odpiszcie prosze pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mężatka86
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 4:19 pm Temat postu: |
|
|
diabełek88 ja jak byłam w ciąży na początku6tc najpierw miałam maleńką brązową plamkę,takie upławy,a potem jescze doszła krew.Pojechałam do szpitala,ale po kilku dniach poroniłam.Nie chcę Cie straszyć,broń Boże.A test robiłaś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
diabełek88
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 4:26 pm Temat postu: |
|
|
jutro ide do ginekologa próbowałam dostac sie w poniedzialek ale nie dało rady ... jutro po 18 jestem zapisana
Dodano po 55 sekundach:
a test chyba dzisiaj kupie a rano zrobie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mężatka86
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 4:31 pm Temat postu: |
|
|
Masz rację,bo lekarz Cię pewnie spyta czy test robiłaś! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olka42351
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 4:37 pm Temat postu: |
|
|
heh mam podobny problem... i także jutro idę do lekarza.... uzbroj się w cierpliwość, ja dostałam tu dobre rady ZA KTÓRE DZIĘKUJĘ
I czekam do jutra ,mam nie pewność te 3 tyg więc i do jutra jakoś wytrzymam.... tylko że takich objawów ja nie mam...
Dodano po 2 minutach:
chodzi mi o te takie plamienia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|