Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 8:30 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny nie ma co jak ktos ewidentnie szuka zaczepki... wyjechalo dziecko(masienka) do Londynu i wielką panią zgrywa... olać ... nie warto sobie palcy niszczyć na odpowiedzi na te jej głupie pyskówki
SrV rozwiazaniem bedzie test I tyle. Najlepiej z krwi bhcg _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 9:13 pm Temat postu: |
|
|
No cóż ....co można poradzić,że spotyka się takie osoby. NAwet mi przez myśl nie przeszło aby kogoś obrazić ale tak to juz jest jak ktoś oczekuję słodzenia i potwierdzenia swoich czasami bezmyślnych słow a nie znosi krytyki i innych odpowiedzi
masienka
Wyobraź sobie ,że coś na ten temat wiem bo troszkę czasu w Anglii spędziłam. No ale wiesz lepiej....
A co ma do rzeczy to,że mama kolegi jest w ciązy? To,że wie jak się wyglada w 5 tyg ciązy?
Nikt nie mówi ,że nie wiesz co to jest okres ale że okresu nie ma się w ciąży,. Czytaj ze zrozumieniem.
A tak w ogóle nigdy nikomu nie jechałam tekstami wulgarnymi ale nie będę się przed Tobą tłumaczyć. Nie odpowiadają Ci moje odpowiedzi to ich nie czytaj. Forum również możesz zmienić bo akurat ja nie będę więcej tolerowała Twoich śmiesznch tekstów i zaczepek.
Łobuz napisał: | Ja mam pytanko do obecnych mam[/u], które miały jakieś plamienia w czasie spodziewanej @ będąc już w ciąży-jak te plamienia wyglądały? Jasne, czy ciemne (brunatne)? Ile dni? |
JA osobiście żadnych plamień nie miałam ale z tego co opowiadały mi dziewczyny to plamiły coś jak kawa z mlekiem. I to raczej śluz,coś jak rozpoczynający się okres i trwały 3 dni. Nie wiem pewnie to sprawa indywidualna . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
masienka
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 10:15 am Temat postu: |
|
|
ja nie mowie ze nie mozna kupic testow tylko ze te testy co tutaj sa nie sa wcalte takie dobre. Po drugie ja jej wcale nie obrazilam tytlko ona zachowala sie troszke chamsko a nie ja bo ja nie jade po ludziach a jak juz jade to nie jesttak fajnie. Nie chce sie kloicic bo to nie ma sensu ale jedna osoba napisala w forum ze niewiem nawet co to jest okres wiec dlatego tak napisalam.
Dodano po 1 minutach:
a i nie jestem dzieckiem jak chcesz wiedziec bo mam troszke wiecej lat.
----Poraz kolejny proszę Cię o spasowanie. Jeśli Ci to nie odpowiada to się pożegnamy .
W żaden sposób Cię nie obraziłam ale napisałam prawdę która niestety Ci nie odpowiada. Trzeba umieć przyjmować odpowiedzi inne niż się oczekuję bo nie zawsze ma się rację . I czytaj ze zrozumieniem to co do Ciebie piszemy. Skoro kilka osób piszę Ci,że przeginasz to raczej tak jest nie sadzisz ?
To nie miejsce na takie pogaduszki. Wiadomości prywatne są od tego-----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 11:43 am Temat postu: |
|
|
droga gosi, prezerwatywa napewno nie pekla, wiadomo troszke sie zsuwala ale byla na bierzaco poprawiana
Dodano po 1 minutach:
dziewczyna nie chce zrobic testu, poniewazz dostala 2 okresy po tym stosunku ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
masienka
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 11:51 am Temat postu: |
|
|
wiesz co niewiem o co ci chodzi poprsotu sie zapytalam o cos a nie jestem dzieckiem bo gdybym byla dzieckiem to bym nie whcodzila na to forum i nie pytala sie o takie rzeczy. Ja wcale nikogo nie obrazam ale nie chce tez zeby mnie obrazano
Skoro kilka osób piszę Ci,że przeginasz to raczej tak jest nie sadzisz ? ja nie przeginam bo nawet nie chce przeginac:) dobra nie klocmy sie juz.
Dodano po 2 minutach:
przepraszam
lepiej wam wszytskim??
Dodano po 3 minutach:
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 12:06 pm Temat postu: |
|
|
SrV myślę,że nie ma szans na ciąże. Skoro prezerwatywa cała i nie zsunęła się . Po tym dziewczyna dostała okresy już dwa więc ciąży z tamtego stosunku nie ma.
masienka zobacz ,że kiedy Ciebie nie było na forum panował błogi spokój. Nikt się nie kłócił i nie obrażał za inne zdanie . Pojawiłaś się Ty i odrazu wielkie zamieszanie. Ja się nie kłócę bo to nie ten poziom ale próbuję Ci uświadomić pewne rzeczy. Cały czas powtarzasz,że nie jesteś dzieckiem....no cóż . Osoba dorosła powinna zdawać sobie sprawę z pewnych rzeczy i nie obrażać się za byle odmienny tekst. Nie sądzisz? Według Ciebie tekst który wcześniej napisałaś nie był obraźliwy w stosunku do mnie? Bo mnie się wydaję ,że chyba tak.
A to,że napisałam " Że nie wiesz co to okres " tyczyło się TWojego sformułowania "jkak tak czasami czytam to smiac mi sie chce po 1 moja mam miala tak i nie jedna z moich kolezanek mialy tak ze normlanie mialy okres przez caly czas i co moja mam urodzila mnie moja kolezanka tez urodzila corke moja siostra tez..." Skoro wiesz co to okres to czemu piszesz takie rzeczy?
Nie chcesz się już kłócić ? To ten tekst na zakończenie też nie był miły . Bo brzmi nie jak przepraszam ale jak " dobra odczepcie się " _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 12:35 pm Temat postu: |
|
|
dorba Tosia... olej jej posty.
bo to bedzie trwac w nieskonczonosc. niech sobie popisze.. moze jej ulzy.
Dodano po 35 sekundach:
a Ty Marlenka sie pohamuj bo ktoregos dnia zobaczysz na swoim monitorze "access denied " ... i bedzie kłopot. a po co Ci to. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
masienka
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 12:46 pm Temat postu: |
|
|
niee [b]wind_of_hope ja sie wcale nie obrazilam i przprosilam bo ja tak przpraszam dobra nie klocmy sie prosze najlepiej bedzie jak zaczniemy od poczatku co o tym sadzisz?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Poziomka916
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie. Tak się zastanawiam, czy nie jestem w ciąży... Mam podwyższona temp. 37, 37 i kilka kresek która spada w ciągu dnia i się podnosi. Mam nabrzmiałe piersi, bolą mnie brodawki tak jak przed okresem z tym, ze widoczna jest na nich sieć żył. Czasem pobolewa mnie brzuch. Miewam również zawroty głowy- rzadko ale jednak, do tego wszystkiego dochodzą mdłości (być może to wynik stresu), jestem również ospała. Ja wiem, że to są objawy ciąży, ale to co mi się nie zgadza to to, ze jednak po 3 tyg spóźnienia dostałam okresu. zresztą, zanim go dostałam miała typowe objawy jak zawsze przed- nabrzmiałe piersi, ból brzucha, krostki na twarzy.. Okres był mniej obfity, jednak zdarzało się tak już. Przez 2 pierwsze dni krwawiłam normalnie a przez 2 ostatnie podczas oddawania moczu. Powinnam zrobić test i myślę, że zrobię to jutro, podejrzewam też, ze pojawią się 2 kreski.. Czepiam się jeszcze myśli, że miałam przecież okres, ale z tego co wiem, czasem tak się zdarza, ze podczas ciąży występuje krwawienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Poziomka916 a czy temperaturę mierzysz w pochwie, odbycie lub ustach zawsze o stałej porze rano przed wstaniem z łóżka?
Te wszystkie objawy o których piszesz mogą świadczyć o ciazy ale wcale nie muszą. Dostałaś tez krwawienie jeśli było takie jak zawsze to...myślę,że to nie ciąża ale zrób test dla sprawdzenia bo kto wie;) _________________ Jestem mamą ))
Ostatnio zmieniony przez tosia81 dnia Sro Mar 31, 2010 1:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|