Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
milka0041
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 7:39 pm Temat postu: |
|
|
a ile się czeka za wynikami?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 8:16 pm Temat postu: |
|
|
milka0041 przepraszam ale co to za lekarz skoro nie potrafi ocenić czy jest możliwa ciąża czy nie. Przecież lekarz na podstawie usg może z całą pewnością wykluczyć ciąże. Jest mnóstwo parametrów które o tym świadczą . po dwóch tygodniach od spodziewanej miesiączki to już w ogóle.
Zrób test beta hcg. Wynik zależny od laboratorium . Przeważnie w ten sam dzień _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ella5
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 12:11 am Temat postu: czy moge byc w ciazy ? |
|
|
witam. i prosze o pomoc. w zasadzie nie mam zadnych objawów ciąży. elentuyalnie tylko te urojone. spedzilam noc z facetem 5 sierpnia ale nie kochalismy sie. w zasadzie było wino i troche mi szumiało. ALE TROCHE. zastanawiam sie teraz czy włozył mi palec, czy członek... ale trwało to chwilke bo zaraz pesząc sie zmieniłam pozycję. wytrysku raczej na pewno nei bylo. No i tak sobie mysle ze nie ma opcji na ciaze, ALE. od jakiegos czasu mam cały czas wzdety brzuch. od jakiegos miesiąca co jakis czas na dobre kilka dni. baaardzo mnie to martwi...Ps. od 5 sierpnia juz dwa razy mialam okres. takze juz sama nie wiem czy sobie to wsyztko wmawiam czy co. plizz pomożcie. elka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 7:50 am Temat postu: |
|
|
ella5, miałaś 2 okresy od czasu, gdy poczułaś w sobie palca/członka (?... ) A w ogóle jak to możliwe, że tego nie rozróżniłaś-członek mężczyzny ma zgoła inną objętość, niż paluszek... Pamiętej-nie zachodzi się w ciążę wiatropylnie, musi być wytrysk w dni płodne a i to wielu starającym się o dzidzię parom nie wystarcza przez dłuuugie miesiące. Jesteś wzdęta, bo przed miesiączką zatrzymywana jest w organizmie woda, ja też zawsze już dobry tydzień przed okresem czuję się cała napuchnięta.
Poza tym-gdy się jest w ciąży, to nie ma okresu, a Ty piszesz, że miałaś, więc chyba masz rację pisząc, że
ella5 napisał: | sobie to wsyztko wmawiam |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 9:21 am Temat postu: |
|
|
ella5 - miałaś dwa okresy, po za tym wytrysku nie było, więc skąd ta mniemana ciąża ?
właśnie Łobuz ma rację, jak to nie wiesz co Ci, że tak powiem "włożył" ? nie kontrolowałaś tego czy jak ?
ostateczna odpowiedź i podsumowując: ciąża nie było i nie ma, a Ty wszystko sobie wmawiasz. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ella5
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 9:41 am Temat postu: |
|
|
dziekuje wam bardzo kobiety, zaszczepilyscie we mnie zalążek optymizmu mimo tego ze mam pełnoprawne 21 lat, doswiadczenie w TYCH sprawach...znikome wręcz, i stad te moje dla wielu pewnie smieszne obawy. No własnie jakby bylk wytrysk to bym pewnie cos poczula prawda...?, a ja poczułam tylko jak "wsadzał, i to raczej nie byl członek lecz palec (mam nadzieje). i zaraz potem bylo "wyciaganie" ze tam powiem kolokwialnie. a rzecz działa sie w ostatni dzien płodny;/ a brzuch wzdety moze od tego ze przeszlam baardzo ciezkie operacje jelit lecz od nich tez minelo wiele czasu wiec zastanawiam sie czy ten wzdety brzuch to nie jakies powikłania. dzieki za wsparcie ale chyba dla pewnosci zrobie.. test... o matko nie wierze ze to mowie. tymczasem ide na wesele. pozdrawiam ! i dzieki ze mnie nie.. nie zjechalyscie. pa! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 11:32 am Temat postu: |
|
|
ella5, wytrysku wewnątrz się NIE CZUJE, więc na pewno nie poczułabyś. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulina007
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 10:46 am Temat postu: |
|
|
Hej wszystkim mam takie pytanie w czerwcu uprawiałam z chłopakiem petting on dotykał swojego nasienia ale zanim mnie dotknoł umył ręce mydłem później dotykał moich miejsc intymnych. miałam 3 okresy normalne trwające 5 dni nie miałam żadnych objawów typu wymioty itp tylko teraz powiększył mi się brzuch i przytyłam 1 kg. czy to może być ciąża? teraz mam czasami bóje w podbrzuszu i nie wiem czy to na miesiączkę czy coś innego się ze mną dzieje. prosze o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 11:34 am Temat postu: |
|
|
Paulina007 - nie jesteś w ciąży, argumenty ?
- miałaś już 3 normalne okresy,
- to, że przytyłaś nie ma nic wspólnego z domniemaną ciążą,
- gdyby tak zachodziło się w ciąże to co druga nastolatka by w niej była.
a podbrzusze boli Cię przed okresem albo dlatego, że jesteś w czasie owulacji, ciąża wykluczona na 100 %. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulina007
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 11:40 am Temat postu: |
|
|
dzięki wielkie też tak myślałam ale wolałam się upewnić . mam nieregularne miesiączki więc może tym razem wcześniej dostane okresu i dlatego mnie pobolewa ten brzuch. jeszcze raz dziękuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|