Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
uyfga Gość
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 2:06 am Temat postu: |
|
|
witam! mam pytanie moze dla niektorych jest to glupie ale ja sie boje i chce sie dowiedziec czegos o tym. a mianowicie bawilismy sie z dziewczyna chyba peeting sie to nazywa ja bylem w bokserkach. w pewnym momencie dostala orgazm a ja w tym samym czasie wytrysk i caly czas lezelismy na sobie. ja dotykalem jej czesci intymnych z zewnacz moktymi bokserkami. czy jest jakas mozliwosc zeby zaszla w ciaze? jesli tak to czy sa jakies leki czy cos innego zeby nie byla?
prosze odpiszcie mi jak najszybciej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 2:36 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli penis nie miał bezpośredniego kontaktu z pochwą (penetracja ,czy dotykanie) to szczerze wątpie.Mówisz,ze spuściłeś sie w boxreki,a potem dotykałes nimi "kobiecość" swojej dziewczyny... Moim zdaniem,tio nie miałoby jak dojsc do zapłodnienia ,po tym co napisałeś.Ale dla pewnosci i komfortu psychicznego zróbcie test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martaaa Gość
|
Wysłany: Czw Cze 15, 2006 3:47 pm Temat postu: |
|
|
ostatnio wspólżyłam z moim chłopakiem dwa dni przed dniem płodnym,czyli jeszcze w dniu bezpłodnym!!!moj chłopak wyjał go i za około 10 sekund spuścił się czy jest szansa zajscia w ciąze!!i mam jeszcze jedno pytanie np gdy bede miała jakoś tam ilość spermy na palcu i dotkne jej pochwy to słyszłam ze nie ma szans na zajscie w ciąze tylko jednyie wtedy keidy włoze ją do srodka pochwyy!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mARTAA Gość
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 2:04 pm Temat postu: |
|
|
martaaa napisał: | ostatnio wspólżyłam z moim chłopakiem dwa dni przed dniem płodnym,czyli jeszcze w dniu bezpłodnym!!!moj chłopak wyjał go i za około 10 sekund spuścił się czy jest szansa zajscia w ciąze!!i mam jeszcze jedno pytanie np gdy bede miała jakoś tam ilość spermy na palcu i dotkne jej pochwy to słyszłam ze nie ma szans na zajscie w ciąze tylko jednyie wtedy keidy włoze ją do srodka pochwyy!!! |
TYDZIEN PRZED SPODZIEWANA MIESIACZKA ZACZELY MNIE BOLEC PIERSI TAK JAK ZAWSZE PRZED OKRESEM.okres mialam dostac wczoraj ale jeszcze go nie mam okres mam co 26-29 wiec poczekam d neidzieli, błagam odpiszcie poniewaz nie chce sie bac bo to moze byc przyczyna zpozniajacej sie miesiaczki !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emi01 Gość
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 3:00 pm Temat postu: |
|
|
CZY MIESIĄCZKA MOŻE BYĆ PEWNOŚCIĄ??? Kochałam się w dni, które są najbardziej płodne, on doszedł we mnie, ale po jakimś tygodniu dostałam miesiączkę... Myślę, że nie zaszłam w ciązę, ale kolezanka mi powiedziała, że jej przyjaciólka miała miesiączkę do 4 miesiąca ciąży! Teraz sama już nie wiem czy miesiączka może być pewnością, że nie jestem w ciąży... Coraz więcej osób mówi mi, że nie koniecznie.Proszę o pomoc! Z góry dziękuję! Pozdrawiam! buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 3:46 pm Temat postu: |
|
|
Jeste pewien temat w tym dziale "miesiączka podczas ciązy" i tam jest gruntownie omówiony problem peewności miesiączki, wystepowania jej podczas ciąży etc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmartaaa Gość
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 5:17 pm Temat postu: |
|
|
czemu nikt nie odpisuje na moje pytania ? ;( mzoe ktos odpisac ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia2 Gość
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 9:17 pm Temat postu: |
|
|
Witam!!! Czy mógłby ktoś wyrazić swoją opinie ???..........
Mam 30 dniowe cykle ( czasem bywają parę dni dłuższe lub krótsze). 1 czerwca miałam miesiączkę, która trwała jak zwykle 4 dni + 4 dni małego plamienia. Na drugi dzień rano po miesiączce współżyłam z mężem bez zabezpieczenia. Nie pierwszy raz, tak od razu po miesiączce. Wiem, że jest wtedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale ….
Jednak tym razem mój cykl miesiączkowy rozregulował się ( prawdopodobnie przez wyjazd i zmianę klimatu ) i już 11.06. ( czyli 2 dni po współżyciu) miałam objawy jajeczkowania: ból brzucha oraz szklisty i ciągliwy śluz. Po 3 dniach ból ustąpił (standard), a śluz mam taki sam aż do dziś. Od wczoraj już bolą mnie piersi. Wszystko tak szybko się toczy… Proszę o Wasze zdanie na ten temat. Jak sądzicie, jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże? Wiem, że plemniki mogą przeżyć ok. 3-5 dni. Testu nie chce robić, poczekam do następnej miesiączki lub jej braku Napiszcie co o tym sadzicie. Cieplutko pozdrawiam!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
biotka Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 8:54 am Temat postu: |
|
|
Hej, chciałam zapytać czy jeżeli odstawiło się antykoncepcję hormonalną to w następnym miesiącu okres może nie wystąpić lub znacznie się opóźnić, nie mam pojęcia co o tym myśleć zrobiłam test i wyszed negatywny jednak @ jakoś nie nadchodzi do tego czuję się od kilku dni dokładnie tak jak bym właśnie miała go dostać...;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
XXX Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 8:41 am Temat postu: |
|
|
Czy gdy moj chpopak mial na palcu sperme i wsadzil go od pochwy czy moge byc w ciazy? czy plemniki w jakis sposob moga sie dostac do macicy?
jeszcze chce dodac ze zawsze mam nieregularne miesiaczki a czsem spoznia mi sie o 1 miesiac ;/ blagam odpiszcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|