Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
behemoth
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 12:35 pm Temat postu: |
|
|
thx: jeśli spóźnia się dopiero kila dni to poczekajcie jeszcze tydzień i jak w tym czasie nie będzie to wtedy obaj możecie zaczac się schizować. Jeśli jest wszystko tak jak piszesz to myślę, ze nie ma powodów do obaw! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
thx Gość
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 10:44 pm Temat postu: |
|
|
teraz to juz w ogole... behemoth dzieki za odp. ale dzisiaj cos dziwnego...
podczas stosunku nic sie nie stalo w sensie ze gumka pekla czy zsunela sie .. wszystko bylo ok. Jeszcze pantex dodatkowo byl .. a dzisiaj rano robila sobie test i wyszedł pozytywny! ;\ jak to mozliwe? ;\ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
grace
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Teraz ja chciałabym się Was poradzic. Jesli mozecie to odpowiedzcie mi jak najszybciej.
MOja sytuacja wyglada tak : kochałam sie z chłopakiem pierwszy raz,po czym mialam okres. Uzylismy globulek i prezerwatywy.
Po okresie znow sie kochalismy przez 3 tyg z dosc duza czestotliwoscia. Przez pierwsze 2 tyg uzywalismy globulek i prezerwatyw,ostatnio tylko prezerwatyw. Zawsze mialam regularny okres,nie pamietam zeby zdarzylo mi sie czekac na okres. Moj cykl trwa ok 27-28 dni. teraz jest juz 30 dzien a ja nadal czekam. Dodam,ze moj chlopak nigdy nie skonczyl we mnie.
Czy mozliwe jest takie opoznienie okresu spowodowane rozpoczeciem wspolzycia?
P.S. Jeszcze jedno. Zazywam obecnie lekarstwa wzmacniajace chrzastke i stawy. Na ulotce napisane jest ze lek moze powodowac zaparcia i bol w nadbrzuszu. Owszem zaparcia mialam,bol jest ale w podbrzuszu no i dosc mocno bola mnie piersi juz od 3-4 dni (tak jak przy okresie).
Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniaaa Gość
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Uprawiałam stosunek dzień po miesiączce!! siedziałam na nim zrobiłam kilka ruchów a gdy zblizał sie do wytrysku zeszłam i po około 10 sekundach spuscił sie!! czy jest jakaŚ mozliwośc zapłodnienia!! okres mam co 26 dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BŁAGAM POMOCY ;( Gość
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 11:09 pm Temat postu: Problem z miesiączką po zażyciu Prostinoru |
|
|
mam niepelna 18 bo skoncze ja w listopadzie...
kochalam sie z moim chlopakiem jakis tydzien moze troszke wiecej po miesiaczce pekla nam prezerwatywa ale on sie spuscil we mnie i dowiedzielismy sie o tym fakcie dopiero po wszystkim ;( 3h po calym zdarzeniu wzielam postinor duo za 12h druga tabletke
okres powinnam dostac 1 czerwca i tak sie stalo tylko ze ten okres nie przypomina okresu tylko brazowy osad ktory zwykle pojawia sie na koncu ... pojawil sie i zniknal... blagam pomozcie mi bo sie bardzo boje i nie chce jeszcze dziecka:(
czy to moze byc ciaza??
czy to wywolane jest tabletkami o tak duzej ilosci hormonow
odpowiedzcie na moj problem bo mam ochote sie zastrzelic ((mam niepelna 18 bo skoncze ja w listopadzie...
kochalam sie z moim chlopakiem jakis tydzien moze troszke wiecej po miesiaczce pekla nam prezerwatywa ale on sie spuscil we mnie i dowiedzielismy sie o tym fakcie dopiero po wszystkim ;( 3h po calym zdarzeniu wzielam postinor duo za 12h druga tabletke
okres powinnam dostac 1 czerwca i tak sie stalo tylko ze ten okres nie przypomina okresu tylko brazowy osad ktory zwykle pojawia sie na koncu ... pojawil sie i zniknal... blagam pomozcie mi bo sie bardzo boje i nie chce jeszcze dziecka:(
czy to moze byc ciaza??
czy to wywolane jest tabletkami o tak duzej ilosci hormonow
odpowiedzcie na moj problem bo mam ochote sie zastrzelic ((
---- edit by Paweł:
Proszę nie pisać wielkimi literami całych postów oraz tematy nadawać takie aby oddawały sens poruszanego tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Cze 03, 2006 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Po zażyciu prostinoru miesiączki mogą być rozregulowane oraz nie takie jak zawsze obfite. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 11:56 am Temat postu: |
|
|
Słuchajcie,nei chce tworzyćnowego tematu wiec pisze tu. Test ciazowy --to jest temat mojego poscika Tam są oznaczenia "C" i "T" i jak to jest?
"C" to ciaza , "T" to jej brak ,a oba to niepoprawne wykonanie testu? Moze ktoś mi to wyjaśni.BO sie na tym nei znam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BŁAGAM POMOCY ;( Gość
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 4:30 pm Temat postu: |
|
|
nie uwazasz ze to moze byc plamienie ? ktoro wystepuje na poczatq ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Izia Gość
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 5:39 pm Temat postu: |
|
|
RHIN napisał: | Słuchajcie,nei chce tworzyćnowego tematu wiec pisze tu. Test ciazowy --to jest temat mojego poscika Tam są oznaczenia "C" i "T" i jak to jest?
"C" to ciaza , "T" to jej brak ,a oba to niepoprawne wykonanie testu? Moze ktoś mi to wyjaśni.BO sie na tym nei znam |
C -- to znaczy że nie ma ciąży C i T to znaczy że jesteś w ciąży a T -- próba nie udana. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 6:10 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za informacje.Moja Myszka dziś robiła i wyszło "C".A ja sie tam na tym nei znałęm,to wolałem wiedziec o onaczeniach ,przed wykonaniem testu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|