Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
behemoth

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 25, 2006 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

thx: jeśli spóźnia się dopiero kila dni to poczekajcie jeszcze tydzień i jak w tym czasie nie będzie to wtedy obaj możecie zaczac się schizować. Jeśli jest wszystko tak jak piszesz to myślę, ze nie ma powodów do obaw!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
thx
Gość

PostWysłany: Czw Maj 25, 2006 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz to juz w ogole... behemoth dzieki za odp. ale dzisiaj cos dziwnego...
podczas stosunku nic sie nie stalo w sensie ze gumka pekla czy zsunela sie .. wszystko bylo ok. Jeszcze pantex dodatkowo byl .. a dzisiaj rano robila sobie test i wyszedł pozytywny! ;\ jak to mozliwe? ;\
Powrót do góry
grace

PostWysłany: Wto Maj 30, 2006 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz ja chciałabym się Was poradzic. Jesli mozecie to odpowiedzcie mi jak najszybciej.
MOja sytuacja wyglada tak : kochałam sie z chłopakiem pierwszy raz,po czym mialam okres. Uzylismy globulek i prezerwatywy.
Po okresie znow sie kochalismy przez 3 tyg z dosc duza czestotliwoscia. Przez pierwsze 2 tyg uzywalismy globulek i prezerwatyw,ostatnio tylko prezerwatyw. Zawsze mialam regularny okres,nie pamietam zeby zdarzylo mi sie czekac na okres. Moj cykl trwa ok 27-28 dni. teraz jest juz 30 dzien a ja nadal czekam. Dodam,ze moj chlopak nigdy nie skonczyl we mnie.
Czy mozliwe jest takie opoznienie okresu spowodowane rozpoczeciem wspolzycia?

P.S. Jeszcze jedno. Zazywam obecnie lekarstwa wzmacniajace chrzastke i stawy. Na ulotce napisane jest ze lek moze powodowac zaparcia i bol w nadbrzuszu. Owszem zaparcia mialam,bol jest ale w podbrzuszu no i dosc mocno bola mnie piersi juz od 3-4 dni (tak jak przy okresie).

Pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
aniaaa
Gość

PostWysłany: Sro Maj 31, 2006 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawiałam stosunek dzień po miesiączce!! siedziałam na nim zrobiłam kilka ruchów a gdy zblizał sie do wytrysku zeszłam i po około 10 sekundach spuscił sie!! czy jest jakaŚ mozliwośc zapłodnienia!! okres mam co 26 dni Crying or Very sad
Powrót do góry
BŁAGAM POMOCY ;(
Gość

PostWysłany: Pią Cze 02, 2006 11:09 pm    Temat postu: Problem z miesiączką po zażyciu Prostinoru Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam niepelna 18 bo skoncze ja w listopadzie...
kochalam sie z moim chlopakiem jakis tydzien moze troszke wiecej po miesiaczce pekla nam prezerwatywa ale on sie spuscil we mnie i dowiedzielismy sie o tym fakcie dopiero po wszystkim ;( 3h po calym zdarzeniu wzielam postinor duo za 12h druga tabletke
okres powinnam dostac 1 czerwca i tak sie stalo tylko ze ten okres nie przypomina okresu tylko brazowy osad ktory zwykle pojawia sie na koncu ... pojawil sie i zniknal...Sad blagam pomozcie mi bo sie bardzo boje i nie chce jeszcze dziecka:(
czy to moze byc ciaza??
czy to wywolane jest tabletkami o tak duzej ilosci hormonow Sad

odpowiedzcie na moj problem bo mam ochote sie zastrzelic Sad((mam niepelna 18 bo skoncze ja w listopadzie...
kochalam sie z moim chlopakiem jakis tydzien moze troszke wiecej po miesiaczce pekla nam prezerwatywa ale on sie spuscil we mnie i dowiedzielismy sie o tym fakcie dopiero po wszystkim ;( 3h po calym zdarzeniu wzielam postinor duo za 12h druga tabletke
okres powinnam dostac 1 czerwca i tak sie stalo tylko ze ten okres nie przypomina okresu tylko brazowy osad ktory zwykle pojawia sie na koncu ... pojawil sie i zniknal...Sad blagam pomozcie mi bo sie bardzo boje i nie chce jeszcze dziecka:(
czy to moze byc ciaza??
czy to wywolane jest tabletkami o tak duzej ilosci hormonow Sad

odpowiedzcie na moj problem bo mam ochote sie zastrzelic Sad((

---- edit by Paweł:
Proszę nie pisać wielkimi literami całych postów oraz tematy nadawać takie aby oddawały sens poruszanego tematu.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 03, 2006 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po zażyciu prostinoru miesiączki mogą być rozregulowane oraz nie takie jak zawsze obfite.
Powrót do góry
RHIN

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie,nei chce tworzyćnowego tematu wiec pisze tu. Test ciazowy --to jest temat mojego poscika Smile Tam są oznaczenia "C" i "T" i jak to jest?
"C" to ciaza , "T" to jej brak ,a oba to niepoprawne wykonanie testu? Moze ktoś mi to wyjaśni.BO sie na tym nei znam Very Happy
Powrót do góry
BŁAGAM POMOCY ;(
Gość

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie uwazasz ze to moze byc plamienie ? ktoro wystepuje na poczatq ciazy??
Powrót do góry
Izia
Gość

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

RHIN napisał:
Słuchajcie,nei chce tworzyćnowego tematu wiec pisze tu. Test ciazowy --to jest temat mojego poscika Smile Tam są oznaczenia "C" i "T" i jak to jest?
"C" to ciaza , "T" to jej brak ,a oba to niepoprawne wykonanie testu? Moze ktoś mi to wyjaśni.BO sie na tym nei znam Very Happy

C -- to znaczy że nie ma ciąży C i T to znaczy że jesteś w ciąży a T -- próba nie udana.
Powrót do góry
RHIN

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za informacje.Moja Myszka dziś robiła i wyszło "C".A ja sie tam na tym nei znałęm,to wolałem wiedziec o onaczeniach ,przed wykonaniem testu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 11 z 60