Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytający, Twoja dziewczyna nie mogła zajść w ciążę, nie martwcie się.
Skoro nie wprowadzałeś spermy na palcu odrazu do pochwy, to nic się nie stało. A możesz mi powiedzieć, jakie to było forum, na którym pytałeś o to samo co nas?

Scarlett, Ty nie jesteś w ciąży. Nie wiem co może być przyczyną spóźniania miesiączki w Twoim przypadku. Nie denerwuj się, bo właśnie opóźniasz nadejście miesiączki.

Asqa, to były dni płodne?

Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Wto Sie 29, 2006 10:10 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 10:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
Moja dziewczyna bierze tab anty. Kilka dni po okresie (3-4) uprawialiśmy petting. Na moich palcach mogło dostać się nieco nasienia do jej wnętrza. No i niby wszystko ok, bo bierze tabletki... ale jak sie okazało już po fakcie, przerwa między jednym, a drugim opakowanie trwała 8 a nie 7 dni. Nowe opakowanie zostało rozpoczęte dopiero 9 dnia- w ten dzień miał miejsce wyżej opisana sytuacja.
Jak w tej sytuacji wygląda szansa na zajscie w ciąże?

---edited by Yalissea

Już gdzieś widziałam tego posta.
Powrót do góry
pytajacy3000

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote="Yalissea"]Pytający, Twoja dziewczyna nie mogła zajść w ciążę, nie martwcie się.
Skoro nie wprowadzałeś spermy na palcu odrazu do pochwy, to nic się nie stało. A możesz mi powiedzieć, jakie to było forum, na którym pytałeś o to samo co nas?

no ok dzieki za kolejna odpowiedz:) hmm pytac sie pytalem na jeszcze jednym forum w tej samej sprawie co tutaj,takze ejstem juz 10000% pewny ze to ze stresu:) a o tym peetingu to szczerze niepodam Ci forum na ktorym to wyczytalem,bo naprawde wyczytalem chyba z 10 for,w tym mase tematow na ten temat,wiekszosc ludzi pisalo ze to niemozliwe,ale widzialem tez ze niektorzy pisali ze jadnak czasami moze sie cos takiego zdarzyc,wiec niewiedzialem dokladnie co i jak:P na moje pytanie na forum wizaz.pl odpowiedziano mi ze moja dziewczyna niejest,ale jeden koles podal przyklad ze w taki sposob dziewica zaszla w ciaze,niewiem czy to prawda Razz jest to na 39 stronie w temacie " Czy mogę być w ciąży? - prawdopodobieństwo. Zbiorczy." pozdrawiam Smile i jeszcze raz dziekuje za odpowiedz:)

---- edit by Paweł:
Jeżeli już musisz przytoczyć jakieś forum to przytocz je ale nie podawaj linku, wystarczy nazwa Wink
Powrót do góry
asqa

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to byly dni płodne dodam jeszcze, ze jestem jeszcze dziewica wiec nie wkladal mi tych palców bardzo daleko.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asqa, musisz zrobić test. Ja bym bardziej wykluczała ciążę. Ale zrób test.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@Yalissea

widziałas tego posta w temacie zamkniętym,
nie dostałem tam odpowiedzi więc próbuje szczęścia tutaj <yes>

pzdr.
Powrót do góry
Kristin

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 12:14 am    Temat postu: ciąża??? :| Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja kumpela uprawiała petting z chłopakiem- dotykali sie narządami płciowymi jednak członek nie został wprowadzony do pochwy... nie doszło też do wytrysku, jednak dziewczyna panikuje i martwi sie ze mogla zajsc w ciaze... ja mysle ze jest to niemozliwe, ale ona nie jest do konca o tym przekonana. co wy o tym myslicie???

----edited by Yalissea
Trzy znaki interpunkcyjne obok siebie wystarczająco oddają sens wiadomości.
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 1:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kumpela? Wink
Ciaza bardzo bardzo malo prawdopodobna Smile
Powrót do góry
RENATA 24

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZIEKI WIELKIE ZA ODPIS Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 17 z 60