Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 9:09 am Temat postu: |
|
|
Pytający, Twoja dziewczyna nie mogła zajść w ciążę, nie martwcie się.
Skoro nie wprowadzałeś spermy na palcu odrazu do pochwy, to nic się nie stało. A możesz mi powiedzieć, jakie to było forum, na którym pytałeś o to samo co nas?
Scarlett, Ty nie jesteś w ciąży. Nie wiem co może być przyczyną spóźniania miesiączki w Twoim przypadku. Nie denerwuj się, bo właśnie opóźniasz nadejście miesiączki.
Asqa, to były dni płodne?
Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Wto Sie 29, 2006 10:10 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 10:09 am Temat postu: |
|
|
tak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 10:12 am Temat postu: |
|
|
witam
Moja dziewczyna bierze tab anty. Kilka dni po okresie (3-4) uprawialiśmy petting. Na moich palcach mogło dostać się nieco nasienia do jej wnętrza. No i niby wszystko ok, bo bierze tabletki... ale jak sie okazało już po fakcie, przerwa między jednym, a drugim opakowanie trwała 8 a nie 7 dni. Nowe opakowanie zostało rozpoczęte dopiero 9 dnia- w ten dzień miał miejsce wyżej opisana sytuacja.
Jak w tej sytuacji wygląda szansa na zajscie w ciąże?
---edited by Yalissea
Już gdzieś widziałam tego posta. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytajacy3000
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 11:48 am Temat postu: |
|
|
[quote="Yalissea"]Pytający, Twoja dziewczyna nie mogła zajść w ciążę, nie martwcie się.
Skoro nie wprowadzałeś spermy na palcu odrazu do pochwy, to nic się nie stało. A możesz mi powiedzieć, jakie to było forum, na którym pytałeś o to samo co nas?
no ok dzieki za kolejna odpowiedz:) hmm pytac sie pytalem na jeszcze jednym forum w tej samej sprawie co tutaj,takze ejstem juz 10000% pewny ze to ze stresu:) a o tym peetingu to szczerze niepodam Ci forum na ktorym to wyczytalem,bo naprawde wyczytalem chyba z 10 for,w tym mase tematow na ten temat,wiekszosc ludzi pisalo ze to niemozliwe,ale widzialem tez ze niektorzy pisali ze jadnak czasami moze sie cos takiego zdarzyc,wiec niewiedzialem dokladnie co i jak:P na moje pytanie na forum wizaz.pl odpowiedziano mi ze moja dziewczyna niejest,ale jeden koles podal przyklad ze w taki sposob dziewica zaszla w ciaze,niewiem czy to prawda jest to na 39 stronie w temacie " Czy mogę być w ciąży? - prawdopodobieństwo. Zbiorczy." pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za odpowiedz:)
---- edit by Paweł:
Jeżeli już musisz przytoczyć jakieś forum to przytocz je ale nie podawaj linku, wystarczy nazwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asqa
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
tak to byly dni płodne dodam jeszcze, ze jestem jeszcze dziewica wiec nie wkladal mi tych palców bardzo daleko. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Asqa, musisz zrobić test. Ja bym bardziej wykluczała ciążę. Ale zrób test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 3:44 pm Temat postu: |
|
|
@Yalissea
widziałas tego posta w temacie zamkniętym,
nie dostałem tam odpowiedzi więc próbuje szczęścia tutaj <yes>
pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kristin
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 12:14 am Temat postu: ciąża??? :| |
|
|
Moja kumpela uprawiała petting z chłopakiem- dotykali sie narządami płciowymi jednak członek nie został wprowadzony do pochwy... nie doszło też do wytrysku, jednak dziewczyna panikuje i martwi sie ze mogla zajsc w ciaze... ja mysle ze jest to niemozliwe, ale ona nie jest do konca o tym przekonana. co wy o tym myslicie???
----edited by Yalissea
Trzy znaki interpunkcyjne obok siebie wystarczająco oddają sens wiadomości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 1:55 am Temat postu: |
|