Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwonsa22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 2:16 pm    Temat postu: Czy możliwe że mogłam zajść w ciążę? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko 19 dnia cyklu(okres mam mniej więcej co 27/ 8 dni) kochałam sie z chłopakiem co prawda z zabezpieczeniem ale przed stosunkiem jego członek wszedł na chcwile do mojej pochwy , czy jest możliwe że zajde w ciąże?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma ryzyka.
Powrót do góry
iwonsa22

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki troche mnie to uspokoiło szczególnie że zaczoł mnie boleć dziś brzuch i krzyż to chyba dostane tego upragnionego okresu(kurcze nigdy więcej takich wyskoków)Smile
Powrót do góry
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie masz się czym przejmować, tymbardziej że stosunek był zabezpieczony Smile
Powrót do góry
SYLWIA23:)

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CZEŚC DZIEWCZYNY JESTEM TU NOWA. ZASTANAWIAM SIE CZY NIE JESTEM W CIĄŻY? MOJE OBIAWY TO:
* ODRAZU PO OWULACJI BÓL SUTKÓW, BÓL PODBRZUSZA,PRAWEGO JAJNIKA, SWĘDZENIE SKÓRY BRZUCHA I WOKÓŁ PĘPKA, SENNOŚĆ( ALE ZE MNIE ZAWSZE BYŁ ŚPIOCH). TO WSZYSTKO MINEŁO PO 4 DNIACH.
* TERAZ JESTEM 5 DNI PRZED SPODZIEWANĄ MIESIĄCZKĄ I MAM TEMPERATURE 37,2 NA DOLE Embarassed I CZASAMI POBOLEWA MNIE PODBRZUSZE ALE SŁABOBARDZO PROSZĘ O ODPISANIE BO NIE MAM SIE KOGO DORADZIĆ DO LEKAŻA IDĘ DOPIERO ZA DWA TYGODNIE.

---- edit by Paweł:
Przeniesieni postu do odpowiedniego tematu. Prosze też nie pisać całych postów wielkimi literami, będą one konsekwetnie usówane.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witaj Sylwio heh sama nie wiem ja tez staram sie o dziecko i dostalm okres:(( ale zle sie czuje mam nudnosci w glowie mi sie kreci ale to sie okaze jak sie skonczy miesiaczka bo kupie tes i go zrobie::)co do ciebie to mysle zebys zrobila test bo sama nie wiem szkoda ze niema Emi ona by ci cos moze wiecej powiedzila ja sie nie znma ale mam nadzieje ze to bedzie dzidzius:))
Powrót do góry
SYLWIA23:)

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za odpisanie. Testu jeszcze chyba nie będę robiła bo za wcześnie zastanawia mnie tylko jaka powinna być prawidłowa temperatura Embarassed 5 dni przed spodziewaną miesiączką jeżeli nie jest sie w ciąży, a jaka jak sie jest. A co do Ciebie to jest jakaś szansa, że jesteś w ciąży mimo że masz okres pytanie tylko czy taki jak zawsze czy mniej obfity, nudności zawroty głowy to są jakieś obiawy więc głowa do góry życze II kresek na teście.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje hehe to znaczy okres mam mniejszy zawsze mialam obfity bardzo obfity::)heh mam nadzieje ze to bedzie to:)wiesz co co do tenperatury cial to nie wiem ale przed miesiaczka tez mialam 37;2 potem mialam 37 i dostalam okres:Sad wiecc szkoda ze niema nikogo kto sie bardziej zna na tym:(( niz ja
Powrót do góry
Pytajaca

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem to okolo tygodnia przed spodziewana miesiaczka temperatura spada do normalnej czyli do okolo 36....jesli zas jestes w ciazy temperatura moze utrzymywac sie przy 37.2....i w dzien spodziewanej miesiaczki....zrob test...bedziesz pewna Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 11:44 pm    Temat postu: Boje sie że zaszłam w ciąże Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam 17 lat,moj chopak 19,zrobilismy to bez prezerwarywy.Nie doszło do wytrysku.Od tego czasu mineło może 12 dni ,mowiłam ze nie chce bez prezerwatywy,ale on stwierdził ze zrobi to delikatnie...Zaraz zwarjuje niech ktos odpisze ,blagam sa jakies tabletki poronne czy coss takiego .Zmarnuje sobie zycie jestem dopiero w 2 Lo.Okres mi sie spóżnia.Nie chce dziecka!Jem za dużo,i na dodatek wszystko co słodkie.Zrobiliśmy to kilka razy bez prezerwatywy..o co chodzi z tymi skurczami jelit czy da sie je wyczuc.jkie sa objawy ciazy w 1 miesiacu.Błagam niech ktos odpisze!!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 18 z 60