Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiaa ja uważam, że ciąża w Twoim przypadku jest niemożliwa Smile
Więc spokojnie, nie denerwuj się, bo miesiączka się zapewne od tego opóźnia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Myszka85
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 1:26 am    Temat postu: Czy moge byc w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć.Mam pytanie.Współzyłam z chłopakiem przez kilka dni bez zabezpieczenia.Mam obiawy ciazy tzn. mdłości,sennosc,nastroje,ból w dole brzucha.Zrobilam sobie test no i wyszedl negatywnie.dostałam miesiaczke lecz to były plamienia.zrbiłam sobie drugi test i znowy negatywny wynik.Nie wiem co mam myslec.czy moge byc w ciazy?? prosze o szybka odpowiedz.pozdrawiam pa
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te objawy o których piszesz mogły przepowiadac miesiączne, a nie ciąże. Ale jeżeli masz wątpliwości mimo 2 wyników negatywnych to idź do ginekologa.
Niunia.
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 4:22 pm    Temat postu: OBJAWY CIĄŻY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja kochałam sie z moim chłopakiem 14 dnia bez zabezpieczenia. ;// troche podobno wleciało jak sam mówił, bo nie uprzedziłam go że jestem w dniu płodnym najbardziej. No i 3 dni spoznia mi się okres. Wiem, ze brak okresu nie musi oznaczac ciaze. Ale sie denerwuje i to pewnie tez moze byc powodem spoznienia się. ;/ a co wy o tym myslicie ;/
Powrót do góry
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak długie masz cykle?
Powrót do góry
fisia

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 10:46 pm    Temat postu: czy mogłam zajść w ciążę? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie nie chce dopuscic tej mysli do siebie...ale muszę, bo to nie daje mi spokoju.....
kochałam się z moim chłopakiem ok 1-2 dni po miesiączce, co prawda był to stosunek bez gumki, ale wytrysk był na mój brzuszek....
czy mimo to coś mogło mnie zapłodnić??
dodam, ze było to ok 2 tygodni temu, ale rano mam dziwne nudności... i często sikam, bardzo często.... moze to tylko mój wymysł, ale mam pewne obawy....
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Owszem cos moglo cie zaplodnic- wiatr jesli jestes wiatropylna Razz
Powrót do góry
fisia

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nio wiesz...ja słyszałam, że czasami przeźroczysty pły wypływajacy przed wytryskiem również może zawierać plemniki i zapłodnić...ale nie wiem czy to pewna prawda....
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Owszem ale jesli twoje cykle trwaja ok 28 dni to mialas wtedy dni nieplodne.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczerze to nawet nie wiem ile trwaja.....ale raczej sa regularne i sama miesiaczka trwa ok 4-5 dni. Z tym, ze jesli w tym płynie były plemiki i sie dostały do macicy to moge byc w ciazy, bo one tam moga chyba przez klika dni byc az zgina prawda?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 24 z 60