Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 11, 2006 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy. Glownie dlatego ze stosunek przerywany to dobra metoda zeby sie nabawic nerwicy a nie zeby uniknac ciazy. Zrob sobie koniecznie test ciazowy zeby sie upewnic.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
dagus
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 11, 2006 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KOBIETA: miałaś rację, że nie jestem w ciazy, dostalam okres i jeszcze nigdy nie poczulam takiej ulgi. Dziekuje bardzo za pomoc ;*
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 11, 2006 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dagus napisał:
KOBIETA: miałaś rację, że nie jestem w ciazy, dostalam okres i jeszcze nigdy nie poczulam takiej ulgi. Dziekuje bardzo za pomoc ;*

Nie ma za co skarbie Very Happy Ciesze sie ze wszystko w porzadku. Sama widzisz ze cudow nie ma a prezerwatywy sa wystarczajaco skuteczne Wink Pozdrawiam.
Powrót do góry
dziewczyna
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 11, 2006 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. pisałam do was wcześniej o mich obawach dotyczących ciąży, odpisaliście że radzicie mi zrobic dla pewności test ciążowy. Jednak jakoś sie nie odważyłam i nie zrobiłam. Przypominam, że pisałam mój cykl trwa 30 dni i współżyłam "do końca" 10 dnia cyklu. Mam coraz większe obawy: wymioty (wieczorem) i nieładnie pachnący biały śluz. Wieczorami boli mnie brzuch a miesiączke mam dostac dopiero za 10 dni. Jakie są jeszcze objawy w pierwszych 3 tygodniach ciąży? Mm coraz większe wątpliwości co do tego czy jestem w ciąży Confused
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 12:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie łatwiej zrobic test??
tutaj jest link do obszernego posta o objawach ciąży. http://www.biomedical.pl/forum/objawy-ciazy-vt233.html

Poza tym najpewniej będzie jak pójdziesz do ginekologa i powiesz o swoich obawach. I jeszcze raz sugeruje wykonanie testu. Na samych objawach nie da się ztwierdzic ciąży.
wojtekkk86
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja dziewczyna dostala okres wczoraj!!!!! hurra!!!! tylko mam nadzieje ze to naormalny okres a nie jakies okres podczas ciazy o ktorych tyle sie tu pisze, zwlaszcza ze musi zakladac 2 pary bielizny i podpaske czyli jak zawsze
Powrót do góry
stasiaa

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niedawno uprawialam z moim chlopakiem peeting.. bawilismy sie swoimi narzadami.. i pomimo ze nie doszlo do wytrysku boje sie ze na naskorku ktorego na pewno dotknal mogly byc plemniki a potem ta sama reka eh wiecie co robil.... pomozcie umieram a ponad to spoznia mi sie okress;(( a zapomnialam dodac ze wczesniej pare dni mialaam krwawienia bardzo skape, nie musialam uzywac jakichkolwiek srodkow typu podpaski czy to mogl byc przedwczesny okres?? i musze czekac do nastepnego??... boje sie ( odpiszcie mi szybko...
Powrót do góry
qwerty87

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrob test ciazowy i bedzie jasne...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie te skape krwawienia to mogly wystapic w dniach kiedy była akurat owulacja, niektóre kobiety tak mają......a co do twych zabaw to nie wiem to zalezy tez w jakich dniach do tego doszło, czy byl to dzien plodny.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wojtku, po cóż jej dwie pary bielizny??

Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Wto Wrz 12, 2006 11:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 23 z 60