Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga29 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Czy to znaczy, że moje dni płodne dobiegają końca, skoro mam tak dużo białego, ślizu? kiedy w takim razie mogłam mieć owulację? Czy dzisiejszy dzień jest końcem dni płodnych i dniem owulacji, czy owulacja była w 14dc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Dni płodne objawiają się przejrzystym, jasnym, śliskim, ciągnącym się śluzem.
Owulacja rozpoczyna się po ostatnim dniu w którym można zaobserwować taki śluz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga29 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje bardzo za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Roxuś Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 5:00 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli mam sucho i wystepuje ból piersi... i mam 20 (30 dniowy cykl) to dni niepłodne?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina87
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 12:31 pm Temat postu: Zaplodnienie bez spermy ? |
|
|
Czy to jest mozliwe aby doszlo do zaplodnienie tylko poprzez dotknięcie czlonka do łechtaczki, nie bylo penetracji ani wytrysku wewnatrz ani w poblizu. Dostałam miesiaczkę, była normalna, pozniej kolejną, zrobiłam tez test i wyszedl negatywny. Moge byc juz spokojna ? Prosze o odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma takiej możliwości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka2 Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 12:42 pm Temat postu: |
|
|
moj stosunek z chlopakiem odbyl sie w dni plodne w polowie czerwaca od tamteo momentu mialam dwa razy normalny okres tylko troche spozniony teraz gdy dostalam 3 okres jest on mniej obfity niz zawsze od tamtego czasu duzo wiecej jem i urusl mi brzuch ale nie mam zadnych mdlosci no moze troche czesciej chodze siusiu i robilam jeszcze 2 razy test ciazowy i zawsze wychodzil negatywny czy moge byc w ciazy ?? chyba pojde w tym tygodniu do ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Annnkaaa Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Mam takie pytanko, kochałam sie z moim chłopakiem w dni kiedy jestem płodna... zabezpieczylismy sie... ale mimo tego jestem w ciaglym strachu.. wczoraj doszlo mi do krwawienia nie obfitego ale doszlo... a okres mam zazwyczaj na koniec lub poczatek miesiaca... po stosunku moj chlopak sprawdzil prezerwatywe(bo roznie z nimi bywa) i tak mysle czy to nic powaznego... czy moze isc do lekarza czy cos? i zamierzam kupic test... moze ktos cos poradzi... bo caly czas mi w glowie czy czasem nie jestem w ciazy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 2:59 pm Temat postu: |
|
|
Ilonka2 : jeżeli testy wychodziły negatywnie, to nie ma się czym martwić. Testy rzadko się mylą. A jeżeli robiłaś ich kilka z wynikiem negatywnym, to napewno nie jesteś w ciaży.
Annnkaaa : musisz zrobić test. Nikt na forum, nie powie Ci na 100% czy jesteś w ciaży czy nie. Jedynie może poradzić lub coś zasugerować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka2 Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 9:25 pm Temat postu: |
|
|
to dlaczego ten okres byl mniej obfitszy i czemu ostatnio tak duzo jem testy chyba moga myslic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|