Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ilonka2 Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 9:34 pm Temat postu: |
|
|
a i jeszcze kiedys slyszalam ze jesli ciaza jest poza maciczna to testy zawsze wychodza negatywe wiec moze ja mam ciaze poza maciczna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Ilonka, jeżeli podejrzewasz ewentualna ciążę pozamaciczną to jak najszybciej udaj sie do ginekologa i powiedz o swoich obawach bo gdyby okazało się to prawdą, twoje zdrowie "rozrodcze" stoi pod znakiem zapytania _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 11:31 pm Temat postu: |
|
|
Przy ciąży pozamacicznej występują określone objawy, m.in. bóle w okolicy kręgosłupa lędźwiowego, bóle w okolicy jednego z jajników ( w którym doszło do ewentualnego zapłodnienia).
Najlepsze w tym przypadku jest badanie laparoskopowe.
Ale ciąża pozamaciczna raczej zdarza się starszym kobietom.
Na naszej stronie możesz poczytać jeszcze trochę:
http://www.biomedical.pl/ciaza/ciaza-pozamaciczna-a56.html |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 8:38 am Temat postu: |
|
|
a czy w czasie ciazy poza macicznej jest mozliwy okres przez pierwsze 3 miesiace? a czy do takiej ciazy moze dojsc dzieki peetingowi? czy tylko podczas mormalnego stosunku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pozioomka
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 11:20 am Temat postu: |
|
|
witam
byc moze juz oszalałam ale zastanawia mnie jedna sprawa czy mozna zajsc w ciąze gdy siedzimy w pozycji siedzacej przedniej(tak to sie jakos nazywa)ale jestesmy ubrani, calujemy sie a on wkladajac mi reke "tam" troche mnie piesci...czy jest mozliwe aby tak zajsc w ciaze??bo mnie to jakos dreczy...nio ale mam miesiaczke..prosze o odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 1:18 pm Temat postu: |
|
|
poziomka, a czy wiesz jak docodzi do zapłodnienia? co ty myslisz że facet ma plemniki na całym ciele i może zaplodnic za pomoca ręki?! Poczytaj w książce do biologi o anatomi czlowieka i jak dochodzi do zapłodnienia. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hakuna
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 12:42 pm Temat postu: |
|
|
sorry ze zawracam wam głowe,ale tak im dłuzej czytam to forum to skokowo to uspokojam sie to denerwuje jeszcze badziej.
ryzyko zapłodnienia, podczas pettingu kiedy oboje bylismy w bieliźnie,a on miał wytrysk w bokserki, dotykał mnie nimi,a pozniej mogl przeniesc nasienie reka w okolice mojego sromu i łechtaczki,czy zapłodnjienie w takich okolicznosciach jest wogole mozliwe? teoretycznie chyba nie,tym bardziej ze wypadały wtedy dni niepłodne.... ale i tak mam niewyobrazalny stres okres spoznia mi sie juz 5 dni, raczej zero śluzu sucho, a jak juz to gesty i biały czyli niepłodny...
tydzien temu wrocilismy z nad morza, ale klimat nigdy nie wpływal na moj cykl, stres (nawet maturalny, tez niewiele, bo troche go przyspieszył)...a wiec co sie dzieje?? prosze odpiszcie bo zwariuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie, nie jesteś w ciazy. Bokserki pochłonęły wodę a plemniki bez wilgoci nie sa w stanie sie poruszac . Do tego tez sluz wskazuje na dni nieplodne, a plemniki nie dostana sie do ajjeczka w takich okolicznosciach. Mnie sie okres spoznil 4 dni ostatnio tez pod wpływem stresu ze jestem w ciazy. Ja uwazam ze nie masz sie czego bac ) _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hakuna
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 5:45 pm Temat postu: |
|
|
hej fasolko, kiedys ptałaś czy ktoś np KOBIETA moze z tobą pogadać na gg, rozmawiałaś z kims?
tak sie z tym męcze, ze potrzebuje jakiegos kontaktu, wpadam tu pare razy dziennie
mówisz ze bokserki to wchłoneły ale jesli on dotykał mojego sromu i łechtaczki? nie ma siły zeby to sie przesuneło głebiej? przeciez podniecona kobieta to tez wilgotna jest......
wyobrażnia zestresowanej kobiety jest nieograniczona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 5:52 pm Temat postu: |
|
|
hakuna nie masz sie co martwic..mi keidys okres sie spoznial prawie miesiac...bo jezdizlam to w gory to nad morze..i zawsze tez nigdy przez zmiane klimatu nic sie nie dzialo...... a 4 dni spoznienia to nie jest duzo:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|