Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 10:11 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie, nerwy nic nie pomoga, a właściwie mogą zaszkodzić.
zdaje sobie sprawe że to nie takie łatwe i proste uspokoić sie gdy różne myśli frówaja po glowie i nie da sie skupić na niczym a jak sie da to na krótką chwile.
Musisz jakoś przetrzymac te pare dni
Mam nadzieje że będzie tych dni ja najmniej i wszystko sie wyjaśni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka 19 Gość
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 11:12 pm Temat postu: |
|
|
nie moglam wytrzym,ac to bylo ponad moje nerwy zrobilam test ciazowy i weszedl negatywny czyli nie jestemw ciazy ,i chyba juz nie powinnam byc prawda? bo jakie inne wytlumaczenie tego hoh kamien spadl m iz serca chyba slusznie co? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 10:28 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli wykonałaś test prawidłowo to tak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka 19 Gość
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 2:51 pm Temat postu: |
|
|
jee jupi dostalam okres;DD dzieki ZA wspieranie;*** |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 4:54 pm Temat postu: |
|
|
nie ma za co |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 3:03 am Temat postu: |
|
|
Mam pytanie, co sie stanie jesli pomimo zaazywania tabletek dojdzie do zaplodnienia a ja bede dalej przyjmowac tabletki. Przeczytalam ze jak sie jest w ciazy to nie powinna sie ich brac? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 12:05 pm Temat postu: |
|
|
Tabletki antykoncepcyjne powodują to iż organizm myśli że jest w stanie ciąży.
Nie da sie zajść w 2 ciaże na raz Taka pomyłka organizmu nie może zajść jezeli tabletki zażywasz odpowiednio długo.
Owszem na poczatku zazywania należalo by uważać, tabletki nie dziaaja tak drazu po zażyiu pierwszej oraz nie kończa działania po wzięciu ostaniej.
Gospodarka chormonalna musi sie uregulować. Organizm musi dojść dokładnie w jakim stanie sie znajduje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Viola Gość
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 1:00 am Temat postu: Mój okres sie spoznia ;( |
|
|
bardzo prosze pomozcie moj okres sie spoznia o jakis miesiac!!! nigdy nie robilam seksu ani nie mialam zadnych kontaktow intymnych z mezczyzna jak przyspieszyc okres lub co zrobic zeby on byl. NIGDY NIE POJDE DO GINEKOLOGA TO ZBOCZENCY !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 9:35 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie. Nerwy tutaj nic niestety nie pomogą bo stres własnie wpływa na przesuniecie miesiączki.
Nie wiem dlaczego tak agresywnie napisałaś o lekarzu.
Czy jesteś młodą osobą która jeszcze nie była u ginekologa, czy może spotkała Ciebie kiedyś jakaś przykrość, upokożenie ze strony lekarza. (w miare możliwości, jeżeli nie jest to za ciężkie dla Ciebie, zbyt intymne czy bolesne, to napisz co powduje że nie chcesz iść do niego/niej)
Owszem najleprzym rozwiżaniem było by iść do lekarza, który określił by co jest grane, dlaczego oraz przepisał odpowiedne (najczesciej tabletki) na przywrócenie miesiączki (wywołanie jej lub zalecił kuracje hormonalną).
Mimo że nie jestem lekarzem i nie chce stawiać diagnoz, nie chce zbywać ludzi, bo piszą nie po to aby przeczytać "idz do lekarza", postaram sie zdobyć jakieś informacje na temat domowych sposóbów, od koleżanek. Nie jestem zwolennikiem samo leczenie, ale postaram sie zdobyc jakieś informacje na temat sposbów które mogł by być latwe no i nie szkodliwe.
Czekam na twoj post w tym temacie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia Gość
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 4:35 pm Temat postu: jakie jest prawdopodobieństwo?? |
|
|
chciałabym sie dowiedziec czy zajscie ciąze w mojej sytuacji jest mozliwoscia;] Mianowicie kochałam sie ze swoim chłopakiem co prawda nie doszło do wtrysku, ale wyczytałam na sieci ze przed wytryskiem dochodzi do wydzielenia płynu w którym moga być zawarte plemniki.... wiec mam obawy!! co prawda zrobiłam test ciązowy, który obrazował brak ciązy... NIestety niepokoji mnie spózniajacy sie okres.... Na szczescie pocieszam sie mysla iz czesto miałam nieregilarne misiączki !! czy moze mi ktos napisac o prawdopodibieństwach ciązy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|