Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaobserwój swoje piersi - podczas ciazy pokrywaja sie one cienkimi,niebieskawo-sinymi żyłkami.Czesto wystepóje nadmierne zmeczenie,mdłości,ospałość.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
panikara

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 10:07 pm    Temat postu: Ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie z facetem z zabezpieczeniem w moje dni plodne miesiac temu, 3 tygodnie temu dostalam miesiaczke ktora byla srednio obfita, zrobilam test i wynik wyszedl negatywny, jest szansa ze moge byc w ciazy czy nie?chcialam dodac ze jakos dziwnie sie czuje i mam glupie przeczucie ze to moze ciaza ale moze to spowodowane jest moja psychika i sobie wmawiam.jak myslicie?

---- edit by Paweł:
Zanim napisze sie jakiś temat proszę przeczytać tematu już istniejące (2 niżej) jest specjalnie wydzielony temat do tego pytania i tam przenosze całą dyskusje (2 podstronicową).
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem pewna, ze nie jestes w ciazy.wydaje mi sie ze podsiwdomosc Cie "rujnuje" i od razu pojawiaja sie czarne mysli.
Powrót do góry
Karolina86

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli z prezerwatywa (bo to chyba o to zabezpieczenie chodzi) było wszysyko ok.. to nie przejmuj się Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 9:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jesli cos by sie stalo z prezerwatywa?(nie wydaje mi sie ale zawsez trzeba byc przygotowanym na wszystko) to....boze ja nie wiem mam taki metlik w glowie.mysle sobie ze to niezmowlie ale jednak cos mi podpowiada inaczej:((
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prezerwatywa nie daje 100% pewności - jak każde zabezpieczenie.

Jeżeli jednak dostałaś okres i test wyszedł negatywnie to nie widze powodu do zmartwień.

Aby jednak mieć pewność - proponuje ci powtórzyć teraz test - po takim czasie powinno wyjść zaplodnienie jezeli do niego doszlo.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki:)jak mnie najdzie to zrobie test:)
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie ja mam podobne zle przeczucia do kolezanki.tez zrobilam test i wynik wyszedl negatywny, tez dostalam obfita miesiaczke tylk jakos dziwnie sie czuje.czasami mnie brzuch pobolewa, mam mdlosci,,,wiec....boje sie
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze to o co teraz zapytam moze wydawac sie glupie i smieszne ale zaryzykuje.czy wypadanie wlosow moze miec cos wspolnego z ciaza czy nie??
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej - podczas ciazy nasz organizm przekazuje składniki mineralne dziecku - wiec zabiera je z naszego ciała.To powoduje osłabienie cebulek i wypadanie włosów - dlatego tak wazne jest przyjmowanie witamin podczas ciąży.

gość
Cytat:
czasami mnie brzuch pobolewa, mam mdlosci,,,wiec....boje sie

aby mieć pewnośc najlepiej powtórzyc test oraz wybrać sie do ginekologa - wykona on badania i określi czy ciąża jest czy nie.

Nie ma co gdybac bo tylko cierpi na tym nasz układ nerwowy - lepiej mieć pewność Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 37 z 60