Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 8:47 pm Temat postu: |
|
|
zaobserwój swoje piersi - podczas ciazy pokrywaja sie one cienkimi,niebieskawo-sinymi żyłkami.Czesto wystepóje nadmierne zmeczenie,mdłości,ospałość. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panikara
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 10:07 pm Temat postu: Ciaza? |
|
|
kochalam sie z facetem z zabezpieczeniem w moje dni plodne miesiac temu, 3 tygodnie temu dostalam miesiaczke ktora byla srednio obfita, zrobilam test i wynik wyszedl negatywny, jest szansa ze moge byc w ciazy czy nie?chcialam dodac ze jakos dziwnie sie czuje i mam glupie przeczucie ze to moze ciaza ale moze to spowodowane jest moja psychika i sobie wmawiam.jak myslicie?
---- edit by Paweł:
Zanim napisze sie jakiś temat proszę przeczytać tematu już istniejące (2 niżej) jest specjalnie wydzielony temat do tego pytania i tam przenosze całą dyskusje (2 podstronicową). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 11:42 pm Temat postu: |
|
|
jestem pewna, ze nie jestes w ciazy.wydaje mi sie ze podsiwdomosc Cie "rujnuje" i od razu pojawiaja sie czarne mysli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 9:21 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli z prezerwatywa (bo to chyba o to zabezpieczenie chodzi) było wszysyko ok.. to nie przejmuj się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 9:31 am Temat postu: |
|
|
a jesli cos by sie stalo z prezerwatywa?(nie wydaje mi sie ale zawsez trzeba byc przygotowanym na wszystko) to....boze ja nie wiem mam taki metlik w glowie.mysle sobie ze to niezmowlie ale jednak cos mi podpowiada inaczej:(( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 11:23 am Temat postu: |
|
|
prezerwatywa nie daje 100% pewności - jak każde zabezpieczenie.
Jeżeli jednak dostałaś okres i test wyszedł negatywnie to nie widze powodu do zmartwień.
Aby jednak mieć pewność - proponuje ci powtórzyć teraz test - po takim czasie powinno wyjść zaplodnienie jezeli do niego doszlo.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 11:41 am Temat postu: |
|
|
dzieki:)jak mnie najdzie to zrobie test:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 2:52 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie ja mam podobne zle przeczucia do kolezanki.tez zrobilam test i wynik wyszedl negatywny, tez dostalam obfita miesiaczke tylk jakos dziwnie sie czuje.czasami mnie brzuch pobolewa, mam mdlosci,,,wiec....boje sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 3:28 pm Temat postu: |
|
|
wiem ze to o co teraz zapytam moze wydawac sie glupie i smieszne ale zaryzykuje.czy wypadanie wlosow moze miec cos wspolnego z ciaza czy nie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 6:03 pm Temat postu: |
|
|
jak najbardziej - podczas ciazy nasz organizm przekazuje składniki mineralne dziecku - wiec zabiera je z naszego ciała.To powoduje osłabienie cebulek i wypadanie włosów - dlatego tak wazne jest przyjmowanie witamin podczas ciąży.
gość Cytat: | czasami mnie brzuch pobolewa, mam mdlosci,,,wiec....boje sie |
aby mieć pewnośc najlepiej powtórzyc test oraz wybrać sie do ginekologa - wykona on badania i określi czy ciąża jest czy nie.
Nie ma co gdybac bo tylko cierpi na tym nasz układ nerwowy - lepiej mieć pewność |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|