Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 8:00 pm Temat postu: |
|
|
a czy macie pewnośc ze przypadkiem nie pękła podczas stosunku??
jezeli byla taka mążliwosc to jest prawdopodobieństwo ciąży - najlepszym sposobem na rozwiazanie problemu jest zrobienie testu
Wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
girl-88 Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 2:07 pm Temat postu: |
|
|
No wlasnie moj chlopak moj ze wszystko bylo z nia ok.. dzisiaj dostalam okres, juz mi troszke ulzylo jednak wiem, ze przez 4 pierwsze m-ce miesiaczka moze normalnie wystepowac.. ale uspokoilam sie juz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
girl-88 Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 2:08 pm Temat postu: |
|
|
tam wyzej mialo byc "mowil" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmeczona_zyciem
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 2:31 pm Temat postu: CZY MOGE BYC W CIAZY??? |
|
|
Mam 17 lat i miesiączkuje od 3 lat. Moje okresy wciąż jednak są nieregularne, ale roznice pomiedzy dlugosciami cykli juz od roku wynoszą conajwyżej 5 dni.
Teraz jednak okres spoznia mi sie juz ok. 2 tygodni :(
Strasznie się martwię, że moge być w ciąży :(
Mam chłopaka, nie wspołżyłam z nim, ale za to dotykałam go w intymne miejsca i on mnie także. Nigdy jednak nie dotykał mnie tam po wytrysku! Ale i tak się boję :(
Mam typowe objawy ciąży :( 2 tygodnie temu, kiedy mialam dostać okres, mialam nudności (lecz nie wymiotowalam). Do tego jeszcze mam nieco powiększony brzuch, zawroty glowy, jestem senna i ciągle chce mi sie jesc :( Czytalam nawet, że kobieta w ciązy może odczuwać w jamie ustnej wzmożoną producję śliny i mieć podwyższoną temaperaturę :( Te objawy rowniez mam :( Do tego prawie codziennie boli mnie podbrzusze:(
Jak sądzicie? Czy moge byc w ciazy???
[color=red]--- edit by Paweł:
Temat przłączony do specialnie wydzielonego[/color]
Pomocy :(:(:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 2:45 pm Temat postu: |
|
|
wiesz co nieraz stres i wmawianie sobie pewnych rzeczy moga spowodowac ze wydaje nam sie ze jest sie w ciazy.wiesz ciaza nie bierze sie przez paczkowanire czy z powietrza wiec jesli napewno jego sperma nie dostala sie w Twoje okolice to nie masz sie czym martiwc.Te objawy ktore opisalam moge miec inna przyczyne, np niewyspanie czy oslabienie organizmu.Dla wlasnej pewnosci zrob test ciazowy lub wybierz sie do lekarza(ja zawsze olw eto pierwsze bo mniejszy stres).jak zrobisz to napisz co wyszlo.nie martw sie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jo-anna Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 5:06 pm Temat postu: Re: CZY MOGE BYC W CIAZY??? |
|
|
zmeczona_zyciem napisał: |
Mam chłopaka, nie wspołżyłam z nim, ale za to dotykałam go w intymne miejsca i on mnie także. Nigdy jednak nie dotykał mnie tam po wytrysku! Ale i tak się boję
|
no wiec mam ten sam problem, "bawilismy sie" tak, 3 dni po tym jak skończył mi sie okres...nie było zadnego sluzu, tylko teraz mija juz tydzień a ja nadal mam sucho, no chyba ze czasem taki mętny białawy....
czyli taki jak ciążowy...ale to hcyba niemozliwe zebym była w ciązy, prawda????
( dodam, że ostatnio rozregulowały mi sie cykle, roznica dochodzi nawet do 7 dni. a miesiaczkuje juz 6 lat )
prosze, odpiszcie mi, bo juz zaczynam sobie wmawiać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panikara
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 3:07 pm Temat postu: Ciaza? |
|
|
kochalam sie z facetem z zabezpieczeniem miesiac temu, 3 tyg temu dostalam normalnie okres ktory byl srednio obfity, zrobilam test ciazowy i wynik wyszedl negatywny ale i tk obawiam sie ze moge byc w ciazy.czy to mozliwe?chcialam dodac ze mialam badanie ogolne moczu i mam jakies zakazenie i bakterie.moze to miec cos wspolnego?prosze o pomoc
------edit by drapaka-------
Post połączony z tematem specjalnie przeznaczonym do pytań o ciążę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justyna2014
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 4:58 pm Temat postu: Czy to mogą byc oznaki ciąży? |
|
|
Witam. w sierpniu uprawiam peeting.. znaczy nie wiem czy to mozna tak nazwac poniewaz chlopak nie dotykał mnie reka w okolicach narzadow rodnych. Ale prez chwile na mnie lezal to znaczy ja nogi rozlożone on pomiedzy nimi. ja mialam spodenki i majtki , on tez. Do wytrysku raczej wogole nie doszlo. Miesiączke dostałam tak jak powinnam 2.09 byla takaa jak zawsze. dzis jest 7.10 powinnam ja dostac 2.10.... spoźnia sie... nie mam zadnych objawow ciąży (chyba) wystepuje u mnie gdzies od okolo tygodnia bol piersi ktory sie nasila... glownie po bokach boli, zauwazylam ze sie powiekszyly. z pochwy wydobywa mi sie bezbarwny sluz, bezwoonny, czasami z czyms bialym. Boje sie bo nie wiem czy to moga byc oznaki ciązy.. prosze piszcie...
---------------edit by drapaka----------------
Post został podłączony do tematu specjalnie przeznaczonego do pytań o ciążę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 6:57 pm Temat postu: |
|
|
czy wy dziewczyny nie chodzicie do szkoly? od kiedy mozna azjsc w ciaze gdy oboje sa ubrani? no rozumiem mozna wsadzic reke ze sperma w majtki ale poczytajcie sobie troche na ten temat a pozniej dopiero panikujcie.
Nie chce tym wzbudzic urazy ale to razi w oczy... _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gwiazdeczka_89 Gość
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 8:43 pm Temat postu: H e L p |
|
|
jak mogę upewnić się (bez lekarskiej pomocy i testów) czy jestesm w ciąży? wydaje mi się, że jestem, bo od paru tygodni jestem ciągle głodna i zaczęło bolec mnie podbrzusze :/ miałam okres, ale nawet będąc w ciąży może występować do 4 miesięcy:( co ja mam robić?! proszę pomóżcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|