Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 9:26 am Temat postu: |
|
|
iwka w okresie dojzewania zachodzi wiele zmian więc jest to prawdopodobne ze piersi tak sie zachowują
Gość jest to możliwe - najlepiej poczekac z dzien /dwa i jezeli ból nie przejdzie - wybrać sie do lekarza
(możliwe ze to oznaka zblizajacego sie okresu - czasem tak objawia sie owulacja ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monis
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 4:38 pm Temat postu: |
|
|
kochalam sie z factem miesiac temu, po 3-ech tyg dostalam okres, zrobilam test i wynik wyszedl negatywny ale tez mam obawy.poza tym jakos dziwnie sie czuje.czasami robi mi sie nie dobrze ale nie wiem czy sobie nie wmawiam i nie wariuje bo duzo sie tutaj naczytalam.nie wiem jakos myslac nie wydaje mi sie ze cos bylo by mozliwe skoro dostalam okres ktory byl srednio obfity ale jednak mam obawy.jak myslicie jakie sa u mnie szanse?( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
horus
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 12:06 am Temat postu: czy moja dziewczyna jest w ciazy |
|
|
mojej dziewczynie zdazaja sie spoznienia miesiaczkowe, lecz teraz spoznienie trwa 3 tygodnie i nie ma objawów aby miesiaczka miala lada dzien byc. z tego co wiem był dzien w którym z rana miała nudnośći, stosuje diete odchudzajaca polegajaca na piciu slimfast, chorowała jakis czas temu i stosowała na goraczke paracetamol. nie stosowala antybiotyku. podczas stosunku mielismy wypadek poniewaz prezerwatywa pekla lecz nie doszlo do wytrysku, zaraz jak poczulismy ze jest cos nie tak zmienilem ja. lecz podejzewam ze sluz ktory wydziela sie podczas stosunku mógł zawierac nasienie(śladowe ilosći), czy plemniki sa na tyle silne aby mogły zapłodnic???chce podkreslic ze kochalismy sie dzien po okresie. znadzieja pisze do was przyszły( może) tatuś. dzieki z gory za odpowiedz.
---- edit by Paweł:
Temat przeniesiony do specialnie wydzielonego tematu na takie pytania.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
:) Gość
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 12:17 am Temat postu: :) |
|
|
wątpliwe aby dziwczyna zaszła w ciąze dzien po okresie, chyba że ma krótkie cykle.
Brak miesiączki moze byc spowodowanym nadmiernym odchudzaniem (wspomniales o diecie odchudzajacej) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 5:48 pm Temat postu: |
|
|
po odbytym stosunku (chodzisz nie wiem czy mozna to tak nazwac bo nie doszlo do wytrysku we mnie) z chlopakiem bardzo boli mnie lewy jajnik i ostatnio tak jak by sie powieszyl to juz 2-3 tygodnie dodatkowo mam uplawy co mi sie wczesniej nie zdarzalo jutro mam dostac miesiaczke robilam sobie dzisiaj popoludniu test ale wyszedl negatywny tzw. ta druga kreska nie miala zadnego koloru ale bylo takie jakby wglebienie jutro rano zrobie sobie znowu test ale czy jest mozliwos zebym byla w ciazy poniewaz nie pokoja mnie te uplawy bol jajnika i powieksze sie go |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 6:16 pm Temat postu: |
|
|
w teście przy dobrym wyniku i sprawności - nie widać 2 kreski
proponuje powtórzyc test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 6:24 pm Temat postu: |
|
|
ale czy jest jakies prawdopodobiensto ciazy? co moze oznaczac ten bol i powiekszony jajnik i dodatkowo uplawy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 6:26 pm Temat postu: |
|
|
to moze oznaczac jakieś zakażenie ale niekoniecznie - trudno ocenic przyczyne bez badania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 6:27 pm Temat postu: |
|
|
a czy moga byc to oznaki ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madge
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 6:32 pm Temat postu: czy moglam zajsc w ciaze?? |
|
|
Stosuje tabletki hormonalne,ale poniewaz bylam chora biore juz 2gi z serii antybiotyk,kochalam sie bez zabezpieczenia z partnerem,a tebletki ostatnio bralalam z opoznieniem max 2-3 godzin no i plus te antybiotyki ktore obnizaja dzialanie tabletek antykoncepcyjnych.
Sama juz nie wiem jaka jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze,bardzo pragne od pewnego czasu miec dziecko,
ktos moze mi pomoc?
[color=red]---- edit by Paweł:
Temat przeniesiony do specialnie wydzielonego tematu na tkaie pytanie
[/color] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|