Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może ale niekoniecznie Smile najlepiej zrobić test lub przejść sie do ginekologa
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwośc jest mała ale będzie rosnąć Smile

sądze ze niedługo dowiesz sie dobrej nowiny Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiec sadzisz,ze mozliwe ze zaszlam w ciaze?Smile
Za pare dni skoncze opakowanie tabletek i wtedy zobaczymy czy wystapi krwawienie, dobrze ze koncze akurat to opakowanie,bo jesli jestem wciazy to nie dobrze jest je brac.
3mam kciuki Smile
Powrót do góry
ale przypał??
Gość

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam takie pytanie, "kochalismy" sie z dziewczyną bez zabezpieczenia, i ja jestem na 100% pewny ze do wytrysku nie doszło, a jednak okres sie spóznia juz 5 dni występowały jakis taki znikome bóle brzucha ale nadal nic. i boje sie ze mogło dojsc do zapłodnienia plynem przed wytryskiem... ale tez raczej jestem pewny co do tego, wiec dlaczego sie spóznia?? prosze o jakąs pomoc!!
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gość życze powodzenia i również trzymam kciuki Smile

ale przypał?? przypadków opuźnienia okresu jest wiele - stres,zmiany hormonalne,choroba,zmiana trybu życia,nadmierny wysiłek fizyczny...

Jezeli uważasz ze nie bylo zagrożenia to nie ma sie co obawiać - czasem też okres w danym miesiącu niewystepuje - spokojnie czekajcie na dzień krwawienia Smile
Powrót do góry
ciekawski
Gość

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 3:04 pm    Temat postu: POMOCY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalem sie z moja dziewczyna 1 dzien przed jej misiaczka z zabezpieczeniem (byla to przezerwatywa) na nastepny dzien miala miec okres a go nie dostala bolal ja brzuch czy moga to byc jakies objawy ciazy (moja dziewczyna ma raczej regularne miesiaczkowanie). Prosze odpowiedz bo niewytrzymam napiecia!!!
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciekawski odpowiedziałam ci na wątku Dolegliwości intymne Smile
Powrót do góry
ciekawski
Gość

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 3:34 pm    Temat postu: ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdzie to niby jest??
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.biomedical.pl/forum/9-vt2472.html?start=80
Powrót do góry
ale przypał??
Gość

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekamy z niecierpliwością juz na te krwawienie tylko najgorsze jest toze to własnie po takim stosunku sie wszystko dzieje i dlatego to takie stresujące.
dzieki za rade mysle ze wszystko bedie dobrze....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 40 z 60