Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 4:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jezeli mialas normalnie okres to wszystko jest ok,a nawet gdybys miala zajsc w ciaze po ostatnim okresie,to jest jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek objawy.Ja bym sie niczym nie przejmowalam.A co do tej metody,to ja bym nie wierzyla w nia w 100%.Narazie Was nie zawiodla,ale to moze byc do czasu...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anka16

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze i masz racje do tej metody ale jak narazie wedlug ciebie nie mam sie czym martwic?? Wiesz ja i moj chlopak juz dawno myslelismy o dziecku bo bardzo kochamy dzieci ale narazie che skonczyc szkole i tylko z tego powodu narazie nie chce Sad mam nadieje ze teraz jeszcze nie bede ...pozdro
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno nie masz sie czym przejmowac,jesli chcesz to zrob test i zobaczysz,ze wynik bedzie negatywny.A co do dzieci to nie wystarczy tylko Je kochac,ale trzeba najpierw pomyslec czy sa warunki do tego,zeby moc Je sprowadzic na swiat,cos zapewnic no i wychowac.Pozdrawiam.
Powrót do góry
anka16

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem i my z moim chlopakiem mamy warunki do wychowania dzecka Smile tylko musielibysmy sie pobrac a tak to dziecko mialo by naprawde dobrze i niczego by mu nie brakowalo Smile pozdrawiam i dzieki Smile
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to dobrze,bo sa niektorzy tacy,ze chca dziecko,ale nie maja wogole pojecia czego dziecko potrzebuje.A potrzebuje wiele sama wiem cos na ten temat,bo mamy 15-miesiecznego synka.
Powrót do góry
ikusia101

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 3:01 pm    Temat postu: czy mogłam w ten sposób zajść w ciąże ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawiałam z moim chłopakiem pettin i wydaje mi się ze doszło do wytrusku oboje byliśmy w majtkach i ja lezałam na nim ale w ten sposób ze jego członek dotykał mojej pochwy czy w ten sposób mogłam zajść w ciążę.. ? prosze o szybką odpowiedz Sad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 3:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej:) moim zdaniem nie moglas zajsc w ciaze bo byliscie w majtkach a plemniki nie przenikaja materialu Smile nie ma sie co martwic Smile pzodrowki
Powrót do góry
ikusia101

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 10:43 pm    Temat postu: ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeśli przeniknęły ?.. boje się ponieważ miesiączka mi się spuźnia co prawda dopiero 2 dni aale denerwuje się
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plemniki to nie jakies super stworzenia ktore przenikaja material Smile to jest fizycznie niemozliwe:) a 2 dni to bardzo malutkooo, mi sie spoznial 3 tygodnie i zaloze sie ze to spoznienie spowodowane jest tym ze sie denerwujesz... uwierz mi nie ma czym:) uspokuj sie a okres na pewno niedlugo przybedzie:) pozdrowki
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Gru 21, 2006 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W związku z wielką ilością postów w tym temacie, dla lepszego funkcjonowania ten wontek zostanie zamkniety, a zostanie utworzony nowy specialnie wydzielony do pytania "czy jestem w ciaży?".

Zapraszam serdecznie:
http://www.biomedical.pl/forum/czy-jestem-w-ciazy-temat-specialny-part-4-vt3294.html
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59, 60  Następny
Strona 57 z 60