Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 4:16 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli mialas normalnie okres to wszystko jest ok,a nawet gdybys miala zajsc w ciaze po ostatnim okresie,to jest jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek objawy.Ja bym sie niczym nie przejmowalam.A co do tej metody,to ja bym nie wierzyla w nia w 100%.Narazie Was nie zawiodla,ale to moze byc do czasu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka16
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Moze i masz racje do tej metody ale jak narazie wedlug ciebie nie mam sie czym martwic?? Wiesz ja i moj chlopak juz dawno myslelismy o dziecku bo bardzo kochamy dzieci ale narazie che skonczyc szkole i tylko z tego powodu narazie nie chce mam nadieje ze teraz jeszcze nie bede ...pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Napewno nie masz sie czym przejmowac,jesli chcesz to zrob test i zobaczysz,ze wynik bedzie negatywny.A co do dzieci to nie wystarczy tylko Je kochac,ale trzeba najpierw pomyslec czy sa warunki do tego,zeby moc Je sprowadzic na swiat,cos zapewnic no i wychowac.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka16
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 11:49 pm Temat postu: |
|
|
wiem i my z moim chlopakiem mamy warunki do wychowania dzecka tylko musielibysmy sie pobrac a tak to dziecko mialo by naprawde dobrze i niczego by mu nie brakowalo pozdrawiam i dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 12:07 am Temat postu: |
|
|
No to dobrze,bo sa niektorzy tacy,ze chca dziecko,ale nie maja wogole pojecia czego dziecko potrzebuje.A potrzebuje wiele sama wiem cos na ten temat,bo mamy 15-miesiecznego synka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ikusia101
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 3:01 pm Temat postu: czy mogłam w ten sposób zajść w ciąże ? |
|
|
Uprawiałam z moim chłopakiem pettin i wydaje mi się ze doszło do wytrusku oboje byliśmy w majtkach i ja lezałam na nim ale w ten sposób ze jego członek dotykał mojej pochwy czy w ten sposób mogłam zajść w ciążę.. ? prosze o szybką odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 3:39 pm Temat postu: |
|
|
hej:) moim zdaniem nie moglas zajsc w ciaze bo byliscie w majtkach a plemniki nie przenikaja materialu nie ma sie co martwic pzodrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ikusia101
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 10:43 pm Temat postu: ?? |
|
|
a jeśli przeniknęły ?.. boje się ponieważ miesiączka mi się spuźnia co prawda dopiero 2 dni aale denerwuje się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 10:59 pm Temat postu: |
|
|
plemniki to nie jakies super stworzenia ktore przenikaja material to jest fizycznie niemozliwe:) a 2 dni to bardzo malutkooo, mi sie spoznial 3 tygodnie i zaloze sie ze to spoznienie spowodowane jest tym ze sie denerwujesz... uwierz mi nie ma czym:) uspokuj sie a okres na pewno niedlugo przybedzie:) pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|