Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 10:53 pm Temat postu: |
|
|
moze wystapic krwawienie (plamienie) ale to nie jest i nie wyglada jak normalny okres:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinka18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 10:05 am Temat postu: prosze o odpowiec |
|
|
A cha to jak bede w ciąży to nie bede miałam w pierwszym miesiącu okresu a jak bede miała to bedzie metny tak. Prosze o odpowioec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 2:44 pm Temat postu: |
|
|
jezeli juz to w pierwszym miesiacu albo nawet do 4 miesiaca moze wystepowac krwawienie.. lekkie plemienie ...a nie tak jak normalny okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinka18
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 4:04 pm Temat postu: |
|
|
A test ciążowy kiedy mozna zrobić? Słyszałam ze po 3 dniach mozna sie dowiedziec czy jest sie w ciąży czy nie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Po 3 dniach test jeszcze nic nie wykryje,najwczesniej po 6 dniach od zaplodnienia,ale tez nie musi wskazac prawidlowego wyniku,wiec najlepiej powtorzyc test tydzien pozniej.A najlepiej jest wykonac go w dzien spodziewanej miesiaczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Michalina
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 8:18 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem od czego zacząć...współżyłam z moim chłopakiem w tym miesiącu 4 razy..zawsze zabezpieczaliśmy się prezerwatywa powinna być w porządku(była znanej markowej firmy)..zresztą zawsze mój chłopiec sprawdza "po" czy z gumka bylo wszytsko okej..i zawsze było,ale zdarzyło się raz,że wszedł we mnie nie głęboko,ale jednak...bez gumki wytrusku oczywiście nie było..wydaje mi się że tego płynu przed wytryskiem tez nie...(mój chłopak jest pewny) ale mimo to okres mi się spóźnia juz dwa dni..mocno wierze że to stres...ale wiemze moge byc w ciązy tylko na ile procent?jak myślicie?Dziękuje z góry za odpowiedzi,będe wdzięczna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 9:33 pm Temat postu: |
|
|
trudno podac procent.Możliwość jest ale malutka. Jeżeli w ciągu tygodnia nic nie będzie to dla pewności wykonaj test
trzymam kciuki jednak ze nie będzie niespodzianki wcześniej niż planujesz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka16
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 11:00 pm Temat postu: |
|
|
hejka!
Od kilku dniu kilka razy dziennie bardzo boli mnie brzuch i pochwili przestaje a takze mam biegunke ale taka nie ze caly dzien siedze na kiblu tylko ze pre razy dziennie poprostu biegam tam i czy te objawy moga byc objawami ciazy??? Bo nic innego mi nie przychodzi do glowy czemu mogloby mi sie tak dziac zaznaczajac to ze niczym sie nie strulam no i oczywiscie dla jasnosci waszej mowie wam ze kochalam sie z swoim chlopakiem bardzo duzo razy w ostatnim czasie a bynajmniej od ostatniego okresu wiec czy moge byc w ciazy?? prosze odpowiedzcie mi
Aha i jeszcze jedno jestem osoba ktora jest z swoim chlopakiem juz 4 lata i od 2 i pol roku kochamy sie bez zadnego zabezpieczenia ale jest to tzw sex przerwany bo tylko do momentu wytrysku potem juz nie kochamy sie czyli poprostu moj chlopak zawsze gdy czuje ze toi juz ten moment to szybko wyciga i te metode stosujemy juz od samego poczatku naszego wspolzycia ponioewaz sr antykoncepcyjne takie jak gumki nie odpowiadaja nam a tabletki sa zle dla mnie (tak powiedzial lekarz) takze pytam was bo poszlabym do swojego ginekologa ale jest na urlopie swiatecznym takze nie mialam sie do kogo zwrocic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 12:31 am Temat postu: |
|
|
Moga to byc objawy ciaze,ale nie musza,jednak ja bym zrobila test,bo to zabezpieczenie,ktore stosujecie jest zawodne.A czy spoznia Ci sie okres tez |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka16
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Okres mi sie nie spoznia a ostatnio mialam okres od 3-9 grudnia wiec dopiero mam dostac 30 grudnia aha no i jestem taka oslabiona czasem jest tez mi niedobrze a co do tej metody antykoncepcji to ona nigdy nas nie zawiodla wiec moze to nie bedzie ciaza co? Nawet ginekolog powiedzila ze mozemy taka metode stosowac wiec juz sama nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|