Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Gru 14, 2006 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze wystapic krwawienie (plamienie) ale to nie jest i nie wyglada jak normalny okres:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinka18

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 15, 2006 10:05 am    Temat postu: prosze o odpowiec Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A cha to jak bede w ciąży to nie bede miałam w pierwszym miesiącu okresu a jak bede miała to bedzie metny tak. Prosze o odpowioec
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Gru 15, 2006 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli juz to w pierwszym miesiacu albo nawet do 4 miesiaca moze wystepowac krwawienie.. lekkie plemienie ...a nie tak jak normalny okres Smile
Powrót do góry
pinka18

PostWysłany: Pią Gru 15, 2006 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A test ciążowy kiedy mozna zrobić? Słyszałam ze po 3 dniach mozna sie dowiedziec czy jest sie w ciąży czy nie??
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Gru 15, 2006 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po 3 dniach test jeszcze nic nie wykryje,najwczesniej po 6 dniach od zaplodnienia,ale tez nie musi wskazac prawidlowego wyniku,wiec najlepiej powtorzyc test tydzien pozniej.A najlepiej jest wykonac go w dzien spodziewanej miesiaczki.
Powrót do góry
Michalina

PostWysłany: Pon Gru 18, 2006 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem od czego zacząć...współżyłam z moim chłopakiem w tym miesiącu 4 razy..zawsze zabezpieczaliśmy się prezerwatywa powinna być w porządku(była znanej markowej firmy)..zresztą zawsze mój chłopiec sprawdza "po" czy z gumka bylo wszytsko okej..i zawsze było,ale zdarzyło się raz,że wszedł we mnie nie głęboko,ale jednak...bez gumki wytrusku oczywiście nie było..wydaje mi się że tego płynu przed wytryskiem tez nie...(mój chłopak jest pewny) ale mimo to okres mi się spóźnia juz dwa dni..mocno wierze że to stres...ale wiemze moge byc w ciązy tylko na ile procent?jak myślicie?Dziękuje z góry za odpowiedzi,będe wdzięczna.
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 18, 2006 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trudno podac procent.Możliwość jest ale malutka. Jeżeli w ciągu tygodnia nic nie będzie to dla pewności wykonaj test

trzymam kciuki jednak ze nie będzie niespodzianki wcześniej niż planujesz Smile
Powrót do góry
anka16

PostWysłany: Pon Gru 18, 2006 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hejka!

Od kilku dniu kilka razy dziennie bardzo boli mnie brzuch i pochwili przestaje a takze mam biegunke ale taka nie ze caly dzien siedze na kiblu tylko ze pre razy dziennie poprostu biegam tam Sad i czy te objawy moga byc objawami ciazy??? Bo nic innego mi nie przychodzi do glowy czemu mogloby mi sie tak dziac zaznaczajac to ze niczym sie nie strulam Sad no i oczywiscie dla jasnosci waszej mowie wam ze kochalam sie z swoim chlopakiem bardzo duzo razy w ostatnim czasie a bynajmniej od ostatniego okresu wiec czy moge byc w ciazy?? prosze odpowiedzcie mi

Aha i jeszcze jedno jestem osoba ktora jest z swoim chlopakiem juz 4 lata i od 2 i pol roku kochamy sie bez zadnego zabezpieczenia ale jest to tzw sex przerwany bo tylko do momentu wytrysku potem juz nie kochamy sie czyli poprostu moj chlopak zawsze gdy czuje ze toi juz ten moment to szybko wyciga i te metode stosujemy juz od samego poczatku naszego wspolzycia ponioewaz sr antykoncepcyjne takie jak gumki nie odpowiadaja nam a tabletki sa zle dla mnie (tak powiedzial lekarz) takze pytam was bo poszlabym do swojego ginekologa ale jest na urlopie swiatecznym takze nie mialam sie do kogo zwrocic Sad
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 12:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moga to byc objawy ciaze,ale nie musza,jednak ja bym zrobila test,bo to zabezpieczenie,ktore stosujecie jest zawodne.A czy spoznia Ci sie okres tez Question
Powrót do góry
anka16

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres mi sie nie spoznia a ostatnio mialam okres od 3-9 grudnia wiec dopiero mam dostac 30 grudnia aha no i jestem taka oslabiona czasem jest tez mi niedobrze Sad a co do tej metody antykoncepcji to ona nigdy nas nie zawiodla wiec moze to nie bedzie ciaza co? Nawet ginekolog powiedzila ze mozemy taka metode stosowac wiec juz sama nie wiem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60  Następny
Strona 56 z 60