Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pati2682

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze dokładniej:ostatni okres mialam 20 kwietnia cykl 31 dniowy kochalismy sie w nocy z 2 na 3 maja wedlug kalendarzy od 2 maja zaczynaly mi sie dni plodne,dodam jeszcze ze wczoraj robilam test i wyszedl negatywny czy jet wiarygodny czy lepiej go powtorzyc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 12:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakieś tam ryzyko jest, ale niewielkie. w sumie to taki sam począteczek dni płodnych, poza tym bez wytrysku wewnątrz. test jest wiarygodny tak 12-14 dni od owulacji. wiesz, kiedy miałaś owulkę?
pati2682

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 12:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej nie wiem nigdy nie przykladalm wagi do obliczania dni plodnych i nieplodnych obserwacji sluzy itp. po tej nocy tak dopiero mnie to zaineresowalo
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 12:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to powtórz test w dniu spodziewanej miesiączki, ale moim zdaniem powinien być negatywny Wink chyba, żebyś miała big pecha. dobrej nocki
pati2682

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 12:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok powtorze,dziekuje za pomoc i rowniez zycze dobrej nocy
Powrót do góry
pati2682

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam pisalam wczoraj odnosnie ryzyka zaplodnienia,jednak dzisiaj dostalam miesiaczke ale 4 dni wczesniej niz powinnam czyli po27 dniach a ostatnio mialam po 31 czy to znaczy ze wtedy cykl wygladal inaczej niz myslam tzn. chodzi mi o dni plodne i owulacje
Powrót do góry
pati2682

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo skoro ostatni cykl byl 31 dniowy to dni plodne przypadaly od 2 maja ale miesiaczka sie przyspieszyla o 4 dni
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak, ryzyko było większe, bo prawdopodobnie bliżej owulacji. ale skoro dostałaś normalny okres, to nie ma co się martwić Smile
pati2682

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dopiero dzisiaj mam pierwszy dzien okresu w sumie godz temu zauwazylam a jak rozpoznac normalny okres od tego w ciazy?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ciąży nie byłam, więc z doświadczenia nie powiem, ale podobno czasami w ciąży pojawiają się plamienia w terminie miesiączki. ale zwykle różnią się jakimś aspektem np. barwą, konsystencją, obfitością, czasem trwania. ale wydaje mi się, że po prostu przyśpieszył Ci się okres ze stresu czy cuś. wbrew pozorom w ciążę nie jest tak łatwo zajść Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 11 z 40