Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. na objawy ciążowe jeszcze stanowczo za wcześnie
2. były to prawdopodobnie dni płodne, więc jeśli "wyszedłeś" z niej na kilka sekund przed wytryskiem, to pewne szanse na ciążę są.
3. złe samopoczucie i wymioty mogą być spowodowane tysiącem innych rzeczy, więc nie brałabym tego pod uwagę.
4. na wszelki wypadek możecie zrobić test koło 21/22 maja
rysiekp17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 6:40 pm    Temat postu: to co wczesniej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podobno można robić test już 6 dni po, z tego co przeczytałem... czy to prawda? jak szybko można wykryć? na ile % mogło zajść do zapłodnienia? jest to sprawa raczej nie przyjemna... wiem robiłem to na własną odpowiedzialność ale nie komentujcie tego akurat jak możecie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
megi210

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 8:24 pm    Temat postu: ciąża :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Ja robiłam 3 testy z moczu po spodziewanej miesiączce 1 negatywny a na dwóch lekka 2 kreska. Postanowilam zrobic bete w 37 dniu po miesiączce zrobiłam test z krwi w Poniedziałek odebrałam wyniki (13.26) Ale była moja radość (bo z opisu wychodziła ciąża) Więc wczoraj(14,05) w 40 dniu byłam u lekarza ale na usg nie było jeszcze nic widać. Lekarz stwierdził ze albo jest za wcześnie albo pozamaciczna, miałam sie zgłosić w poniedziałek. Niestety dzisiaj dostałam okres, albo wynik beta był mylny albo samoistne poronienie nastąpiło Sad( . Pozdrawiam
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja myslę że wynik był dobry bo testy z moczu tez pokazywały lekką kreszeczkę. Bardzo mi przykro ostatnio moja koleżanka miała taką samą sytuacje, to jest okropne.
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 12:16 am    Temat postu: Re: to co wczesniej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rysiekp17 napisał:
podobno można robić test już 6 dni po

po zagnieżdżeniu a nie stosunku czy zapłodnieniu!
Alabastrowa

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w pierwszym i drugim dniu miesiaczki krwawienia mialam normalne, w nocy tez, dzis mam trzeci dzien i krwawienia sa bardzo skape, no nawet minimalne. Na ogol mam krotkie miesiaczki trwajace ok 4 dni z tym ze po tych dniach nie leje sie juz krew tylko jest takie "papranie" i wowczas uzywam wkladek. Czy jest taka mozliwosc ze w wyniku stresu skrocil mi sie okres ?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 8:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy masz szanse na ciąże, że napisałaś w tym temacie? No okres może się rostabilizować z różnych powodów czasami trwa krócej a czasami dłużej niekoniecznie zarazs musi być to miesiączka w czasie ciąży.
Alabastrowa

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak mam szanse ... niestety kochalam sie podczas dni plodnych z chlopakiem ( stosunek przerywany) ale pisalam o tym juz wczesniej, przed tą miesiaczka mialam objawy takie jak zawsze tzn obrzmiale piersi, i bolacy brzuch ... boje sie cholera jasna, a stresu ostatnio mam az nadmiar dlatego pytam czy moze miec wplyw na to ze mam okres nieco krocej.
Powrót do góry
pati2682

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 11:13 pm    Temat postu: czy moge byc w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,mam pytanie kochalam sie ze swoim mezem na poczatku dni plodnych on skonczyl na zewnatrz wytarl sperme reka i odrazu wlozyl drugi raz czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?

---edit by Pituszka
Post przenosze do tematu pokrewnego.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem jest
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40