Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 6:20 pm Temat postu: |
|
|
1. na objawy ciążowe jeszcze stanowczo za wcześnie
2. były to prawdopodobnie dni płodne, więc jeśli "wyszedłeś" z niej na kilka sekund przed wytryskiem, to pewne szanse na ciążę są.
3. złe samopoczucie i wymioty mogą być spowodowane tysiącem innych rzeczy, więc nie brałabym tego pod uwagę.
4. na wszelki wypadek możecie zrobić test koło 21/22 maja _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rysiekp17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 6:40 pm Temat postu: to co wczesniej |
|
|
podobno można robić test już 6 dni po, z tego co przeczytałem... czy to prawda? jak szybko można wykryć? na ile % mogło zajść do zapłodnienia? jest to sprawa raczej nie przyjemna... wiem robiłem to na własną odpowiedzialność ale nie komentujcie tego akurat jak możecie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 8:24 pm Temat postu: ciąża :( |
|
|
Witam!
Ja robiłam 3 testy z moczu po spodziewanej miesiączce 1 negatywny a na dwóch lekka 2 kreska. Postanowilam zrobic bete w 37 dniu po miesiączce zrobiłam test z krwi w Poniedziałek odebrałam wyniki (13.26) Ale była moja radość (bo z opisu wychodziła ciąża) Więc wczoraj(14,05) w 40 dniu byłam u lekarza ale na usg nie było jeszcze nic widać. Lekarz stwierdził ze albo jest za wcześnie albo pozamaciczna, miałam sie zgłosić w poniedziałek. Niestety dzisiaj dostałam okres, albo wynik beta był mylny albo samoistne poronienie nastąpiło ( . Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja myslę że wynik był dobry bo testy z moczu tez pokazywały lekką kreszeczkę. Bardzo mi przykro ostatnio moja koleżanka miała taką samą sytuacje, to jest okropne. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 12:16 am Temat postu: Re: to co wczesniej |
|
|
rysiekp17 napisał: | podobno można robić test już 6 dni po |
po zagnieżdżeniu a nie stosunku czy zapłodnieniu! _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alabastrowa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 7:21 pm Temat postu: |
|
|
w pierwszym i drugim dniu miesiaczki krwawienia mialam normalne, w nocy tez, dzis mam trzeci dzien i krwawienia sa bardzo skape, no nawet minimalne. Na ogol mam krotkie miesiaczki trwajace ok 4 dni z tym ze po tych dniach nie leje sie juz krew tylko jest takie "papranie" i wowczas uzywam wkladek. Czy jest taka mozliwosc ze w wyniku stresu skrocil mi sie okres ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 8:22 pm Temat postu: |
|
|
A czy masz szanse na ciąże, że napisałaś w tym temacie? No okres może się rostabilizować z różnych powodów czasami trwa krócej a czasami dłużej niekoniecznie zarazs musi być to miesiączka w czasie ciąży. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alabastrowa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 8:38 pm Temat postu: |
|
|
no tak mam szanse ... niestety kochalam sie podczas dni plodnych z chlopakiem ( stosunek przerywany) ale pisalam o tym juz wczesniej, przed tą miesiaczka mialam objawy takie jak zawsze tzn obrzmiale piersi, i bolacy brzuch ... boje sie cholera jasna, a stresu ostatnio mam az nadmiar dlatego pytam czy moze miec wplyw na to ze mam okres nieco krocej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pati2682
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 11:13 pm Temat postu: czy moge byc w ciazy? |
|
|
witam,mam pytanie kochalam sie ze swoim mezem na poczatku dni plodnych on skonczyl na zewnatrz wytarl sperme reka i odrazu wlozyl drugi raz czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?
---edit by Pituszka
Post przenosze do tematu pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 11:38 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem jest _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|