Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pati2682

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bylam w ciazy juz dwa razy ale nigdy nie mialam okresu w ciazy i dni plodnych tez nie liczylam dlatego pytam ale dziekuje bardzo za odpowiedzi milego dnia zycze
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kasia_A

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...martwi mnie jedna rzec zi byłabym bardzo wdzieczna gdyby ktos mi odpisał co sadzi o tym..a mianowicie....wczoraj uprawiałam z narzecznoym seks analny...kochalismy sie bez zabezbieczenia. Nie skonczyl we mnie w całosci..tylko troche.."wyleciało" na moje narzady rozdrodcze. Wytarłam to odrazu i poszłam szybko wziasc goracy prysznic obu tych czesci mojego ciała, bp ponoc goraca woda zabija plemniki. Mimo iz wytarłam dokładnie wejscie do pochwy to boje sie ze moge byc w ciaży gdyz mam obecnie dni płodne a wszystko jest mozliwe..prosze o odpowiedz....pozdrawiam
Powrót do góry
Saffii

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 1:32 pm    Temat postu: Jestem w ciąży czy nie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Jestem ciekawa czy mogę być w ciąży?
Do wytrysku do środka doszło 6 i 7 maja, test robiłam 17 maja i nie wyszedł( "Sygna-test"). Mam zamiar zrobić jutro drugi, czy nie za wcześnie?
Okres miałam 1-4 kwietnia.Poprzedni 26lutego-1marca, a jeszcze poprzedni 16-20 stycznia. Piszę te wszystkie daty bo mam okres nieregularnie.
Jestem tylko rozdrażniona strasznie i nic poza tym z objawów nie występuje.
Proszę powiedzcie mogę być czy nie?
Mam już 5 letnią córeczkę i wtedy jak robiłam testy kiedy byłam z nią w ciąży to też dopiero 3 wyszedł, prawie po miesiącu.
Proszę Was o odpowiedź, umieram z ciekawości:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kasia_A hmm jesli byłas blisko owulacji i nasienie dostalo sie do sluzu to szanse na ciaze sa,gdyz sluz to "raj" dla plemnikow. mycie woda nic nie pomoze Smile. zrob test w dniu okresu Wink

Saffi test robisz najwczesniej po upływie 12 dniach od stosunku, Ty zrobiłas po 10 dniach wiec pospieszyłas sie. Jednak wg mnie najlepiej robic w dniu spodziewanej miesiaczki. polecam rowniez test krwi bhcg Smile wynik pewny w 1000% Smile

Powrót do góry
Kasia_A

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...pisałam wyżej moj przypadek..bardzo prosze o odpowiedz..naprawde byłabym wdzieczna....
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no przeciez Ci odpisałam Razz czytaj tu--->

wind_of_hope napisał:
Kasia_A hmm jesli byłas blisko owulacji i nasienie dostalo sie do sluzu to szanse na ciaze sa,gdyz sluz to "raj" dla plemnikow. mycie woda nic nie pomoze Smile. zrob test w dniu okresu Wink

Powrót do góry
Kasia_A

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aj..niezauważyłam..Smile..sorki. W takim razie zrobie test za 2 tyg, ale mam nadzieje ze bedzie negatywny.bo to chyba i tak małe prawdopodobinstwo jest.Dzieki za odpowiedz:)
Powrót do góry
Saffii

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 1:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Saffi test robisz najwczesniej po upływie 12 dniach od stosunku, Ty zrobiłas po 10 dniach wiec pospieszyłas sie. Jednak wg mnie najlepiej robic w dniu spodziewanej miesiaczki. polecam rowniez test krwi bhcg Smile wynik pewny w 1000% Smile

Dzięki za szybką odp.!
Ten test z krwi to gdzie się robi? W laboratorium czy mogę go kupić w aptece i zrobić w domu nacinając palec czy coś w tym rodzaju? Mogę go zrobić w każdej chwili?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Saffi w labolatorium Smile tyle ze kosztuje ok.20-30zł Wink tylko nie wiem ile dni musi upłynac zeby wynik był pewny. wole nie wprowadzac w bład. zajdz do lekarza i zapytaj Wink powodzenia Laughing

Powrót do góry
Saffii

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Dziękuję za info. Dziś zrobiłam test rano i wiecie druga kreseczka wyszła bardzo bladziutka, jednak jestem bardzo podekscytowana, bo może będzie dzidzia? Jak myślicie czy jak kreska jest mało widoczna, ale jest, to już mogę się cieszyć?Gdzieś czytałam, że jak kreska jest, choć lichutka to jest ciąża(?).
Pewnie, że lepiej byłoby iść na badanie krwi, jednak myślę czy jutro rano jak zrobię znowu test to może będzie już coś bardziej widać.Dziś będę mało piła, żeby stężenie w moczu było większe. Jak myślicie czy po dobie może być efekt testu bardziej widoczny?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 12 z 40