Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Safii byc moze ciaza Smile u mojej kolezanki tez była mało widoczna Wink tyle ze ona nie chciała dzidzi, a jednak bedzie miala synka. zrob moze ten z krwi ? Smile powodzenia Exclamation Exclamation

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Saffii

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 21, 2008 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Safii byc moze ciaza Smile u mojej kolezanki tez była mało widoczna Wink tyle ze ona nie chciała dzidzi, a jednak bedzie miala synka. zrob moze ten z krwi ? Smile powodzenia Exclamation Exclamation

Witaj!!! Muszę się podzielić ta radosną nowiną: dziś robiłam badanie z krwi i odebrałam wynik 2 godziny temu: 117 tych jednostek!!!
Tak się cieszę. Dzięki jeszcze raz za info, warto było zrobić z krwi bo bynajmniej mam już pewność, rano teścik z moczu wyszedł znowu bladziudki.
Tak się cieszyłam, że się popłakałam ze szczęścia, że moja rodzina się powiększy. Chyba do lekarza nie muszę sie teraz tak spieszyć?
Pozdrawiam!
Powrót do góry
Daisyllus

PostWysłany: Sro Maj 21, 2008 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam takie pytanie jesli jesli kochalam sie 17 maja i chlopak mniezala moge byc w ciazy jak dluza jest mozliwosc zajscia . moje cykle trwaja 31 dni . prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam :)
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Maj 21, 2008 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ten 17 maj to który to był dzień cyklu?

ps. Saffii, gratuluje, tylko pozazdrościć Smile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 21, 2008 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Safii widzisz Smile z krwi najlepiej Exclamation Exclamation ciesze sie! gratuluje Smile. do lekarza musisz isc ;p zeby dowiedziec sie co i jak. ktory tydz itp. kwas foliowy musisz brac i takie tam. powodzonkaaa Exclamation Exclamation Cool

Powrót do góry
adzia17

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mam pytanko ktore z objawow ciazy pojawia sie najszybciej oprocz braku miesiaczki i jak szybko tz kiedy moga sie pojawic ?! Rolling Eyes
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 7:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maszz temat o objawach ciąży tam jest wszystko dokładnie napisane, sprawdz.
Ewelina2068

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 6:39 pm    Temat postu: zajscie w ciaze 2 tyg po urodzeniu dziecka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1,5 miesiaca temu usg wykazalo ze moje dziecko jest bardzo chore i moglo sie urodzic martwe...musialam przerwac ciaze w 4miesiacu.2tyg pozniej kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia czy moge sie spodziewac ze jestem w ciazy??mam juz wikszy brzuch ciagle chce mi sie jesc i jestem caly czas nerwowa

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz różnie bywa, zrób test. A bedziesz pewna.
szara

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Saffi - gratuluje dla świeżej mamuśki. Ja czekam na (a raczej nie czekam) na okres, jak się nie pojawi to super. Denerwuję się, też tak chcę, też moje drugie. Super Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 13 z 40