Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
Safii byc moze ciaza u mojej kolezanki tez była mało widoczna tyle ze ona nie chciała dzidzi, a jednak bedzie miala synka. zrob moze ten z krwi ? powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Saffii
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 4:12 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Safii byc moze ciaza u mojej kolezanki tez była mało widoczna tyle ze ona nie chciała dzidzi, a jednak bedzie miala synka. zrob moze ten z krwi ? powodzenia |
Witaj!!! Muszę się podzielić ta radosną nowiną: dziś robiłam badanie z krwi i odebrałam wynik 2 godziny temu: 117 tych jednostek!!!
Tak się cieszę. Dzięki jeszcze raz za info, warto było zrobić z krwi bo bynajmniej mam już pewność, rano teścik z moczu wyszedł znowu bladziudki.
Tak się cieszyłam, że się popłakałam ze szczęścia, że moja rodzina się powiększy. Chyba do lekarza nie muszę sie teraz tak spieszyć?
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daisyllus
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 5:59 pm Temat postu: |
|
|
hej mam takie pytanie jesli jesli kochalam sie 17 maja i chlopak mniezala moge byc w ciazy jak dluza jest mozliwosc zajscia . moje cykle trwaja 31 dni . prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam :) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 6:05 pm Temat postu: |
|
|
a ten 17 maj to który to był dzień cyklu?
ps. Saffii, gratuluje, tylko pozazdrościć _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Safii widzisz z krwi najlepiej ciesze sie! gratuluje . do lekarza musisz isc ;p zeby dowiedziec sie co i jak. ktory tydz itp. kwas foliowy musisz brac i takie tam. powodzonkaaa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 12:12 am Temat postu: |
|
|
a mam pytanko ktore z objawow ciazy pojawia sie najszybciej oprocz braku miesiaczki i jak szybko tz kiedy moga sie pojawic ?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 7:04 am Temat postu: |
|
|
Maszz temat o objawach ciąży tam jest wszystko dokładnie napisane, sprawdz. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina2068
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 6:39 pm Temat postu: zajscie w ciaze 2 tyg po urodzeniu dziecka |
|
|
1,5 miesiaca temu usg wykazalo ze moje dziecko jest bardzo chore i moglo sie urodzic martwe...musialam przerwac ciaze w 4miesiacu.2tyg pozniej kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia czy moge sie spodziewac ze jestem w ciazy??mam juz wikszy brzuch ciagle chce mi sie jesc i jestem caly czas nerwowa
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
wiesz różnie bywa, zrób test. A bedziesz pewna. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 9:20 pm Temat postu: |
|
|
Saffi - gratuluje dla świeżej mamuśki. Ja czekam na (a raczej nie czekam) na okres, jak się nie pojawi to super. Denerwuję się, też tak chcę, też moje drugie. Super |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|