Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paula20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 10:12 am Temat postu: |
|
|
żadnych wiekszych zmian w moim zyciu nie było ani diety. Nie mialam robionego USG bo lekarz powiedzial ze jak po luteinie nie dostane miesiaczki to dopiero wtedy zrobi mi USG. Mam nadzieje ze to tylko przyzwyczajenie do tebletek. Poza tympowiedzial ze jesli to ciaza to byłby to dpiero 3 tydzien i i tak ciezko by było cos zobaczyc. W tej sytuacji tabletki odstawilam i biore ta luteine. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monic
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Czesc. Mam problem... Zabawialam sie z moim chlopakiem dzien po zakonczeniu miesiaczki. Nie doszło do stosunku, ale on mial na palcach swoje nasienie... i dotykal mnie. od tego czasu minelo juz 2 miesiace... dostalam juz jedna normalna miesiaczke... miesiac po zdarzeniu... teraz mam 2... ale niezbyt obfita tzn. zawsze mialam obfite a teraz mniej... nie mialam zadnych objawow typu wymoity... mam tylko wzdecia brzucha ale to chyba z okresem zwiazane... niewiem co robic... zbyt duzo sie naczytalam o objawach ciazy i teraz wydaje mi sie ze je mam;/ mdlosci nie mam, piersi to chyba mi sie wydaje ze sie powiekszyly... bardzo sie denerwuje... nie jestem gotowa na dziecko a wiem ze moja rodzina mi nie pomoze... teraz nawet w nim nie mam oparcia... prosze pomozcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 10:40 am Temat postu: |
|
|
nie ma mowy o ciazy. Dostalas 2 miesiaczki wiec nie ma czym sie martwic, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:23 am Temat postu: spozniajacy sie okres |
|
|
mam pyt dzisija powinnam dostac okresu ma normlane objawy pzred miesiaczka bol brzucha bol piersi ale wpsolzylam z chlopakim dzien po zkaonczonej owulacji z zabezpieczeniem powinnam sie martwic cyz spokojnie czekac na miesiaczke? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli z zabezpieczeniem wszystko było ok, to spokojnie czekaj na miesiączkę. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 7:41 pm Temat postu: Pytanie?? |
|
|
Witam serdecznie
Mam pytanie, mianowice moja historia jest taka: miałam dostać miesiączke 3 maja (opoznila sie) zrobilam test z krwi i wyszlo ze jestem w ciazy. podczas wizyty u lekarza stwierdzil ze nie widac na razie bo za wczesnie niestety 15 maja dostalam okres (mikroporonienie () Teraz wraz z mezem bardzo chcemy miec maluszka. Miesiaczke od pol roku mialam regularnie co 30dni pomijajac teraz ten ostatni byl po 41 dniach. Kochamy sie bez zabezpieczenia 24 maja, 25 maja, 29maja, 30 maja (2 razy), 31 maja. Tylko nie wiem kiedysą te plodne dni a bardzo bym chciala byc w ciazy Czy jest taka szansa?? Dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiolusiaaa17
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:59 pm Temat postu: Prosze o pomoc. |
|
|
Kochałam sie z moim chłopakiem 31 czyli wczoraj z zabiezpieczeniem , kilka dni wczesniej tez sie kochalismy lecz nic sie nie działo. Wczoraj w czasie stosunku bardzo rozbolał mnie brzuch - podbrzusze i nie moglismy nic robic poniewaz za bardzo mnie bolało gdy moj chłopak głębiej we mnie wchodził. potem całą noc mnie bolał a dzisiaj mam mdłosci... co sie mogło stac,... :/ moze mi ktos pomóc???? czy moge byc w ciąży ???aha jesczze jedno .. okres mi przypada na 9 czerwca.. Prosze o pomoc i odpowiedz. wczesniej gdy przypadały mi dni płode to moj chłopak włozył mi pare razy członka ale nie było wytrusku,... teraz dalej boli mnie brzuch po sobotnim zdarzeniu... Prosze o pomoc
---edited by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty.
Ostatnio zmieniony przez wiolusiaaa17 dnia Pon Cze 02, 2008 6:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewulka25
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 12:32 pm Temat postu: |
|
|
witajcie? mam pytanie okres spoznia mi sie 5 dni, pobobolewa mnie brzuch czasami jak bym miala dostac okres czasami kuje mnie z lewej strony, piersi mam nie powiekszone.? czy to moze byc ciza?
---edited by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 3:29 pm Temat postu: |
|
|
jezeli kochalas sie w dni plodne bez zabezpieczenia to jest ...
a tak wogole dziewczynki jezeli do czwartku nie bede miala miesiaczki to leece do apteki po test mam nadzieje ze sie udalo
----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, korzystaj z opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Wiolusia jesli nie doszło do wytrysku to nie ma mowy o ciazy, jak długie masz cykle? jesli ok.28dni ,a okres powinnas miec 9.06. to wkroczyłas w dni niepłodne wiec tym bardziej głowa do gory.
a boli Cie podczas sexu, czy tuz po? jaki to jest bol? z jednej strony?z obu?jak długo trwa...moze to nadżerka?.
Ewulka troche wiecej inf0 by sie przydalo. doszlo do wytrysku?miałas dni płodne, ze podejrzewasz ciaze...jak długie masz cykle. itp. samo kłucie moze oznaczac albo owulacje(ale Ty czekasz na @ ,wiec jak na owulke to juz za pozno) lub nadżerka..moze warto zrobic test?
megi210 załozmy ze masz cykl 30dniowy, okres mialas 15 maja to dni płodne wypadaja na 26Maj- 3 Czerwca. wiec kochałas sie w płodne,nawet bym powiedziala ze byc moze trafiłas na owulacje,ale nie chce niepotrzebnych nadziei robic poczekaj do @, jesli spozni sie ok.6-7dni - zrob test powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|