Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ile minęło dni od ostatniego stosunku? czy był to stosunek zabezpieczony? napisz coś więcej, bo nawet nie wiadomo, czy jest możliwość, żebys była w ciąży..
ewulka25

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za pomoc, nie wiem co mam juz myslec.... ,teraz mniej czasami wieczorami takie kłucie w lewym boku, wczesniej bolalo mnie podbrzusze, okres mialam dostac 28.czesto ostatnio oddaje mocz tak jak przy przyziebionym pecherzui ten dziwny sluz taki bezbarwny .........
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agawka

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze to glupie pewnie 1000eazy zadawane pytanie ale czy jezeli dostałam okres(idealnie w terminie) tylko byl on moze troszke bardziej skapy i trwał 3 dni (ale to mzoe tez przez angine i wysoka goraczke 38,5stopni) to czy jest mozliwosc z emimo to jestem w ciąży?
Powrót do góry
wiolusiaaa17

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 7:30 pm    Temat postu: Pytanie... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam jeszcze jedno pytanie .. poniewaz bardzo mnie ciekawiii... poniewaz widze ze w moim brzuchu po prawej stronie od góry tak jak by biło serce... co to moze byc ??? Shocked
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh Wiolusia no daj spokoj. błagam, ja tez tak mam Smile albo skurcze jelit Smile bicia serca w ciazy nie zobaczysz Smile co najwyzej mozesz usłyszec i to za pomoca specjalnego sprzeciora Smile

agawka jesli w terminie to wszystko ok Smile były jakies groźne sytuacje? nie? to głowa do gory Smile

Powrót do góry
veroniqe

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka cale zajscie mialo czas 2 dni po okresie wiec moze byc jakies prawdopodobienstwo ciazy ??
Powrót do góry
wiolusiaaa17

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 11:08 pm    Temat postu: :)) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hihi noo dzieki bo byłam ciekawa:)) POZDRAWIAM!!!Smile))
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Cze 04, 2008 1:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

veroniqe, jeżeli masz krótkie cykle, to jakies tam prawdopodobieństwo jest, ale bardzo niewielkie
Daisyllus

PostWysłany: Sro Cze 04, 2008 9:37 am    Temat postu: ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej ! mam pytanie jesli dostalam okres 4 maja a kochalam sie z chlopakiem 17 maja to jest mozliwosc ze moglabym zajsc w ciiaze / i jak duza dodam , iz kochalismy sie bez zapezbieczenia i on kial wytrysk wemie . nie boje sie bo i tak mam zamiar sie pobrac ale chcial;abym poprostu wiedziec Sad na co ewentualnie mogla bym siebie i jego przygotowac . prosze o pilna odpowiedz czekam . i z gory bardzo serdecznie dziekuje pozdrawiam ;*

------edited by emilka--------
czerwony jest zarezerwowany dla moderatorów. proszę więc pisać czarnym kolorem czcionki

Ostatnio zmieniony przez Daisyllus dnia Sro Cze 04, 2008 3:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
ewulka25

PostWysłany: Sro Cze 04, 2008 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hey Emilka podalam wiecej informacji, a okresu brak cos nie tak.....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 20 z 40