Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
green!
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 1:50 pm Temat postu: Co o tym sadzicie ? zaplodniono ? |
|
|
Podczas stosunku oddalem nasienie niebedac w partnerce,jednak pochwili kontynuowalem "prace" nieco "obslizglym" penisem ? czy mozliwe jest ze partnerka zostala zapodiona ?
'
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 2:03 pm Temat postu: |
|
|
no jasne że możliwe akoro po chwili kontynuowałeś. Wogóle jaki w tym wypadku ma sens wytrysk na zewnątrz skoro na penisie jeśli niebył dokładnie umyty napewno nadal były plemniki. No ale jeszcze wiele zalerzy od dni płodnych jak trafiliście w nie to są durze szanse na ciąże _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daisyllus
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 3:04 pm Temat postu: |
|
|
dobrze przepraszam a czy ktos mi odpowie na to pytanie bardzo prosze bo jestesm zestresowana |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 4:24 pm Temat postu: |
|
|
no mogla byc szansa i to bardzo duza bo były to juz dni plodne ale mysle ze poczekaj do 32 dni od pierwszego dnia miesiaczki a jezeli nic nie bedzie to trzeba wybrac sie po test, napisz jak to sie skonczylo, pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szatynka240
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 5:32 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Jest duż szansa, ze możesz być w ciąży. Ja miałam ostatni okres 3 maja, kochaliśmy się z mężem w moje dni płodne (13-19maj). Dwa dni temu zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciązy. Co bardzo mnie cieszy, jestem taka szczęśliwa . Zanim zrobiłam test to miałam przeczucie, że jestem w ciąży. Miałam takie objawy : czasami pobolewało mie podbrzusze (przed okresem też mnie zawsze boli brzuch, ale tym razem to był inny ból); miałam i nadal mam taki dziwny (inny niż zawsze) śluz. Jestem senna i ciągle zmęczona. Wzmógł mi się apetyt, drażnią mnie niektóre zapachy. Mam również takie obolałe i spuchnięte sutki.
Cieszy mnie ta ciąża, z mężem pierwszy raz spróbowalismy starać się o dzidziusia i od razu się udało. Umówiłam się już na wizytę u ginekologa.
Pozdrawiam wszystkich starających się o fasolkę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daisyllus
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 6:04 pm Temat postu: |
|
|
jutro bedzie 32 dzien od miesiaczki . a ja mam okres zawsze tak dwa dni przed koncem miesiaca i albo tak zaraz na poczatku miesiaca teraz dzis jest 4 a ja okresu dalej nie mam nie wiem czy wlasnie nie jestem przypadkiem w ciazy tym bardzoej ze wiem z eto robilam .. czasem boli mnie dol brzucha albo zakuje mnie z jednej lub z drugiej strony .. ale ja wczesnije tez nie zabezpieczalam sie z chlopakiem i jakos nie bylam w ciazy czy to mozliwe zebym teraz wpadla ... prosze o odpowiedz ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 7:58 pm Temat postu: |
|
|
i mi znowu się nie udało, dostałam miesiaczki. Dziewczyny zazdroszcze tym co normalnie moga miec dzidziusia i sa w ciązy ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monic
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 8:53 pm Temat postu: |
|
|
jej ja juz 2 dni po 2 okresie jestem... i nadal mi sie wydaje ze w ciazy jestem;/ jak o niej nie mysle jet ok... ale za to jak pomysle... niedobrze mi... chce mi sie wymiotowac...bo mam problmy z zoladkiem. ostatni okres byl doc dziwny...zaczal sie dosc skapo... pozniej sie rozkrecil... ale bylo pelno skrzepow ;/ brzuch to jakby mi sie powiekszyl ;p albo znow te problemy z zoladkiem;/ apettu w ogole nie mam ciagle czuje sie pelna. sama niewiem co myslec... chociaz 1. nie bylo wytrysku w srodku
2. mialam wtedy na pewno dzien nieplodny < 1 dzien po zakonczeniu okresu> 3. juz mialam po tym 2 okresy ;p ale wyobraznia dziala....
co o tym sadzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 9:52 pm Temat postu: bolące sutki :( |
|
|
CHodzi o to że strasznie bolą mnie sutki ( prawe mocniej)nie wim czy to możliwe że jeste w ciąży :(ale z moim chłopakiem kochaliśmy sie bez zabespieczenia ale był to stosunek pszerywany robiliśmy to z jakiś tydzień temu czy jestę w ciąży ???a i jeszcze jedno czy można mieć okres i nie mieć żadnych obiawów ciąży do jakiegoś późnego miesiąca?? odpiszcie prosze
przyłaczyłam do zbiorczego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daisyllus
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 2:23 pm Temat postu: |
|
|
Hej pisalm tutajw czoraj an forum dzisiaj mija 32 dzien a ja dalej nie mam miesiaczki natomisat zauwarzylam przez chwile ze wydziela mis ie taki sluz bialy i gesty co to moze oznaczac / i bola mnie lekko piersi gdy ich dotykam ale nie jest toi taki straszny i niewiadomo jeszc ejaki okropny bol . co o tym sadzicie . proszeo pilna i szybko odpowiedz . z gory bardzo dziekuje pozdrawiam goorca :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|