Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JAGODA1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 4:40 pm    Temat postu: Czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od dwuch miesiecy staram sie o dzicke.7 06 powinnam dostac okres mam obbjawy take jak zmeczenie ,chec wymiotownia ale bez efektow koncowych i caly czas czuje swwoje jajniki czsami takie ukucia w podbrzuszu .prosze o odp

-----edited by emilka-----
temat został przyłączony do tematu specjalnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daisyllus, moim zdaniem duże szanse na ciążę - idź wreszcie zrób test

adzia17, nie smuć się. może następnym razem. grunt, to o tym za dużo nie myśleć i nie tracic nadziei Smile

monic, nie jesteś w ciążt. a jak nie dociera do Ciebie, to może zrób test i jak będziesz miała namacalny dowód tego, to przestaniesz schizować Wink

bakus, jeżeli kochałaś się bez zabezpieczenia w dni płodne, to jest możliwość ciaży. nie można mieć okresu w ciąży. mogą pojawiac się plamienia lub krwawienie w terminie miesiączki, które będzie się jednak czymś różniło od miesiączki. i zwykle krwawienia w ciąży nie świadczą o niczym dobrym

JAGODA1234, to równie dobrze moga być objawy nadchodzącego okresu jak i ewentualnej ciąży. jeżeli miesiączka się nie pojawi, zrób test
natalaaa

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 2:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

halo tak patrzylam na forum i natchnelam sie na wontek "ROXANY" i teraz jakos i uciekl gdzies ten watek , temat byl cos zsunieta prezerwatywa?? ma ktos cos? Smile
Powrót do góry
bakus

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka bo jak ja robiłam to z chłopakiem to on mi tylko tak z dziesiec razy włożył bez zabespieczneia i nic nie polecialo bolą mnie sutka i boli mnie brzuch co to może byc czy może byc to ciaza boje sie strasznie SadSad:(odpisz ktos szybko prosze
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bakus ! jak moze dojsc do zapłodnienia jesli nie było wytrysku?.... Neutral
wez zrob test i przestan sie martwic. brzuch boli na @ a stres tylko moze to przesunac wiec zacznij myslec pozytywnie i mysl nast. razem Smile

Powrót do góry
bakus

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co to sa te plemniki które lecą a chłopak ich nie czuje ????? t oprzez to nie mozna zajsc w ciąże??? boje sie Sad
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te plemniki które lecą a chłopak nie czuje Smile to kropelkowanie jak źle napisałam to niech ktoś mnie poprawi bo ja tam mało kiedy pewna czegoś jestem Smile No a więc jest krótką chwilke przed samym wytryskiem no i w twoim wypadku niemozliwe bo przecierz go niebyło. Naprawde niestresuj się.
Daisyllus

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej ! to jeszc eraz ja pisalam tu nie dawno i dostalam ten wyczekiwany okres ale nie wiem czy to mozna nazwac okresem jest to bardzo lekkie krwawienie a raczje taki plamki a przytm silny bol dolu brzucha czyli chyba podbrzusza czy to moze byc jednak ciaza stresuje sie boje sie ze cos sie z emna dzieje nie tak Sad prosze pilnie o odpowiedz pozdrawiam gorac :* i zgory bardzo dziekuje Sad
Powrót do góry
magduś

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 3:09 pm    Temat postu: Zapomniałam wziąśćpigułki i chyba jestem w ciąży... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wprawdzie mam jeden z objawów tj podwyższoną temperaturę ponad 37 stopni ale na inne objawy jest pewnie jeszcze za wsześnie,bo to jest prawdopodobnie trzeci tydzień.Zaczęło się od tego,że zapomniałam wziąść pigułki antykoncepcyjnej pierwszej z nowego opakowania i na dodatek minęło 12 godz zanim przyjęłam tą pominiętą.W ulotce wyczytałam,że mogę być w ciąży Question Sama nie wiem.. ale już zaczynam się oswajać z tą myślą,tylko nie mogę się doczekać kiedy wyjaśni się czy naprawde jestem w ciąży.

----edit by Pituszka
Czemu ten post jest tutaj?? Przenosze go do odpowiedniego tematu.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daisyllus ja bym proponowala zrobic test... mozliwe ze to dopiero poczatek okresu i tak poporstu jest. a ile dni masz juz takie plamienie??

magdus tobie tez proponuje zrobic test....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 22 z 40