Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JAGODA1234
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 4:40 pm Temat postu: Czy jestem w ciazy? |
|
|
od dwuch miesiecy staram sie o dzicke.7 06 powinnam dostac okres mam obbjawy take jak zmeczenie ,chec wymiotownia ale bez efektow koncowych i caly czas czuje swwoje jajniki czsami takie ukucia w podbrzuszu .prosze o odp
-----edited by emilka-----
temat został przyłączony do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Daisyllus, moim zdaniem duże szanse na ciążę - idź wreszcie zrób test
adzia17, nie smuć się. może następnym razem. grunt, to o tym za dużo nie myśleć i nie tracic nadziei
monic, nie jesteś w ciążt. a jak nie dociera do Ciebie, to może zrób test i jak będziesz miała namacalny dowód tego, to przestaniesz schizować
bakus, jeżeli kochałaś się bez zabezpieczenia w dni płodne, to jest możliwość ciaży. nie można mieć okresu w ciąży. mogą pojawiac się plamienia lub krwawienie w terminie miesiączki, które będzie się jednak czymś różniło od miesiączki. i zwykle krwawienia w ciąży nie świadczą o niczym dobrym
JAGODA1234, to równie dobrze moga być objawy nadchodzącego okresu jak i ewentualnej ciąży. jeżeli miesiączka się nie pojawi, zrób test _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalaaa
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 2:31 am Temat postu: |
|
|
halo tak patrzylam na forum i natchnelam sie na wontek "ROXANY" i teraz jakos i uciekl gdzies ten watek , temat byl cos zsunieta prezerwatywa?? ma ktos cos? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 1:27 pm Temat postu: |
|
|
emilka bo jak ja robiłam to z chłopakiem to on mi tylko tak z dziesiec razy włożył bez zabespieczneia i nic nie polecialo bolą mnie sutka i boli mnie brzuch co to może byc czy może byc to ciaza boje sie strasznie :(odpisz ktos szybko prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 3:10 pm Temat postu: |
|
|
bakus ! jak moze dojsc do zapłodnienia jesli nie było wytrysku?....
wez zrob test i przestan sie martwic. brzuch boli na @ a stres tylko moze to przesunac wiec zacznij myslec pozytywnie i mysl nast. razem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
a co to sa te plemniki które lecą a chłopak ich nie czuje ????? t oprzez to nie mozna zajsc w ciąże??? boje sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
Te plemniki które lecą a chłopak nie czuje to kropelkowanie jak źle napisałam to niech ktoś mnie poprawi bo ja tam mało kiedy pewna czegoś jestem No a więc jest krótką chwilke przed samym wytryskiem no i w twoim wypadku niemozliwe bo przecierz go niebyło. Naprawde niestresuj się. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daisyllus
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Hej ! to jeszc eraz ja pisalam tu nie dawno i dostalam ten wyczekiwany okres ale nie wiem czy to mozna nazwac okresem jest to bardzo lekkie krwawienie a raczje taki plamki a przytm silny bol dolu brzucha czyli chyba podbrzusza czy to moze byc jednak ciaza stresuje sie boje sie ze cos sie z emna dzieje nie tak prosze pilnie o odpowiedz pozdrawiam gorac :* i zgory bardzo dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magduś
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 3:09 pm Temat postu: Zapomniałam wziąśćpigułki i chyba jestem w ciąży... |
|
|
Wprawdzie mam jeden z objawów tj podwyższoną temperaturę ponad 37 stopni ale na inne objawy jest pewnie jeszcze za wsześnie,bo to jest prawdopodobnie trzeci tydzień.Zaczęło się od tego,że zapomniałam wziąść pigułki antykoncepcyjnej pierwszej z nowego opakowania i na dodatek minęło 12 godz zanim przyjęłam tą pominiętą.W ulotce wyczytałam,że mogę być w ciąży Sama nie wiem.. ale już zaczynam się oswajać z tą myślą,tylko nie mogę się doczekać kiedy wyjaśni się czy naprawde jestem w ciąży.
----edit by Pituszka
Czemu ten post jest tutaj?? Przenosze go do odpowiedniego tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Daisyllus ja bym proponowala zrobic test... mozliwe ze to dopiero poczatek okresu i tak poporstu jest. a ile dni masz juz takie plamienie??
magdus tobie tez proponuje zrobic test.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|