Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia_samosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 8:46 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Mam takie pytanie:
Czy po zakończeniu brania tabletek anty. w ciągu tych 10 dni jak sie czeka na okres, jest możliwość ze podczas trwania tych dni oczekujących na okres można zajść w ciąże, jeżeli nie było wytrysku??
z góry dziękuje za odp.
pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 9:40 pm Temat postu: |
|
|
primo: na krwawienie z odstawienia nie czeka sie 10 dni tylko 7 i w czasie tych 7miu dni nie zajdziesz w ciążę.
secundo: jeżeli nie dojdzie do wytrysku w ogóle, to mimo wszystko ciężko będzie zajść w ciążę
tertio: pytanie powinno się znaleźć w dziale o antykoncepcji hormonalnej _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała1990
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:28 am Temat postu: :( |
|
|
witam. czy jeżeli mój chłopak miał wytrysk i po 15-20 min odbylismy stosunek, wprawdzie bardzo krótki, i on na pewno nie miał drugiego wytrysku , mogę byc w ciąży? Zwykle mam bardzo długie cykle poad 30 dniowe. Obecnie jestem w 11 dniu cyklu. Niepokoi mnie fakt, że obudziałam się z rozpromienioną twarzą i jedwabiscie gładką skórą, zupełnie jak wtedy gdy mam owulacje. Pomóżcie.
---edit by Pituszka
Post przenosze do odpowiedniego tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 10:10 am Temat postu: |
|
|
nie no moim zdaniem nikle szanse na ciaze, twoje cykle sa 30 dniowe wiec owulacja moze byc jakos okolo 16 dnia a masz 11 wiec jeszcze troche czasu... a z ta rozpromieniona twarza to nic nie ma do rzeczy - tak mysle... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała1990
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 11:48 am Temat postu: |
|
|
no własnie cholera czuje sie identycznie jak wtedy gdy mam owulacje;D trzeba miec zajeb.iste szczescie zeby wpasc za pierwszym razem chyba <mysli> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 6:53 pm Temat postu: |
|
|
to sie czesto zdarza gdy ludzie sa nieodpowiedzialni i nie pomysla wczesniej o zabezpieczeniu. Warto usiasc z partnerem i porozmawiac o tym grubo wczesniej zanim zacznie sie wspolzycie.
Ale u Ciebie bedzie ok i na zaplodnienie nie ma szans bo nie bylo wytrysku w Tobie, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiolusiaaa17
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:17 pm Temat postu: ;)) |
|
|
Witam!!! ja tylko chciałam sie odezwac i napisac ze wszystki jest oki dzis dostałam okres ) Dziekuje za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Myszka888
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 10:16 am Temat postu: Czy Możliwe że jestem w ciaży |
|
|
W pierwszy dzień okresu współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia,skończył we mnie,to było w nocy i nie miałam wtedy krwawienia,od tego czasu minął miesiąc,okresu jak nie miałam tak nie mam ani żadnych oznak że przyjdzie. Po dwóch dniach po stosunku,skończył mi się okres i miałam straszne bole tak jak by coś we mnie wędrowało.Przez ostatni tydzień do teraz mam codziennie rano zawroty głowy,trwają one do południa,mam wzmożony apetyt,pije soki bez cukru,mieszam smaki,jestem senna,częściej oddaje mocz zauważyłam przebarwienie na kolor fioletowy warg sromowych, czy mogłam wtedy zajść w ciąże?
---edit by Pituszka
post przylanczam do tematu pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 11:39 am Temat postu: |
|
|
Myszka ja na twoim miejscu zrobilabym test... te objawy to wygladaja na ciazowe ale jak wspolzylas w okres to wtedy sa nieplodne dni chyba ze masz krotkie cykle lub nieregularne to wtedy odrazu po skonczonym krwawieniu moglas miec owulacje a plemniki moga przezyc nawet kilka dni... wiec proponuje zrobic test, a okres ile ci sie spoznia?? te objawy to moga tez swiadczyc o zblizajacym sie okresie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carinax3
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:31 am Temat postu: ciąza..? |
|
|
jeja.. mam takie pytanie.. kochałam sie wczoraj..była prezerwatywa, wszystko ok no i mysle ze chlopak zdązył `wyjsc` przed wytryskiem i w ogole ale mimo to sie boje.. aa no i dzis dostałam miesiaczki normalnie.. ale ostatnio mam cos nieregularnie.. nie wiem czy mam powody, ale strasznie sie boje.. pomozcie prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|