Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
misia1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 8:36 am    Temat postu: Pomóżcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem...kochałam sie z moim chłopakiem dzien przed okresem...miałam typowe objawy jak m.in. zmienny humor...ale okres dostałam bardzo ale to bardzo ubogi...prawie wcale...i to jescze spóźniony o kilka dni...jak zawsze podczs okresu wyskoczyly mi pryszcze...ale nawet mnie brzuch nie bolał...czy to przez to ze sie kochalismy tuz przed okresem byl taki ubogi?? czy to moze byc ciąza??
Prosze pomóżcie...

----edited by emilka-----
proszę pisać w specjalnie wydzielonym temacie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziwne to troche, no seks nie powoduje ubozszej miesiączki i jak mówisz że okres wystąpił pare dni spóźniony to i tak były by dni nie płodne, może miałąs jakieś stresy albo coś w tym stylu ? może od tego okres ci sie zmienił? Jeśli obawiasz się ciąży to zrób test ale ja myse że to nie ciążą. Jednak nie napisałaś nic o wytrysku.

carinax3
Ty sie nie masz czego bać w ciąży na bank nie jesteś, a skoro aż tak się boisz w sytuacji gdzie do zapłodnienia nie doszło na 100% uwarzasz że możesz być w ciąży, to może lepiej narazie przestać współżyć i poczytać troche o tym. Może twoja panika wynika z tego powodu że zamało wiesz i sobie wmawiasz. Powinnaś sie mniej stresować nie ma możliwości ciąży w takiej sytuacji, niedenerwuj się tak bo nie będziesz odczuwać przyjemności ze zblirzenia, bo podczas seksu będziesz myślec o tym czy aby nie wpadne. Nie bój się ciąża w twoim wypadku jest wykluczona Very Happy
misia1234

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wytrysk oczywiscie ze był
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 12:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale nawet jak był to moim zdaniem i tak nie ma szans na ciąże
misia1234

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 12:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to czemu taki skąpy był...
Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 4:26 pm    Temat postu: ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, mianowice moja historia jest taka: miałam dostać miesiączke 3 maja (opoznila sie) zrobilam test z krwi i wyszlo ze jestem w ciazy. podczas wizyty u lekarza stwierdzil ze nie widac na razie bo za wczesnie niestety 15 maja dostalam okres (mikroporonienie Sad() Teraz wraz z mezem bardzo chcemy miec maluszka. Miesiaczke od pol roku mialam regularnie co 30dni pomijajac teraz ten ostatni byl po 41 dniach. Kochamy sie bez zabezpieczenia 24 maja, 25 maja, 29maja, 30 maja (2 razy), 31 maja. Smile Tylko nie wiem kiedysą te plodne dni a bardzo bym chciala byc w ciazy Czy jest taka szansa?? Tak pisalam 1.06 (pamietasz wind_of_hope) Teraz mam pytanie kiedy zrobic test? Bardzo sie niepokoje juz. Kochaliśmy sie jeszcze 1.06 i 5.06 teraz w niedziele ma byc okres. Bola mnie piersi i sa bardzo wrazliwe, mam apetyt i jestem senna . Odpowiedzcie Smile Czy to moga byc oznaki cizay?
Powrót do góry
carinax3

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 11:42 pm    Temat postu: do Kinia_18 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia, ehh ale z kąd ta pewność, że nie jestem ?Sad w ogole to dzieki wielkie.. troche mnie uspokoiłas ale nie dodałam tu, ze byc moze gumka pekla..Sad i niby on szybko wyszedl ale boje sie ze moglo mi poleciec na udo lub cos takiego i ze sie przenioslo i sie 'tam' dostało;( kur*** ;// Sad Dzieki wielkie;*** odp:(:*
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

carinax3 przedewszystkim że dostałaś normalną miesiączke, gdyby to były plamnienia to mogła byś się przejmować ale jak sama mówisz jest normalna. Po drugie robiłaś to dzięń przed okresem, dni niepłodne. No i mówisz że może gumka pękła, no ale jak gumka pęka to się tak jakby rozrywa i byś zauwarzyła. nawet jeśli ona pękła to nie jesteś w ciąży bo jak mówiłam szybciej miałaś nie płodne. A no i jeszcze chłopak wyjoł przed więc nie było wytrysku. Stąd właśnie moja pewność, jak będziesz sie tak martwić to dopiero za 9miesięcy się napewno dowiesz że w ciąży nie jesteś Smile joke oczywiście. Napreawde nie stresuj się nie ma ciążySmile

misia1234 nie mam pojęcia czemu taki skompy może warto do ginekologa się przejść. A no i jesli się tak martwisz to zrób test będziesz pewna.
monic

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja juz pisalam wczesnsiej... byly dni nieplodne na 100 % 1 po okresie... a mam cykle 32 dniowe nie bylo wytrykuw srodku ale mogla sie sperma dostac... juz dostalam 2 okresy... ale brzuch mam coraz wiekszy... juz mnie jedne jeansy upinaja... jesc nie moge... ale ten brzuch mnie zastanawia... moze to wzdecia? a dzis 1 tydzien po zakonczeniu okresu drugiego jakies 2 male plamki sie pojawily ale takie biale...kremowe...? ja juz sama niewiem... pomozcie!
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

monic nie wkręcaj sobie dziewczyno bo sie wykończysz. Na 100% to nie ciąża. Możliwe że te wzdęcia od tego brzuch puchnie jakby z lakka, no albo przytłaś i ot to cała twoja ciąża Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 24 z 40