Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zrob test po upływnie minimum 12 dni od stosunku i sie dowiesz na czym stoisz... Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Annis

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dalej czekam na odpowiedz niech ktos zerknie strone wczesniej i mi odpowie!! prosze!!
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Annis mopim zdaniem top nie jest ciaza. Bo nie bylo wtrysku w Tobie wiev skad ciaza? Idz czym predzej do gina bo po co zwlekac z tym? On Ci poda przyczyne braku okresu. Takie jest moje zdanie, powodzenia
Powrót do góry
carinax3

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hm, no jak już mówiłam ból piersi moze byc spowodowany miesiączka takze taka ktora np się zbliza, jednakze u Ciebie to bardziej skompilowane skoro masz regularnie.. ale mysle, ze jeszcze musisz poczekac, no a skoro doszedł w Tobie to jeszcze jest pytanie czy bylo zabezpieczenie? i jak tak to czy prezerwatywa? i czy w takim wypadku nie pekla?
Powrót do góry
Annis

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki wielkie. obys miala racje że w ciąży nie jestem.
Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 8:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj wind of hope Jutro jest dzien okresu Smile
Zauwazylam wczoraj biale kropki przy sutkach na tej brazowej palmie Czy to normalne?? Smile

Aha dodam jeszcze tem ciala 37 stopni

----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, korzystaj z opcji "zmień"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 10:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi oj nie wiem. nie byłam w ciazy wiec Ci nie powiem. wiem jedynie ze jesli kobieta jest w ciazy to na piersiach pojawiaja sie żyłki,no a o bolesnosci to juz nie wspomne. trzymam paluchy zeby @ nie pojawiła sie Razz powodzenia Exclamation Exclamation

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj wind of hope Zrobilam test przed terminem jest 2 kreska ale mniej intensywna od druigiej Zrobie jeszcze w pon lub wtorek dla pewnosci Jak myslisz??
Powrót do góry
JAGODA1234

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 8:30 pm    Temat postu: prosze odpiszcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnialam dostac okres 7 06 a dostalam 5 06 nie byl to normalny okres zaczol sie od brazowych uplawow trwal 4 dni zasze mam rowne 5 byl slabszy i skonczyl sie brazowymi upławami.ale najbardziej niepokoi mnie goraczka bo caly czas ja mam a wtrakcie okresu powinna zniknac a ja ciagle mam podwyszona tak okolo37.4 .A i musze dopisac ze staram sie o dzidziusia prosze o odpowiec .ps jak nie ciaza to co to moze byc

---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... ja bym zrobila tes bo mozliwe ze to byly plamienia i jestes w ciazy ... ale nigdy nic nie wiadomo moze to falszywy alarm...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 29 z 40