Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JAGODA1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak robilam wyszedl negatywny moze dlatego ze nie robilam z rana najbardziej ta goraczka mnie nie pokoi bo w ciaz ja mam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi210 napisał:
Witaj wind of hope Zrobilam test przed terminem jest 2 kreska ale mniej intensywna od druigiej Zrobie jeszcze w pon lub wtorek dla pewnosci Jak myslisz??

megi nie chce zapeszac ale sa szanse na ciaze Very Happy moja kolezanka tez zrobila tesciora i ledwo co dojrzała 2ga kreche. myslała ze nie jest i sie ucieszyła bo nie planowała dziecka. potem powtorzyla i juz bardzo widoczna była Smile takze powtorz i napisz koniecznie!

jagoda teraz sa testy ktore mozesz robic o roznej porze dnia. ile dni minelo od stosunku ? byc moze zrobilas go za wczesnie..ja bym nie łudziła sie zbytnio..wg mnie mogłby to byc okres..

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jagoda powtorz test za jakies 2- 3 dni Smile
a ten post wyzej skasowalam bo nie potrzebny - to juz uwaga od moderatora
Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko napisze A kiedy go powtorzyc??
Powrót do góry
kstybel

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 9:14 am    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od jakiegoś czasu myślimy z mężem o dzidzi. Ale nie jestem jeszcze wprowadzona w tajniki owulacji itp. Okres miałam 1.06 w pt. , miałam ,,lejący się śluz" i się kochaliśmy. Następnego dnia rano bolał mnie brzuch , miałam wrażliwe sutki i ,,twardą szyjkę". Czy to może oznaczać, że trafiliśmy tuż przed owulacją? Jest szansa, że będę w ciąży? Proszę o dopowiedz bardziej ,,doświadczone" osoby. Pozdrawiam

----edited by emilka-----
temat przeniosłam do specjalnie podwieszonego
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi najlepiej bedzie jak pojdziesz na test krwi bHcg- tam nie ma mowy o pomyłce. tylko ze kosztuje ok.30zł Smile idz nawet jutro i zrob. napisz wynik a my powiemy Ci co oznacza Smile

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 12:39 pm    Temat postu: Re: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kstybel napisał:
od jakiegoś czasu myślimy z mężem o dzidzi. Ale nie jestem jeszcze wprowadzona w tajniki owulacji itp. Okres miałam 1.06 w pt. , miałam ,,lejący się śluz" i się kochaliśmy. Następnego dnia rano bolał mnie brzuch , miałam wrażliwe sutki i ,,twardą szyjkę". Czy to może oznaczać, że trafiliśmy tuż przed owulacją? Jest szansa, że będę w ciąży? Proszę o dopowiedz bardziej ,,doświadczone" osoby. Pozdrawiam

w ten piątek, tak? czyli w 13dc - dni prawdopodobnie płodne (napisz jeszcze, jak długie masz cykle zazwyczaj?)
śluz jak to określiłaś "lejący się", przezroczysty, ciągliwy również świadczy o dniach płodnych.
tylko szyjka powinna być w tym czasie miękka i otwarta...
ale i tak uważam, że szanse są spore. zrób test w dniu spodziewanej miesiączki
megi210

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba jeszzce sie wstrzymam i poczekam tydzien i powtorze normalny test Bo ostatnio tez tak mialam ze robilam testy domoew i 2 byla slaba i zrobilam z krwi i wszytkie byly pozytywne a doszlo do mikroporonienia wiec dam na wstrzymanie jeszzce nie bede sobie robic nadziei a pozniej ona moga zgasnac Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi Smile dobrze mowisz. lepiej nie nastawiac sie z gory bo potem mozna sie rozczarowac. jesli jestes w ciazy to napewno krecha bedzie widoczna.
jesli moge spytac: wiesz co było przyczyna tego poronienia?.... ktory to był tydz... Sad

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawdopodobnie to byl koniec cyklu i jajo juz bylo w jajowodach a jeszcze do niego dotarlo cos Smile tak bywa i nie wiadomo czemu sie tak dzieje Smile z pierwsz ciaza nie mialam problemow to byl jakis 3-4 tydz A ta twoja kumpela po ilu dniach powtorzyla?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 30 z 40