Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JAGODA1234
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
tak robilam wyszedl negatywny moze dlatego ze nie robilam z rana najbardziej ta goraczka mnie nie pokoi bo w ciaz ja mam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 10:26 pm Temat postu: |
|
|
megi210 napisał: | Witaj wind of hope Zrobilam test przed terminem jest 2 kreska ale mniej intensywna od druigiej Zrobie jeszcze w pon lub wtorek dla pewnosci Jak myslisz?? |
megi nie chce zapeszac ale sa szanse na ciaze moja kolezanka tez zrobila tesciora i ledwo co dojrzała 2ga kreche. myslała ze nie jest i sie ucieszyła bo nie planowała dziecka. potem powtorzyla i juz bardzo widoczna była takze powtorz i napisz koniecznie!
jagoda teraz sa testy ktore mozesz robic o roznej porze dnia. ile dni minelo od stosunku ? byc moze zrobilas go za wczesnie..ja bym nie łudziła sie zbytnio..wg mnie mogłby to byc okres.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:27 pm Temat postu: |
|
|
jagoda powtorz test za jakies 2- 3 dni
a ten post wyzej skasowalam bo nie potrzebny - to juz uwaga od moderatora |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:31 pm Temat postu: |
|
|
Spoko napisze A kiedy go powtorzyc?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kstybel
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 9:14 am Temat postu: pytanie |
|
|
od jakiegoś czasu myślimy z mężem o dzidzi. Ale nie jestem jeszcze wprowadzona w tajniki owulacji itp. Okres miałam 1.06 w pt. , miałam ,,lejący się śluz" i się kochaliśmy. Następnego dnia rano bolał mnie brzuch , miałam wrażliwe sutki i ,,twardą szyjkę". Czy to może oznaczać, że trafiliśmy tuż przed owulacją? Jest szansa, że będę w ciąży? Proszę o dopowiedz bardziej ,,doświadczone" osoby. Pozdrawiam
----edited by emilka-----
temat przeniosłam do specjalnie podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 11:12 am Temat postu: |
|
|
megi najlepiej bedzie jak pojdziesz na test krwi bHcg- tam nie ma mowy o pomyłce. tylko ze kosztuje ok.30zł idz nawet jutro i zrob. napisz wynik a my powiemy Ci co oznacza _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 12:39 pm Temat postu: Re: pytanie |
|
|
kstybel napisał: | od jakiegoś czasu myślimy z mężem o dzidzi. Ale nie jestem jeszcze wprowadzona w tajniki owulacji itp. Okres miałam 1.06 w pt. , miałam ,,lejący się śluz" i się kochaliśmy. Następnego dnia rano bolał mnie brzuch , miałam wrażliwe sutki i ,,twardą szyjkę". Czy to może oznaczać, że trafiliśmy tuż przed owulacją? Jest szansa, że będę w ciąży? Proszę o dopowiedz bardziej ,,doświadczone" osoby. Pozdrawiam
|
w ten piątek, tak? czyli w 13dc - dni prawdopodobnie płodne (napisz jeszcze, jak długie masz cykle zazwyczaj?)
śluz jak to określiłaś "lejący się", przezroczysty, ciągliwy również świadczy o dniach płodnych.
tylko szyjka powinna być w tym czasie miękka i otwarta...
ale i tak uważam, że szanse są spore. zrób test w dniu spodziewanej miesiączki _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 9:20 pm Temat postu: |
|
|
Chyba jeszzce sie wstrzymam i poczekam tydzien i powtorze normalny test Bo ostatnio tez tak mialam ze robilam testy domoew i 2 byla slaba i zrobilam z krwi i wszytkie byly pozytywne a doszlo do mikroporonienia wiec dam na wstrzymanie jeszzce nie bede sobie robic nadziei a pozniej ona moga zgasnac Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 9:34 pm Temat postu: |
|
|
megi dobrze mowisz. lepiej nie nastawiac sie z gory bo potem mozna sie rozczarowac. jesli jestes w ciazy to napewno krecha bedzie widoczna.
jesli moge spytac: wiesz co było przyczyna tego poronienia?.... ktory to był tydz... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Prawdopodobnie to byl koniec cyklu i jajo juz bylo w jajowodach a jeszcze do niego dotarlo cos tak bywa i nie wiadomo czemu sie tak dzieje z pierwsz ciaza nie mialam problemow to byl jakis 3-4 tydz A ta twoja kumpela po ilu dniach powtorzyla? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|