Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aenyte

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

błagam o opinię. dzis w nocy moj chlopak miał wytrysk- oboje byliśmy w bieliźnie. wiem, że to moze wydac sie glupie, ale przeciez majtki to nie gumka, a jak plamnieki dostaly by sie do moich warg srom. to razem z moja wydzieliną przecież mogą dostac sie do pochwy..? martwi mnie tez fakt ze akurat mam dni plodne.. mam isc jut do ginekologa po tabletki wczesnoporonne? czy to mozliwe bym zaszla w ciaze Crying or Very sad ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w Polsce tabletki wczesnoporonne są zabronione, więc jedyne co możesz zrobić, to pójść po tabletki antykoncepcji awaryjnej - tzw. tabletki "po" stosunku (escapelle lub postinor duo).
ale wg mnie skoro oboje byliście w bieliźnie, to ja nie wiem, jak mogłoby dojść do zapłodnienia. plemniki przez bieliznę nie przeskakują.
Aenyte

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 12:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję za odpowiedź ale teoretycznie miałam troche śluzu na bieliźnie, wiec jesli naprawde miałabym pecha i taki plemniczek trafil prosto ze spermy do śluzu.. ehh... chyba przejdę się do tego ginekologa. ale trochę szkoda zdrowia z tymi tabletkami "po" bo chyba zbyt zdrowe one nie są a prwdopodobienstwo naciaze jednak male. nie ma problemów z wypisaniem recepty? tylko ginek, czy rodzinny tez moze wypisać? jesczze raz slicznie dziekuję..

ehh.. głupota jednak boli Crying or Very sad
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 7:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plemnik to nie wielbłąd, przez tkaninę się nie przedrze... Wink
Ale jak Cię to uspokoi to powiedz ginekologowi o wszystkim co zaszło, może jednak nie da Ci tych tabletek... Wink
iskra86

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 1:02 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haj dziewczyny . chcialam sie zapytac czy jestem w ciazy.mam takie objawy;powiekszenie biustu ale jest strasznie wrazliwy,od wczoraj mam zgage i nudnosci. okres mialam ostatnio 18kwietnia ,byłam u doktora w tamtym tygodniu ale nie wykryl ciazy ,mowil ze za male jest rozwarcie macicy. a ja sie nadal zle czuje. i zaóważylam ze chodze pszygnebiona i martwie sie o byle co i sie rozczulam szybko . blagam odpiszcie szybko Crying or Very sad Sad

---edit by Pituszka
Prosze pisac w temacie do tego przeznaczonym a nie zakladac nowy watek i nie pisac calego postu pogrubiona czcionka. Post przenosze do odpowiedniego tematu.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to na moje oko niedlugo powinnas dostac okres tak?? wiec te objawy moga swiadczyc o tym ze sie okres zbliza... tymbardziej bylas u lekarza wiec on by cos zauwazyl... a mialas jakoms podbramkowa sytuacje ze sie martwisz??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi210 napisał:
A ta twoja kumpela po ilu dniach powtorzyla?

hmmm...3-4? jakos tak. wiem ze nie minał tydzien. modliła sie o 1 kreske heh ale los chciał inaczej i za m-c urodzi sie mały Olivier Razz

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli jak zrobie w piatek to powinno juz wyjsc normalna gruba krecha tak? Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi no powinna Smile jednak test z krwi byłby najlepszy...a co jak znow bedzie niewyrazna? reki uciac nie dam Razz a bhcg nie pomyli sie Razz

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale wtedy tez robilam bete i co Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 31 z 40