Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aenyte
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 11:28 pm Temat postu: |
|
|
błagam o opinię. dzis w nocy moj chlopak miał wytrysk- oboje byliśmy w bieliźnie. wiem, że to moze wydac sie glupie, ale przeciez majtki to nie gumka, a jak plamnieki dostaly by sie do moich warg srom. to razem z moja wydzieliną przecież mogą dostac sie do pochwy..? martwi mnie tez fakt ze akurat mam dni plodne.. mam isc jut do ginekologa po tabletki wczesnoporonne? czy to mozliwe bym zaszla w ciaze ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:01 am Temat postu: |
|
|
w Polsce tabletki wczesnoporonne są zabronione, więc jedyne co możesz zrobić, to pójść po tabletki antykoncepcji awaryjnej - tzw. tabletki "po" stosunku (escapelle lub postinor duo).
ale wg mnie skoro oboje byliście w bieliźnie, to ja nie wiem, jak mogłoby dojść do zapłodnienia. plemniki przez bieliznę nie przeskakują. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aenyte
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:39 am Temat postu: |
|
|
dziękuję za odpowiedź ale teoretycznie miałam troche śluzu na bieliźnie, wiec jesli naprawde miałabym pecha i taki plemniczek trafil prosto ze spermy do śluzu.. ehh... chyba przejdę się do tego ginekologa. ale trochę szkoda zdrowia z tymi tabletkami "po" bo chyba zbyt zdrowe one nie są a prwdopodobienstwo naciaze jednak male. nie ma problemów z wypisaniem recepty? tylko ginek, czy rodzinny tez moze wypisać? jesczze raz slicznie dziekuję..
ehh.. głupota jednak boli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 7:12 am Temat postu: |
|
|
Plemnik to nie wielbłąd, przez tkaninę się nie przedrze...
Ale jak Cię to uspokoi to powiedz ginekologowi o wszystkim co zaszło, może jednak nie da Ci tych tabletek... _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iskra86
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 1:02 pm Temat postu: czy jestem w ciazy |
|
|
haj dziewczyny . chcialam sie zapytac czy jestem w ciazy.mam takie objawy;powiekszenie biustu ale jest strasznie wrazliwy,od wczoraj mam zgage i nudnosci. okres mialam ostatnio 18kwietnia ,byłam u doktora w tamtym tygodniu ale nie wykryl ciazy ,mowil ze za male jest rozwarcie macicy. a ja sie nadal zle czuje. i zaóważylam ze chodze pszygnebiona i martwie sie o byle co i sie rozczulam szybko . blagam odpiszcie szybko
---edit by Pituszka
Prosze pisac w temacie do tego przeznaczonym a nie zakladac nowy watek i nie pisac calego postu pogrubiona czcionka. Post przenosze do odpowiedniego tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 1:19 pm Temat postu: |
|
|
no to na moje oko niedlugo powinnas dostac okres tak?? wiec te objawy moga swiadczyc o tym ze sie okres zbliza... tymbardziej bylas u lekarza wiec on by cos zauwazyl... a mialas jakoms podbramkowa sytuacje ze sie martwisz?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 4:05 pm Temat postu: |
|
|
megi210 napisał: | A ta twoja kumpela po ilu dniach powtorzyla? |
hmmm...3-4? jakos tak. wiem ze nie minał tydzien. modliła sie o 1 kreske heh ale los chciał inaczej i za m-c urodzi sie mały Olivier _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Czyli jak zrobie w piatek to powinno juz wyjsc normalna gruba krecha tak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 6:54 pm Temat postu: |
|
|
megi no powinna jednak test z krwi byłby najlepszy...a co jak znow bedzie niewyrazna? reki uciac nie dam a bhcg nie pomyli sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 8:41 pm Temat postu: |
|
|