Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 9:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mozliwe ze beta byla niewyrazna.. Rolling Eyes zrobj eszcze raz jak uwazasz ze wynik byl niewiarygodny i po problemie.
Powrót do góry
martyna_1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 12:40 pm    Temat postu: Czy możliwa jest ciąża?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry,
Mam pytanie,czy możliwa jest zajście w ciążę w przypadku kiedy,5 dni po miesiączce (9.06 się skończyła) uprawiałam z chłopakiem petting,on doszedl a po ok 20 min. dotykał członkiem moją łechtaczkę i lekko wsadził do środka,nie konkretnie,ale sam czubek.Czy możliwe,ze po tych 20 min. plemniki które mogłyby znajdywać sie na członku obumarłyby,czy mogł dostać sie do środka?? Proszę o odp.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mozliwosci zajsscia w iaze wiec nie masz czym sie stresowac. Plemniki napewno juz do tego czasu zginely, pozdrawiam
Powrót do góry
martyna_1

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 1:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję bardzo za udzielenie informacji Smile
Pozdrawiam
Powrót do góry
Izcom

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 7:22 pm    Temat postu: Czy jestem w ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem i prosze o pomoc. kochałam sie z moim chłopakiem w dni płodne ale to nie wszystko bo pękł kondon i prawdopodobnie był wytrysk. czy jest możliwe ze jestem w ciąży??? Sad Sad

------edited by emilka------
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze na logike dziewczyno... dni plodne to jak sama nazwa wskazuje to dni podczas ktorych mozesz zajsc w ciaze... jak byl wytrysk wewnatrz to jest szansa na ciaze i to nie mala... kiedy masz miec okres? Robilas test?
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi no własnie...beta jest na 10000 % pewna. tam jest wynik albo ponizej normy albo powyzej Smile innej opcji nie ma wiec idz ,rob i pisz Wink Wink

izcom to ładnie... jesli nie mineło 72h od stosunku to pedz do ginekologa po tabletke "po". wydaje sie ja jedynie na recepte. ale lepsze to niz prowadzanie wozka i przewijanie ...co nie?! no chyba ze teraz planujesz miec dziecko... Rolling Eyes Rolling Eyes

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale boje sie że znów zrobie wyjdzie mi że jestem i znów się zrobi mi tak jak wtedy i niepotrzebnie bo znów mi będzie smutno A tak nie wiem czy jestem na 100% Wtedy też tak szybko wszystko robiłam bo testy słąbe wychodziły i beta tez i mikro było Dziś powtórzyłam test ale dalej jest taka sama W sumie to 33 dzień cyklu dopiero Pozdrawiam
Powrót do góry
gugus4

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 9:50 am    Temat postu: Czy zaszłam w ciąze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie i prosze o odpowiedz,ostatnio kochałam się z chłopakiem zastosowaliśmy globulki i prezerwatywe po jakimś czasie zauważyliśmy że prezerwatywa sie zsuneła i została w pochwie dodam że nie było wytrysku czy jest szansa na zajśćie w ciąże?

----edited by emilka-----
temat przeniosłam do specjalnego
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niema bo nie było wytrysku a pozatym jeszcze te globulki więc wszystko oka
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 32 z 40