Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 9:41 am Temat postu: |
|
|
nie mozliwe ze beta byla niewyrazna.. zrobj eszcze raz jak uwazasz ze wynik byl niewiarygodny i po problemie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martyna_1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 12:40 pm Temat postu: Czy możliwa jest ciąża?? |
|
|
Dzień dobry,
Mam pytanie,czy możliwa jest zajście w ciążę w przypadku kiedy,5 dni po miesiączce (9.06 się skończyła) uprawiałam z chłopakiem petting,on doszedl a po ok 20 min. dotykał członkiem moją łechtaczkę i lekko wsadził do środka,nie konkretnie,ale sam czubek.Czy możliwe,ze po tych 20 min. plemniki które mogłyby znajdywać sie na członku obumarłyby,czy mogł dostać sie do środka?? Proszę o odp.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 1:08 pm Temat postu: |
|
|
nie ma mozliwosci zajsscia w iaze wiec nie masz czym sie stresowac. Plemniki napewno juz do tego czasu zginely, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martyna_1
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 1:30 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję bardzo za udzielenie informacji
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Izcom
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 7:22 pm Temat postu: Czy jestem w ciąży?? |
|
|
Mam problem i prosze o pomoc. kochałam sie z moim chłopakiem w dni płodne ale to nie wszystko bo pękł kondon i prawdopodobnie był wytrysk. czy jest możliwe ze jestem w ciąży???
------edited by emilka------
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Kurcze na logike dziewczyno... dni plodne to jak sama nazwa wskazuje to dni podczas ktorych mozesz zajsc w ciaze... jak byl wytrysk wewnatrz to jest szansa na ciaze i to nie mala... kiedy masz miec okres? Robilas test? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
megi no własnie...beta jest na 10000 % pewna. tam jest wynik albo ponizej normy albo powyzej innej opcji nie ma wiec idz ,rob i pisz
izcom to ładnie... jesli nie mineło 72h od stosunku to pedz do ginekologa po tabletke "po". wydaje sie ja jedynie na recepte. ale lepsze to niz prowadzanie wozka i przewijanie ...co nie?! no chyba ze teraz planujesz miec dziecko... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 5:20 pm Temat postu: |
|
|
Ale boje sie że znów zrobie wyjdzie mi że jestem i znów się zrobi mi tak jak wtedy i niepotrzebnie bo znów mi będzie smutno A tak nie wiem czy jestem na 100% Wtedy też tak szybko wszystko robiłam bo testy słąbe wychodziły i beta tez i mikro było Dziś powtórzyłam test ale dalej jest taka sama W sumie to 33 dzień cyklu dopiero Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gugus4
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 9:50 am Temat postu: Czy zaszłam w ciąze |
|
|
Mam pytanie i prosze o odpowiedz,ostatnio kochałam się z chłopakiem zastosowaliśmy globulki i prezerwatywe po jakimś czasie zauważyliśmy że prezerwatywa sie zsuneła i została w pochwie dodam że nie było wytrysku czy jest szansa na zajśćie w ciąże?
----edited by emilka-----
temat przeniosłam do specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 11:58 am Temat postu: |
|
|
niema bo nie było wytrysku a pozatym jeszcze te globulki więc wszystko oka _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|