Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agniesia81

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 3:50 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia,bo staramy sie o dzidziusia.Powinnam dostac okres 14(mialam dotad regularny i nic).Zaczely mnie bolec piersi tydzien temu jak na okres i nic...wciaz czuje sie zmeczona i slabsza,czesto mnie boli glowa,mam wiekszy apetyt i duzo siusiam,a takze troche przytylam... co o tym myslicie?moge byc w ciazy Razz ?

-----edited by emilka-----
temat został przyłączony do tematu podwieszonego, służącego do tego typu pytań
i nie zakładaj dwóch identycznych tematów plizzzz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że możesz być Smile Jednak ja bym ci radziła zrobić test tak dla pewności bo obiawy często mogą być wytworem wyobraźni alebo czegoś innego. Więc zrób test albo najlepiej do gina idz i wtedy będzie jasne, no ale mimo wszystko to faktycznie wygląda na ciąże. 3mam kciuki żeby starania sie powiodły i pozdrawiam Smile
jolkalehmann

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 5:19 pm    Temat postu: Re: czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agniesia81 napisał:
kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia,bo staramy sie o dzidziusia.Powinnam dostac okres 14(mialam dotad regularny i nic).Zaczely mnie bolec piersi tydzien temu jak na okres i nic...wciaz czuje sie zmeczona i slabsza,czesto mnie boli glowa,mam wiekszy apetyt i duzo siusiam,a takze troche przytylam... co o tym myslicie?moge byc w ciazy Razz ?

Dzien dobry!Mam takie pytanko.Od czerwca zeszlego roku staramy sie o dzidziusia i jak narazie nic .Tzn.we wrzesniu 2007 poronilaw (4-tydzien)teraz czekam na @Moje cykle sa co 28-31 dni.Ostatni@mialam 16.05.08 troche mnie to zastanawia czy jest to mozliwe ze w koncu nam sie udalo?Mam obolale piersi sa takie duze i brodawki sa bardzo twarde.Czasami czuje sie strasznie zmeczona ale nie jest to na codzien.Bardzio interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat!!!Prosze o odpowiedz.Dziekuje
Powrót do góry
agniesia81

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 9:45 pm    Temat postu: dzieki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki ze trzymasz kciuki za mnie to bardzo mile Wink jutro zrobie test i zobaczymy co wyjdzie Wink Wink
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz rok starań to długo i możliwe jest że się udało ale najlepiej żeby się nie rozczarować zrobić sobie najpierw test potem jak najszybciej do gina jeśli @nie przyjdzie. Wiesz zeszłym razem poroniłaś to teraz lepiej dmuchać na zimne. życze powodzenia
megi210

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 8:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dostałam okres dzisiaj Sad Pa
Powrót do góry
ANNAOY

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 3:52 pm    Temat postu: Może ktoś mi pomoże? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od kilku tygodni zastanawiam się nad tym, czy oby czasami nie jestem w ciąży. Ostatni raz miałam miesiączkę 23 kwietnia (dziś 20.06). Podczas uprawiania seksu ze swoim partnerem nigdy nie dopuściliśmy, by stało się "to" we mnie (od 6 lat zawsze nam sie udawało poprzez stosunek przerywany). Zastanawiam się, czy brak miesiączki jest wynikiem ciąży czy stresu (tego było w moim życiu niemało przez ostatni czas). Jesli chodzi o objawy, które mogą sugerować ciąże są to: brak miesiączki, obolałe piersi (piersi miewałam tez nabrzmiałe i bolące przed okresem), lekkie zawroty głowy, wzmożona senność w ciągu dnia, podwyższona temperatura ciała (37,1). Ja wykluczam ciążę, gdyż nie doszło do wytrysku wewnątrz, ale słyszałam od tzw. przedwczesnym wytrysku. Czy to możliwe bym była w ciązy skoro przez 6 lat przy takiej metodzie antykoncepcji nigdy do niczego nie doszło? Dzieki za odpowiedzi

------edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu specjalnego
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwe.
powinnaś pójść do ginekologa. jak to ciąża, to już będzie ginekolog zauważy, jak nie ciąża, to i tak trzeba coś zrobić z brakiem tego okresu
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi się wydaje że to bardzo możliwe, też znam pary co stosowały tę metode przez długie lata a tu nagle ciąża niewiadomo skąd. Masz racje to może przez kropelkowanie. No i gin nieodwołalnie bo to już długo dosyć bez miesiączki.
veroniqe

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 11:49 pm    Temat postu: OKRES BIEGUNKA = ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile

Mam takie pytanko jak nigdy nie milam biegunku tak teraz mi sie pojawila a od jakiegos miesiaca podejrzewam iz jestem w ciazy ale nie wiem czy w koncu kupic ten tes ciazowy... stalo sie tak ze mam okres a moze plamienia tak to lepiej ujac gdyz okres nie jest taki jak zawsze no i slyszalam ze mozna go miec przez trzy pierwsze miesiace do tego caly czas przy jakis bardziej energicznych ruchcach boli mnie brzuch ale nie tak podczas okresu no moze troszke ale tak pod piersiami brzuch mi strasznie sie powiekszyl :O wygladam na 4 misiec hehehe Very Happy napuch okrutnie Wink co o tym sadzicie ?? moge byc w ciazy ?? ( kurcze chcialabym bardzo Very Happy

---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 33 z 40