Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ANNAOY
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 10:39 am Temat postu: Re: Może ktoś mi pomoże? |
|
|
Dzieki dziewczyny. Mam kolejne pytanie! Dzis obudzilam sie z bólami w podbrzuszu i byłam pewna ze pojawi sie okres (zawsze tak było).Bóle przeszly po chwili. A tu nadal nic. Moje pytanie brzmi: slyszalam ze bole podbrzusza tez sa objawem ciazy, ale czy sa takie same jak te co pojawiaja sie przed okresem? Niestety na razie nie mam mozliwosci pojscia do lekarza, ale jesli do poniedzialku nic sie nie pojawi zrobie test.
---- edit by Pituszka
Niepotrzebnie zacytowalas swoj poprzedni post. Nie ma takiej potrzeby poniewaz my pamietamy o co chodzilo Dlatego usunelam ten cytat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 10:52 am Temat postu: |
|
|
ja na twoim miejscu nie czekala bym i zrobila test juz dzisiaj... dosc dlugo nie masz okresu ( chyba ze to juz sie zdazalo wczesniej )... ja tez stosuje ta metode co ty juz kilka lat - partner nawet w nieplodne dni konczy we mnie ... i jakbym nie miala okresu tak dlugo to na pewno zrobila bym test i poszla do ginekologa ( tylko ja mam okresy regularne )... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agniesia81
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 11:52 am Temat postu: test |
|
|
kinia_18 zrobilam wczoraj test i udalo sie,byl pozytywny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 2:55 pm Temat postu: |
|
|
ANNAOY moim zdaniem bole podbrzusza wskazuja na zblizajacy sie okres. zaczekaj jeszcze kilka dni, napewno sie zjawi.
ANNAOY napisał: | Podczas uprawiania seksu ze swoim partnerem nigdy nie dopuściliśmy, by stało się "to" we mnie (od 6 lat zawsze nam sie udawało poprzez stosunek przerywany |
moim zdaniem nikle szanse na ciaze bo przeciez sama psizesz ze uwazaliscie i nigdy nie bylo wytrysku w Tobie.. wiec skad zaplodnienie jesli naprawde Twoj partner byl czujny i uwazal to moim zdaniem przyczyna braku okresu jest inna. Ale to tylko moje zdanie.
veroniqe ja na Twoim miejscu zrobilabym test albo najlepiej wybrala sie odrazu do ginekologa na wizyte. On Cie zbada i powie czy to ciaza ale na moje oko to moze byc wlasnie dzidzia a mialas jakis stosunek niezabezpieczony?starasz sie o dzidziusia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yoneo
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 6:42 pm Temat postu: |
|
|
jakis czas temu zabawialam sie z moim mezczyzna jego penis byl bardzo wilgotny, zanim zalozyl prezerwatywe wszedl we mnie bez niej pare razy, po czym normalnie odbylismy stosunek i doszedl. Teraz spoznia mi sie okres, ogolnie dziwnie sie czuje i strasznie bolli mnie podbrzusze... kiedys slyszalam ze w tym plynie przed wytryskiem znajduja sie plemniki czy to prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 7:28 pm Temat postu: |
|
|
ale pozniej juz stosunek byl w gumce tak? dobrze zrozumialam? Jesli jest tak jak mysle to szans na ciaze nie ma bo nasienie zostalo w prezerwatywie. Po to one sa wiec nie masz sie czym martwic zbytnio. Podbrzusze pewnie boli bo zbliza sie okres,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ANNAOY
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 8:29 pm Temat postu: |
|
|
Sama juz nie wiem, co mam o tym myslec. Okres sie nie pojawil, moze te bóle są jego zwiastunem. Zresztą mój partner jest przekonany, że do niczego nie doszło. Jakby co, to by nie było tragedii, bo chcę mieć dziecko, ale... to chyba nie jest odpowiedni moment. W poniedziałek na pewno zrobie test (jesli miesiaczka sie nie zjawi), bo takie ciągłe zamartwianie się mnie wykańcza. Dzieki Wam bardzo. Ciesze sie, ze moge sie komus wygadac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 10:53 am Temat postu: |
|
|
Witaj wind of hope Nie wiem czemu sie nie odzywasz Mam pytanie pisalam ze w piatek dostalam okres, ale nie jest on tak intensywny jak zawsze i bezbolesny tym razem Pierwszy dzien byl tylko taki normalny dziś jest 3 dzien i juz jest slaby a zawsze mialam po 6 dni Czy jest cos zle? Dzieki za odp Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 11:01 am Temat postu: |
|
|
megi bo ja czekam na wiesci od Ciebie hehe . ojjjj okres masz...;/;/ czyli nie udalo sie ...no chyba ze to plamienie ciążowe.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 11:26 am Temat postu: |
|
|
No pisalam w piatek juz ze dostalam A taka ladna byla ta kreska dziwne ze 2 miesiac mialam te slabe kreski i nic Dziwi mnie tylko ten okres ze jest slabszy niz zwykle chociaz krewka nie zadne brazowe i 1 dnia bylo troche skrzepow Juz nie wiem co ze mna jest nie tak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|