Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Myszka888

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 1:00 pm    Temat postu: Czy moge być w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Współżyłam z moim chłoopakiem podczas miesiączki był to mój pierwszy dzień i kochaliśmy sie bez zabezpieczenia doszło do wytrysku czy możliwe jest wtedy zajście w ciąze?

---edited by karioka---
Temat przeniosłam i przyłączyłam do tematu specjalnie poświęconego temu zagadnieniu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myszka888: to zależy jak długie masz cykle.
Myszka888

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 1:28 pm    Temat postu: CZy mozna zajść w ciaże podczas okresu? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy mozna zajść w ciaże współżyjąć podczas miesiączki?

---edited by karioka---
Temat ponownie przeniosłam. Proszę zwracać uwagę na to, czy podobny temat istnieje już na forum, a jeśli tak proszę dopisywać swoje posty do niego.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odsyłam do forum. Poza tym już udzieliłam odpowiedzi na Twoje pytanie. Bez większej ilości szczegółów nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.
misiak

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... mozecie napisać jakie sa objawy ciązy takie np po tygodniu ... ??Smile dziekiz gory Razz
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest wiele artykułów na ten temat na forum, wysil się i poszukaj Wink
misiak

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tylko że pisze ok 2 tygodnia a mi jest potrzebne od 1 tygodnia:)
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no bo tygodniowa ciąża zwykle nie daje jeszcze objawów
wstarzeczka25

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 11:44 am    Temat postu: Re: objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wstarzeczka25 napisał:
witam wszystkich mam takie pytanie.kochałam sie z moim meszczyzna od 3 maja do dzisiejszego dnia bez zabezpieczenia miesiaczke powinnam dostac 6 maja dzisiaj jest 5 dni po terminie spodziewanej miesiaczki a tu nic zrobiłam wczoraj test ciazowy ale był negatywny.Pomyslałam ze moze to byc za wczenie na wykrycie tego czy jestem w ciazy czy nie chciaz mam wontpliwosci bo czuje sie dziwnie codze do wc czesto,pierwsi mnie bolały bardzo ale juz przeszły teraz czuje tylko jakby były wieksze noi jak pale papierosy to mnietroche mdli ale na takie objawy to przeciez jest jeszcze za wczesnie.prosze powiedzcie mi czy moge byc w ciazy...................plissssssssssss a po drugie to tam w srodku czuje jak bym miała z litre wody ktura mam zaraz wylac

-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do specjalnego, przeznaczonego ku takim pytaniom
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 11:51 am    Temat postu: Re: objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wstarzeczka25 napisał:
kochałam sie z moim meszczyzna od 3 maja do dzisiejszego dnia bez zabezpieczenia miesiaczke powinnam dostac 6 maja dzisiaj jest 5 dni po terminie spodziewanej miesiaczki a tu nic zrobiłam wczoraj test ciazowy ale był negatywny.

wynik byl negatywny bo kochalas sie tuz przed samiutkim okresem. A wiec szanse na ciaze sa zadne poniewaz to sa juz na 100% dni nieplodne. I nawet jesli wytrysk byl w Tobie to i tak to nic nie da. Planujes ciaze ? Jesli tak to musisz kochac w dniach plodnych i w owulacje Smile jakdlugie masz cykle i czy regularne? pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 6 z 40