Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kukułeczka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 6:30 pm    Temat postu: brak okresu :/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.Moj problem polega na tym ze okres spoznia mi sie juz jakos ponad tydzien. Tydzien przed jego wystapieniem wspolzylam z chlopakiem(3 tyg temu).czy to mozliwe ze jak jstem w ciazy to okres mogl sie juz tak szybko zatrzymac...

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musialabys podac wiecej szczegolow: Czy masz regularne miesiaczki i jakie dlugie masz cykle,i w ktorym dniu cyklu wspolzylas, czy wytrysk nastapil w tobie czy na zewnatrz, zabezpieczaliscie sie jakos?

Podaj wiecej szczegolow wtedy bedzie mozna cos powiedziec....

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 7:46 pm    Temat postu: Prosze niech ktoś mi odpowie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!Mam problem,juz sama nie wiem co mam myślec.W kwietniu miałam miec okres,spóznił się wiec szybko poleciałam po test,niestety negatywny,dostałam okres po 8dniach spóznienia,trwał tylko 2 dni,wszystko mnie boli kłuje mnie po prawej stronie,wymiotywałam kilka razy,odrzuca mnie od papierosów,z tego co mówi mój facet jestem niedowytrzymania,ciągle sie wkurzam.Wczoraj zrobiłam drugi test,odrazu wyszła tylko jedna kreska,co ja mam robic?bo nie ma sekundy w której bym o tym nie myślała.Prosze as dziewczyny o rade.Co Wy o tym sądzicie?Pozdrawiam

----edited by yalissea-----

Niech foczka przeczyta gdzie umieszczać tego typu pytania.
Przenoszę wiadomość i również pozdrawiam.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem powinnas juz dawno isc do lekarza i sprawdzic czy to ciaza. Ale skoro wyniki sa negatywne to raczej to nie moze byc to. Radze isc do gina i wszystko bedzie jasne jak slonce, pozdrawiam
Powrót do góry
Ewelina1990

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:10 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie z chlopakiem10.05 a miesiaczka skonczyła mi sie 3 maja.kochalismy sie. bez zabezpiecznia.i byl to stosunek przyrywany spuscił się na zewnątz moge wpasść? prosze o odp z gory dziekuje

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli na zew. to nie ma mowy o ciazy Smile ilodniowe masz cykle? Cool

Powrót do góry
Ewelina1990

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm. czy ktoś mi odpowiedz..?
miesiaczka zaczeła mi sie dnia 29 a skonczyła 3 maja. ja uprawiałam seks.z 10 na 11 maja. stosunek przerywany. wyciągnoł w pore. czy to są dnie płodne i czy mog wpaśc prosze bardzo o pomoc

------edited by yalissea---------
ZAŁOŻYSZ TRZECI TEMAT I NAPISZESZ KOLEJNEGO POSTA TO CI OSTRZEŻENIE WLEPIĘ.USUNĘŁAM POPRZEDNIE.

wind_of_hope napisał:
jesli na zew. to nie ma mowy o ciazy Smile ilodniowe masz cykle? Cool

przewaznie co 30 dni czasem 28 29 nieregularne.

-------edited by emilka-------
posty polączylam
Powrót do góry
~~foczka~~

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka bardzo dziekuję ci za odpowiedz ide dzisiaj do lekarza chociaż po cichu modle sie aby to była ciążą,już tyle razy się rozczarowałam.....
Powrót do góry
Alabastrowa

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro minie 12 dni od mojego stosunku przerywanego ale juz dzisiaj czuje stan przedmiesiaczkowy tzn "spuchly" mi piersi. Powiedzcie mi drogie Panie czy jeśli bylabym w ciazy to czy odczuwalabym takie objawy ? Bo wyczytalam tutaj że gdy jest sie w ciazy to nie ma jako takiej miesiaczki tyko krwawienia/plamienia, ale czy im tez towarzysza takie zmiany jak przed i podczas miesiaczki ? czy jak ;>
Powrót do góry
myszka84

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 1:16 pm    Temat postu: czy to ciąża :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny !!!
Jestem nowa ale proszę Was o pomoc Smile
Od 5 miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia i oczywiście nic do tej pory z tych prób nie wyszło.
Mam przeważnie 27 dniowy cykl między 14 a 17 dniem kochaliśmy się z mężem. Dodam że nigdy nie mierzyłam temperatury w celu rozpoznania dni płodnych.
Od kilku dni boli mnie podbrzusze ale nie cały czas. To jest coś jak bym miała tam sznureczki i ktoś za nie by ciągnął.
Co o tym myślicie ??? Jest szansa ?????
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 7 z 40