Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
robbie29
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 3:57 pm Temat postu: czy moja dziewczyna jest w ciazy? |
|
|
witam! juz wiele o tym czytalem, ale chce miec wieksza pewnosc. wczraoj kochalem sie z dziewczyna i to byl jej pierwszy raz. niestety, nie mialem zabezpieczenia, po prostu przekroczylismy jedna granice wiecej w naszym zwiazku.
wprawdzie nie mialem orgazmu, ale czulem ze z czlonka wyplynela maz, nie doszlo do tego w srodku, ale boje sie, ze jezeli to sie stalo i to czulem, to mogl tez wyplynac, kiedy nie czulem. nie jestem w stanie powiedziec czy bylo to kropelkowanie czy nie. pozniej juz nie kochalismy sie. pytanie: czy powinienem kupic tabletki 72h? czy ona moze byc w ciazy?
z gory dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:02 pm Temat postu: |
|
|
No a jakie miała dni? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
robbie29
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:20 pm Temat postu: |
|
|
ona nie wie dokładnie, ma 18 lat i sobie nie liczyła. to był nasz pierwszy raz, wiem że głupi i nieprzemyślany. okresu dostaje pod koniec miesiąca, a ostatnio zaczął jej się 21 kwietnia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:28 pm Temat postu: |
|
|
czyli to był jakiś 20 dzień a więc niepłodny chociarz zalezy jakie ma długie cykle. No ale skoro nie było wytrysku to ciąży brak. Ja ostatnio miałam ten sam dylemat i nieposzłam po tabletki jestem dobrej myśli. A u was to wątpie żeby ciąża była. Jednak zaczekaj na odpowiedzi modów oni zawsze więcej będą wiedzieć. 3mam kciuki. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
robbie29
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:33 pm Temat postu: |
|
|
dzieki, troche mnie uspokoilas. bo dzis panikuje strasznie. ona nie byla moja pierwsza, co wiecej mialem juz podobny przypadek i bylo wszystko ok, ale wtedy to byl moj pierwszy raz i bylem bardzo zestresowany.
wczoraj nie doszlo do wytrysku i wyjalem zanim preejakulat sie wydzielil. lecz najbardziej boje sie, ze wczesniej moglem nie poczuc tego, kiedy wyplywal.
a i pomylka, okres ostatni zaczal jej sie 25, wiec dni plodne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:42 pm Temat postu: |
|
|
No to fakt dni płodne. No ale dopier przed samym wytryskiem wydziela się maź zdolna do zapłodnienia . A ty mówisz że orgazmu nie miałeś więc do wytrysku pewnie było sporo czasu. Także myśle że jest oka. No niedziwie ci się że się martwisz ja sama żyje w stresie z podobnego przypadku... _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
robbie29
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:49 pm Temat postu: |
|
|
najlepsze jest to, ze dzis rano to ja ją uspokajalem i teraz ona sie nie martwi, a ja nic nie moge jesc ze stresu. poza tym, jestem juz w innym miescie, jutro mam egzamin, wiec stres podwojny.
a co do mojego przypadku, to ta maź wydzieliła się juz poza wnętrzem mojej ukochanej. czulem, że moge szczytować, więc wyszedlem z niej i wtedy wyplynela. potem juz nie kochalismy sie. wiem, ze sie powtarzam, ale chce sie wypowiedziec w 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:53 pm Temat postu: |
|
|
No jak poza nią to tymbardziej nie ma szans bo jak? Spokojnie poczekajcie na @ i wszystko będzie oka. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Elka22
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:56 pm Temat postu: Re: czy moge byc w ciazy??? |
|
|
emilka napisał: | Elka22 napisał: | Hejka Planuje z narzyczonym dziecko. Kochalismy sie 19.04. Miesiaczke mialam dostac 1.05 ale spoznila mi sie i dostalam 7.05. Miesiaczki mam regularne. Czy jest mozliwe ze udalo nam sie??? |
ale to była zupełnie normalna miesiączka? wygląda na to, że kochaliście się w najbardziej płodne dni, ale skoro przyszedł zupełnie normalny okres, to raczej wyklucza ciążę. na wszelki wypadek może zrób test. |
Miesiaczka spoznila mi sie prawie tydzien. Mam inny okres tzn raz mam a raz nie mam. Zawsze mialam bite 7 dni a teraz mialam 4 dni. Miesiaczki mialam zawsze regularne. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
robbie29
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Kinia_18 napisał: | No jak poza nią to tymbardziej nie ma szans bo jak? Spokojnie poczekajcie na @ i wszystko będzie oka. |
dzieki dzieki
moj strach wynika przee wszystkim z tego, czy wczesniej nic sie ze mnie nie wydzielilo. cos czego bym nie poczul, a co mogloby byc niebezpieczne
----edited by emilka----
temat z wszystkimi odpowiedziami przyłączyłam do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|