Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
robbie29

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 3:57 pm    Temat postu: czy moja dziewczyna jest w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! juz wiele o tym czytalem, ale chce miec wieksza pewnosc. wczraoj kochalem sie z dziewczyna i to byl jej pierwszy raz. niestety, nie mialem zabezpieczenia, po prostu przekroczylismy jedna granice wiecej w naszym zwiazku.
wprawdzie nie mialem orgazmu, ale czulem ze z czlonka wyplynela maz, nie doszlo do tego w srodku, ale boje sie, ze jezeli to sie stalo i to czulem, to mogl tez wyplynac, kiedy nie czulem. nie jestem w stanie powiedziec czy bylo to kropelkowanie czy nie. pozniej juz nie kochalismy sie. pytanie: czy powinienem kupic tabletki 72h? czy ona moze byc w ciazy?
z gory dzieki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No a jakie miała dni?
robbie29

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona nie wie dokładnie, ma 18 lat i sobie nie liczyła. to był nasz pierwszy raz, wiem że głupi i nieprzemyślany. okresu dostaje pod koniec miesiąca, a ostatnio zaczął jej się 21 kwietnia
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli to był jakiś 20 dzień a więc niepłodny chociarz zalezy jakie ma długie cykle. No ale skoro nie było wytrysku to ciąży brak. Ja ostatnio miałam ten sam dylemat i nieposzłam po tabletki jestem dobrej myśli. A u was to wątpie żeby ciąża była. Jednak zaczekaj na odpowiedzi modów oni zawsze więcej będą wiedzieć. 3mam kciuki.
robbie29

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki, troche mnie uspokoilas. bo dzis panikuje strasznie. ona nie byla moja pierwsza, co wiecej mialem juz podobny przypadek i bylo wszystko ok, ale wtedy to byl moj pierwszy raz i bylem bardzo zestresowany.
wczoraj nie doszlo do wytrysku i wyjalem zanim preejakulat sie wydzielil. lecz najbardziej boje sie, ze wczesniej moglem nie poczuc tego, kiedy wyplywal.

a i pomylka, okres ostatni zaczal jej sie 25, wiec dni plodne
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to fakt dni płodne. No ale dopier przed samym wytryskiem wydziela się maź zdolna do zapłodnienia . A ty mówisz że orgazmu nie miałeś więc do wytrysku pewnie było sporo czasu. Także myśle że jest oka. No niedziwie ci się że się martwisz ja sama żyje w stresie z podobnego przypadku...
robbie29

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepsze jest to, ze dzis rano to ja ją uspokajalem i teraz ona sie nie martwi, a ja nic nie moge jesc ze stresu. poza tym, jestem juz w innym miescie, jutro mam egzamin, wiec stres podwojny.
a co do mojego przypadku, to ta maź wydzieliła się juz poza wnętrzem mojej ukochanej. czulem, że moge szczytować, więc wyszedlem z niej i wtedy wyplynela. potem juz nie kochalismy sie. wiem, ze sie powtarzam, ale chce sie wypowiedziec w 100%
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak poza nią to tymbardziej nie ma szans bo jak? Spokojnie poczekajcie na @ i wszystko będzie oka.
Elka22

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:56 pm    Temat postu: Re: czy moge byc w ciazy??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
Elka22 napisał:
Hejka Planuje z narzyczonym dziecko. Kochalismy sie 19.04. Miesiaczke mialam dostac 1.05 ale spoznila mi sie i dostalam 7.05. Miesiaczki mam regularne. Czy jest mozliwe ze udalo nam sie??? Very Happy

ale to była zupełnie normalna miesiączka? wygląda na to, że kochaliście się w najbardziej płodne dni, ale skoro przyszedł zupełnie normalny okres, to raczej wyklucza ciążę. na wszelki wypadek może zrób test.

Miesiaczka spoznila mi sie prawie tydzien. Mam inny okres tzn raz mam a raz nie mam. Zawsze mialam bite 7 dni a teraz mialam 4 dni. Miesiaczki mialam zawsze regularne. Pozdrawiam
Powrót do góry
robbie29

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia_18 napisał:
No jak poza nią to tymbardziej nie ma szans bo jak? Spokojnie poczekajcie na @ i wszystko będzie oka.

dzieki dzieki
moj strach wynika przee wszystkim z tego, czy wczesniej nic sie ze mnie nie wydzielilo. cos czego bym nie poczul, a co mogloby byc niebezpieczne

----edited by emilka----
temat z wszystkimi odpowiedziami przyłączyłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 8 z 40