Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adzia17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 9:24 pm Temat postu: |
|
|
dziewczynki czy ból moich jajeczek podczas wysiłku i po wysiłku przez jakis czas może byc przyczyna problemu z zajściem w ciąże ?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kukułeczka
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:47 am Temat postu: ... |
|
|
ostatnio kochalam sie z chlopakiem 19 kwietnia.ostatnio dostalam okres 28 marca( trwa 5 dni).Od tamtej pory okresu brak:( czy to mozliwe ze jestem w ciazy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:20 am Temat postu: |
|
|
a ilodniowe masz cykle? sa regularne? jesli doszlo do wytrysku w srodku i mialas dni płodne to ciaza jak najbardziej TAK. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszka84
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny !!!
Proszę Was o pomoc
Od 5 miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia i oczywiście nic do tej pory z tych prób nie wyszło.
Mam przeważnie 27 dniowy cykl między 14 a 17 dniem kochaliśmy się z mężem. Dodam że nigdy nie mierzyłam temperatury w celu rozpoznania dni płodnych.
Od kilku dni boli mnie podbrzusze ale nie cały czas. To jest coś jak bym miała tam sznureczki i ktoś za nie by ciągnął.
Co o tym myślicie ??? Jest szansa ????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kukułeczka
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 2:56 pm Temat postu: ... |
|
|
ostatnio byly to 34 ,34,31,32,33 ,31 dniowe..byl to stosunek przerywany wytrysk nie nasteapill w srodku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 4:20 pm Temat postu: |
|
|
myszka jesli stosunek byl w dni plodne z wytryskiem w srdoku to ciaza jest mozliwa musisz podac wiecej info to wtedy Ci powiemy, pozdrawiam
kukuleczka jesli byl to styosunek przerywany to szanse maleja. W ktory dzien cyklu byl stosunek i czy do konca? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kukułeczka
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 5:11 pm Temat postu: |
|
|
uff własnie dostalam okres ale do lekarza i tak chyba powinnam pojsc z tymi opoznieniami.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alabastrowa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 1:55 pm Temat postu: |
|
|
to znowu ja dzisiaj dostalam okres i wychodzi z tego ze cykl trwal 30 dni, a kochalam sie w 19. Boli mnie brzuch - jak zwykle podczas miesiaczki, czy w takim razie moge wykluczyć ciąze ? Czy gdyby to byly krwawienia wystepujace podczas ciazy to bolalby mnie brzuch ? z góry dziekuje za odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
jesli dostalas okres i wydzielona jest normalna tak jak zawsze i bedzie trwac normalnie jak opkres to nie jestes w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rysiekp17
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 6:01 pm Temat postu: wiadomo jaki |
|
|
Może taki post już był ale nie potrafię go znaleźć.
Z moją dziewczyną uprawialiśmy petting 8 maja. Wszedłem na "troszeczkę" (jakieś 2-3 cm, nie chcemy robić tego na razie do końca ). Czułem jak przychodzi mi podniecenie i mi coś podchodzi. Przeważnie tak się czułem gdy mi podchodziła ta przeźroczysta wydzielina ale wolałem wyciągnąć. Po kilkunastu sek wszedłem znowu tak samo i czułem to samo i znowu wyszedłem. Przy trzecim takim razie wyszedłem całkiem i jednak wyrzuciłem na jej brzuchu. Było mi trochę głupio bo ledwo zaczęliśmy a już skończyłem. Wytarła się papierem toaletowym i po paru min poszła do łazienki się umyć ( pod prysznic). We wtorek siedzieliśmy na podwórku, było bardzo gorąco źle się czuła. Wczoraj jeszcze gorzej, nie mogła się na niczym skupić. Dzisiaj nie była w szkole bo się całkiem źle czuła i mówiła że wymiotowała rano. Strasznie się boję, dlatego kupiłem test ciążowy lecz ona nie chciała go przeprowadzić sądząc że nie mam podstaw. Cały czas od jakiegoś czasu jej mówię żeby zapisała się do ginekologa czego też odmawia. Boje się że wtedy trochę w niej ejakulowałem w niej a później ona dodatkowo pomogła sobie podczas mycia ręką nieświadomie.
Warto dodać że w sobotę była na weselu i pewnie popiła. Oraz że od pon czuje się senna i często chodzi do ubikacji - chodź to występowało wcześniej gdyż pije dużo herbaty. Krwawienie skończyło jej się chyba 28 kwietnia jak pod każdy koniec miesiąca mimo że ma nie zawsze regularny okres.
Czy możliwe żeby coś z tego było? Jak ją zachęcić do wizyty u ginekologa? Po prostu... co mam zrobić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|