Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agulina

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 5:25 pm    Temat postu: Re: panika. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yena napisał:
po 11 dniach spóźnienia dostałam okres. był w miarę normalny trwał 7 dni (3-4 dni obfity dalej taki mniejszy). z chłopakiem uprawiałam petting, ale przez bieliznę ("udawany seks"). Wytrysk był na zewnątrz (lód). Umyłam potem ręce. Kilka dni przed okresem zaczęło piec mnie gardło, czasami drapać. Czasami przechodziło i nasilało się. W 3 dniu okresu dostałam jakiegoś ślinotoku. Czytałam, że to objaw ciąży. Mam uczucie suchości w ustach a mam ten przeklęty ślinotok. Czasami pobolewają mnie zęby. Nie mam wymiotów, nudności nic. Robiłam 3 testy, wyszły negatywnie. Ja nadal się cholernie boję, bo nie wiem co się ze mną dzieje. Mama powiedziała, że mam lekko powiększone ślinianki. Często przed terminem spodziewanej miesiączki, dotykałam jego penisa, wydzielał się płyn ejakulacyjny. Wysychał na moich rękach. Jakoś po godzinie szłam do ubikacji siku. Boję się, że jak się podcierałam, to coś mogło się stać. Po wytrysku (lód) ZAWSZE myłam ręce. Nie daję sobie rady z tymi nerwami..

powinnaś iść do lekarza. Czekanie Ci wykończy, a lekarz może to wyjaśnić.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
yena

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 5:47 pm    Temat postu: panika 2. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale wykluczacie ciążę?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yena zero mozliwosci zajscia w ciaze.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno niejesteś w ciążySmile Wiesz nerwy są okropne w takich wypadkach ja sama wiele razy jak byłam młodzsza denerwowałam się z podobnych sytuacji ale teraz mam świadomość że to niemożliwe. Ja bym wtedy pewnie z trójke bawiła tak rok po roku a mam 19 lat więc reszta kobiet też by miała domowe przedszkola. Głowa do góry napewno jest wszystko ok mogła bym się nawet założyć o to :p 3maj się
yena

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 9:59 pm    Temat postu: PANIKA3 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby mam te 17 lat, inteligentna ze mnie dziewczyna, a takie cyrki wyrabiam, a co do tego podcierania się i siusiu. To jesli godzine przed dotykałam jego członka, no po prostu robiłam mu dobrze, ale nie doszło do wytrysku, i potem nie umyłam rąk, a poszłam siku, i podcierałam się papierem toaletowym, to coś mogło się tam przedostać? Neutral i co myślicie o tym ślinotoku? aha. po każdym jedzeniu odbija mi się i czasami między posiłkami, a ostatnio kuje mnie w pachwinach
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yena Dostalas juz odpowiedz na swoje pytanie. Napewno nie jestes w ciazy. I nie ma co drazyc tego tematu. Wyobraznia plata Ci figle i tyle. A od podcierania sie jak robisz siku tez nie zajdziesz w ciaze bo niby jak Confused Rolling Eyes
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja niemoge masz 17lat a niewiesz jak sie w ciąże zachodzi? Napewno nie od papieru toaletowego. A niejesteś głupia że tak robiłąś bo to twoja wyobraźnia, jak ja bym miała się za każdym razem zastanawiać czy dobrze umyłam ręce i czy mój partner też to bym w wariatkowie już była. Ja niewiem jak to będzie uprawiać sexs chyba przed każym stosunkiem będziesz facetowi oblewać spirytusem a potem też żeby czasami nic niezostało. I w ciąży napewno niejesteś!!
manka265

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj zrobilam sobie test bo nie wytrzymalam wyszedl negatywny..(tydzien po od spodziewanej miesiaczki).. ale okresu nadal nie mam i nie czuje zebym go wogole dostala.. ja juz nie wiem co robic.. i chyba wybiore sie do lekarza co wy na to??
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wsumie wizyta niezaszkodzi.
adzia17

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy podwyższona temperatura w 22 dniu cyklu to dobry znak ?! Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 4 z 42