Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malutka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To mogly byc dni plodne. Skoro do zdarzenia doszlo tydzien temu to nie ma mozliwosci, abys juz miala objawy. Zrob test najwczesniej 12-14 dni od stosunku. Powodzenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kaja84

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko oto chodzi, że to dziwne troche. Nidgy nie miałam takich objawow. A czuje kucie z lewej storny podbrzusza a wczoraj i dzisiaj rano mialam lekki bol pierwsi. Z dnia na dzien coraz wiecej objawow. Mam taki mleczkowaty sluz ktorego nigdy wczesniej nie mialam. i twardsze podbrzusze i od czasu do czasu pobolewa.
Powrót do góry
Ania1522

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 2:43 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj kochalam sie z chlopakiem (13.12.2008) za trzecim razem zmienienia gumki ona sie porwala a moj chlopak sie spuscil natychmiast sie wytarlam ale mam objawy... po ilu dniach od zaplodnienia mozna zrobic test ciazowy?? prosze o odpowiedz

------edited by emilka-----
temat przeniesiony do odp tematu
Powrót do góry
kicia733

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich Smile !
marzennna na twoim miejscu juz dawno poszłabym do ginekologa i powiedziala o wszystkich bólach i co zażyłaś...z tym nie ma żartów!
a ja mam takie pytanko okres mi sie spóźnia zrobilam dzis rano tes i wyszedl pozytywny... teraz sie zastanawiam czy to prawda i nie wiem czy jeszcze jednego testu na potwierdzenie nie zrobic?jak myslicie?
pozdrawiam wszystkich i prosze o rady...
Powrót do góry
zoneczka-21

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 6:56 pm    Temat postu: jestem w ciazy czy tez nie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny!!
Chciałam się zapytać czy jak zrobiłam test ciążowy przed okresem ( to znaczy powinnam dostać 16 grudnia) i wyszły 2 kreski to może to być ciąża? Z mężem staramy się o dziecko i bardzo byśmy chcieli.

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 1:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kaja84 z doświadczenia wiem ze jak się człowiek stresuje to na siłę widzi objawy które zwykle miewał ale ich nie dostrzegał wiec wrzuć na luz poczekaj trochę i zrób test ciążowy, najlepiej z krwi.

kicia733 zrób test z krwi to będzie 100% pewności.

zoneczka-21 zależy jak długo się staracie, bo być może już wczesniej byłaś w ciąży lecz test nic nie wykazał, a "miesiączka" była tak na prawdę tylko plamieniem.
Na marginesie : test robi się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Zrób test z krwi.
zoneczka-21

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My staramy się już pół roku ale wiem że wcześniej nie byłam w ciąży bo robiłam test i był negatywny i z 4 tygodnie temu miałam robione badania i nie wykrywał nic pani ginekolog. Dzisiaj znów robiłam test i były dwie kreski chociaż ta jedna była mniej widoczna niż ta wczorajsza.
Powrót do góry
magdalena1991

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 2:36 pm    Temat postu: ???? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny mam pytanie kochalm sie z moim chlopakiem i on sie spuscil a na drugi dzien dostalam okresu wiece niewiem moge byc w ciazy czy nie ?prosze pomozcie Question
Powrót do góry
kasiorek

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 4:43 pm    Temat postu: Czy Można Miec Tak Bobaskaa :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemanko Smile) Mam pytanie . Kochałam się z chłopakiem odrazy po okresie i tak troche przed .. nie spuscił sie we mnie ale blisko pochwy .. od tamtego razu mineło już ok 3 tygodnie .. jeżeli byłabym w ciązy to miała bym podwyższoną temperaturę ? wsumie mam normalną 36, 5 .. w taki sposób można miec bobaskaa ? Smile)

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zoneczka-21 Zrób test z krwi to się wszystko wyjaśni i nie będzie żadnych wątpliwości.

magdalena1991zależy jak długie masz cykle (najdłuższy i najkrótszy w ciągu ostatnich 12 miesięcy). teoretycznie są to twoje dni niepłodne, ale nigdy nie wiadomo dopóki nie podasz tych 2 informacji o które zapytałam wyżej.

Poza tym dlaczego się nie zabezpieczyliście? W jakim my wieku żyjemy?W średniowieczu?Wydawało mi się że mamy21 wiek. Środki antykoncepcyjne są dostępne: prezerwatywy, tabletki antykoncepcyjne, a nawet globulki i pianki.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 30 z 41