Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malyna932

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 18, 2008 10:41 pm    Temat postu: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się z chłopakiem pare dni po okresie Sad I powinnam dostac okres 13 grudnia a do tej pory nie dostałam Sad( Czy to jest mozliwe ze jestem w ciazy ;( Prosze pomóżcie mii ..... nie wiem co mam robic ...
Boli mnie podbrzusze .... i ostatnio wiecej jem Sad Sad

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
malutka23

PostWysłany: Czw Gru 18, 2008 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To czy zaszlas w ciaze zalezy jak dlugie masz cykle i czy doszko do wytrysku w srodku, ale moim zdaniem w ciaze moglas zajsc
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Gru 18, 2008 10:46 pm    Temat postu: Re: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malyna932 napisał:
Kochałam się z chłopakiem pare dni po okresie Sad I powinnam dostac okres 13 grudnia a do tej pory nie dostałam Sad( Czy to jest mozliwe ze jestem w ciazy ;( Prosze pomóżcie mii ..... nie wiem co mam robic ...
Boli mnie podbrzusze .... i ostatnio wiecej jem Sad Sad

własnie..napisz dokładnie jak długie masz cykle i w ktorym dniu sie kochaliscie..dlaczego nie skorzystałas z tabletki "po" ? nie rozumiem..skoro nie chcecie zostac rodzicami to dlaczego kochacie sie bez zabezp Neutral?

Powrót do góry
aga100

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 2:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej kobietki. Chcialabym sie dowiedziec jakie mieliscie wczesne objawy ciazy. Ja z mezem staramy sie o dzidzie od paru m-cy. Cykle mam co 30- 42 dni a ostatnio mialam tylko 20 ktory rozpoczal sie 22 listopada. od paru dni mam mdlosci i niechec do papierosow i bole w podbrzuszu.Na moich piersiach pojawily sie niebieskie linie. robilam dzisiaj test ciazowy i wyszedl negatywnie (30 cykl). Czy to mozliwe ze za wczesnie na test?
Dzieki za odpowiedz. pozdrawiam Laughing

Dodano po 2 minutach:

aga100
Powrót do góry
deiry

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 2:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez tak mialam, palilam coraz mniej wogole jakis nikotynowstret mialam inie chcialam chodzic do pubow, potem zaczelam byc wrazliwa na zapach butow ktore trzymalam w przedpokoju hehe no i te bole w podbrzuszu takie dziwne to kuje to moze nie, a moze okres sie zbliza naprawde takie male wariactwo, robilam testy chyba ze 3 razy i nic, pewnej niedzieli maz mnie namowil ( od jakiegos czasu tez sie staralismy i nic) zaproponowalam by on kupil test bo mi szczescia nie przynosza heh i pokazaly sie 2kreski, powtorzylam nastepnego dnia i to samo wiec dla pewnosci zrobilam badanie HCG bo czesto jest tak ze na tescie moze ci nie wyjsc a na HCG wyjdzie, okazalo sie ze to 7/8 tydzien ciazy, a mimo to mialam okres do polowy tych tygodni Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aga100 zalezy po jakim czasie robilas test? po 14-16 dniach? wiec wynik powinien byc prawidłowy.polecam test bhcg,wynik w 100% pewny, kosztuje ok.20 zł i robisz go w labolatorium Cool powodzonkaaa

Powrót do góry
aga100

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za wasze odpowiedzi. Jeszcze mi ta nadzieja zostala ze jestem.
Odezwe sie jeszcze. Papulki
Powrót do góry
maśka

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
maśka nie masz powodu do zmartwien. faktycznie przed okresem sa dni niepłodne..mimo tego ze masz nieregularne to w jakich granicach sie wahaja? co 28-33 dni? czy jak?.
okres napewno sie pojawi.mozesz zrobic test dla pewnosci.ale po 16 dniach od stosunku. nie wczesniej Smile bedzie dobrze.glowa do gory.pzdr

Dziękuje baaardzo za odpowiedz Smile podniosłaś mnie na duchu i to baaardzo:) ale dla pewnosci zrobie ten test:)

a co do tego jak bardzo mam nieregularny okres to raczej do 32go dnia nie sięga..wysililam sie teraz tak bardziej za pomoca jakis wydarzen itp. zeby przypomniec sobie kiedy mialam okres i wyszlo mi ze ostatnio wypadl mi 15.11.a w tym miesiacu-czyli grudniu- 13/14.12 wiec wychodzi ze moj cykl trwa 28 dni..ale wydaje mi sie ze czasem jednak krócej..Confused
..a mam jeszcze małe pytanie?..przypuszczam ze moj cykl trwa 28dni a oktes okolo 3 dni a 4(czasem siega i na 5)to juz takie plamienie..wiec dobrze obliczylam ze dni plodne wypadaja mi między 8-16 dziem??????? Confused
Powrót do góry
zatroskana_21

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj jak zachciało mi się siku, to na koniec zauważyłam krew. Ale tylko na papierze jak wycierałam się. Było jej bardzo mało. Od wczoraj nawet nie założyłam wkładki ani podpaski. A krew czasami tylko widze po wytarciu się. Miałam nadzieje, że tym razem nam się udało i jestem wkońcu w upragnionej ciązy… Dzis jest 2-gi dzien i wogole ani razu nie zaplamiłam majtek. A krew tak jak pisałam, tylko czasami jak się podcieram i tyle co nic i nie za kazym razem widze ja. Może to być ciaza? 1-szy raz takie cos mam.
Powrót do góry
madzia008

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć! Mam do Was kilka pytań. Mam już dwoje dzieci i raczej nie chcemy następnego by najmniej w najbliższym czasie, a kochałam się z mężem dzień przed okresem ( bez zabezpieczenia ). I wiem, że to nie za bardzo jest możliwe, żeby w takim dni zajść, po okresie też się kochaliśmy jednak już z zabezpieczeniem- prezerwatywą. Teraz juz od 8 dni spóźnia mi się okres i boli mnie prawy jajnik jednak nie bez przerwy tylko co jakiś czas. We wcześniejszych ciążach nie miałam takich objawów, ale każda ciąża jest inna. Czy to możliwe że jestem w ciąży? Boje się zrobić test i boję się iść do lekarza żeby nie usłyszeć "jest Pani w ciąży". Proszę o odpowiedź

Po pierwsze nie piszemy całego posta wielką literą, czytać umiemy. Po drugie taki wątek już istnieje, jesteś nowa na Forum, ale to nie zwalnia Ciebie ze znajomości Regulaminu Forum / Zibi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41