Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malyna932
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 10:41 pm Temat postu: ciaza? |
|
|
Kochałam się z chłopakiem pare dni po okresie I powinnam dostac okres 13 grudnia a do tej pory nie dostałam ( Czy to jest mozliwe ze jestem w ciazy ;( Prosze pomóżcie mii ..... nie wiem co mam robic ...
Boli mnie podbrzusze .... i ostatnio wiecej jem
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 10:44 pm Temat postu: |
|
|
To czy zaszlas w ciaze zalezy jak dlugie masz cykle i czy doszko do wytrysku w srodku, ale moim zdaniem w ciaze moglas zajsc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 10:46 pm Temat postu: Re: ciaza? |
|
|
malyna932 napisał: | Kochałam się z chłopakiem pare dni po okresie I powinnam dostac okres 13 grudnia a do tej pory nie dostałam ( Czy to jest mozliwe ze jestem w ciazy ;( Prosze pomóżcie mii ..... nie wiem co mam robic ...
Boli mnie podbrzusze .... i ostatnio wiecej jem
|
własnie..napisz dokładnie jak długie masz cykle i w ktorym dniu sie kochaliscie..dlaczego nie skorzystałas z tabletki "po" ? nie rozumiem..skoro nie chcecie zostac rodzicami to dlaczego kochacie sie bez zabezp ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga100
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 2:02 am Temat postu: |
|
|
hej kobietki. Chcialabym sie dowiedziec jakie mieliscie wczesne objawy ciazy. Ja z mezem staramy sie o dzidzie od paru m-cy. Cykle mam co 30- 42 dni a ostatnio mialam tylko 20 ktory rozpoczal sie 22 listopada. od paru dni mam mdlosci i niechec do papierosow i bole w podbrzuszu.Na moich piersiach pojawily sie niebieskie linie. robilam dzisiaj test ciazowy i wyszedl negatywnie (30 cykl). Czy to mozliwe ze za wczesnie na test?
Dzieki za odpowiedz. pozdrawiam
Dodano po 2 minutach:
aga100 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
deiry
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 2:47 am Temat postu: |
|
|
ja tez tak mialam, palilam coraz mniej wogole jakis nikotynowstret mialam inie chcialam chodzic do pubow, potem zaczelam byc wrazliwa na zapach butow ktore trzymalam w przedpokoju hehe no i te bole w podbrzuszu takie dziwne to kuje to moze nie, a moze okres sie zbliza naprawde takie male wariactwo, robilam testy chyba ze 3 razy i nic, pewnej niedzieli maz mnie namowil ( od jakiegos czasu tez sie staralismy i nic) zaproponowalam by on kupil test bo mi szczescia nie przynosza heh i pokazaly sie 2kreski, powtorzylam nastepnego dnia i to samo wiec dla pewnosci zrobilam badanie HCG bo czesto jest tak ze na tescie moze ci nie wyjsc a na HCG wyjdzie, okazalo sie ze to 7/8 tydzien ciazy, a mimo to mialam okres do polowy tych tygodni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 11:24 am Temat postu: |
|
|
aga100 zalezy po jakim czasie robilas test? po 14-16 dniach? wiec wynik powinien byc prawidłowy.polecam test bhcg,wynik w 100% pewny, kosztuje ok.20 zł i robisz go w labolatorium powodzonkaaa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga100
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 11:49 am Temat postu: |
|
|
Dzieki za wasze odpowiedzi. Jeszcze mi ta nadzieja zostala ze jestem.
Odezwe sie jeszcze. Papulki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maśka
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 6:29 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | maśka nie masz powodu do zmartwien. faktycznie przed okresem sa dni niepłodne..mimo tego ze masz nieregularne to w jakich granicach sie wahaja? co 28-33 dni? czy jak?.
okres napewno sie pojawi.mozesz zrobic test dla pewnosci.ale po 16 dniach od stosunku. nie wczesniej bedzie dobrze.glowa do gory.pzdr |
Dziękuje baaardzo za odpowiedz podniosłaś mnie na duchu i to baaardzo:) ale dla pewnosci zrobie ten test:)
a co do tego jak bardzo mam nieregularny okres to raczej do 32go dnia nie sięga..wysililam sie teraz tak bardziej za pomoca jakis wydarzen itp. zeby przypomniec sobie kiedy mialam okres i wyszlo mi ze ostatnio wypadl mi 15.11.a w tym miesiacu-czyli grudniu- 13/14.12 wiec wychodzi ze moj cykl trwa 28 dni..ale wydaje mi sie ze czasem jednak krócej..
..a mam jeszcze małe pytanie?..przypuszczam ze moj cykl trwa 28dni a oktes okolo 3 dni a 4(czasem siega i na 5)to juz takie plamienie..wiec dobrze obliczylam ze dni plodne wypadaja mi między 8-16 dziem??????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zatroskana_21
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 8:21 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj jak zachciało mi się siku, to na koniec zauważyłam krew. Ale tylko na papierze jak wycierałam się. Było jej bardzo mało. Od wczoraj nawet nie założyłam wkładki ani podpaski. A krew czasami tylko widze po wytarciu się. Miałam nadzieje, że tym razem nam się udało i jestem wkońcu w upragnionej ciązy… Dzis jest 2-gi dzien i wogole ani razu nie zaplamiłam majtek. A krew tak jak pisałam, tylko czasami jak się podcieram i tyle co nic i nie za kazym razem widze ja. Może to być ciaza? 1-szy raz takie cos mam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzia008
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 8:48 pm Temat postu: |
|
|
Cześć! Mam do Was kilka pytań. Mam już dwoje dzieci i raczej nie chcemy następnego by najmniej w najbliższym czasie, a kochałam się z mężem dzień przed okresem ( bez zabezpieczenia ). I wiem, że to nie za bardzo jest możliwe, żeby w takim dni zajść, po okresie też się kochaliśmy jednak już z zabezpieczeniem- prezerwatywą. Teraz juz od 8 dni spóźnia mi się okres i boli mnie prawy jajnik jednak nie bez przerwy tylko co jakiś czas. We wcześniejszych ciążach nie miałam takich objawów, ale każda ciąża jest inna. Czy to możliwe że jestem w ciąży? Boje się zrobić test i boję się iść do lekarza żeby nie usłyszeć "jest Pani w ciąży". Proszę o odpowiedź
Po pierwsze nie piszemy całego posta wielką literą, czytać umiemy. Po drugie taki wątek już istnieje, jesteś nowa na Forum, ale to nie zwalnia Ciebie ze znajomości Regulaminu Forum / Zibi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|