Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Trans

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam chciałbym zapytać czy można zajść w ciąże, kiedy uprawia się sex bez w czasie miesiączki z dojściem w środku?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

można
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maśka napisał:
wiec dobrze obliczylam ze dni plodne wypadaja mi między 8-16 dziem???

dokładnie to 10-18 Wink. jesli cykl 28dniowy.
przy czym owulka moze byc ok.14-16 Dc Wink

Trans napisał:
Witam chciałbym zapytać czy można zajść w ciąże, kiedy uprawia się sex bez w czasie miesiączki z dojściem w środku?

mozna o ile masz bardzo krotkie cykle i koniec okresu moze byc poczatkiem dni płodnych a nawet owulacji Neutral,ale przy regularnych cyklach zajscie w ciaze podczas okresu jest niemozliwe Cool

Powrót do góry
zatroskana_21

PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj jak zachciało mi się siku, to na koniec zauważyłam krew. Ale tylko na papierze jak wycierałam się. Było jej bardzo mało. Od wczoraj nawet nie założyłam wkładki ani podpaski. A krew czasami tylko widze po wytarciu się. Miałam nadzieje, że tym razem nam się udało i jestem wkońcu w upragnionej ciązy… Dzis jest 2-gi dzien i wogole ani razu nie zaplamiłam majtek. A krew tak jak pisałam, tylko czasami jak się podcieram i tyle co nic i nie za kazym razem widze ja. Może to być ciaza? 1-szy raz takie cos mam.może mi ktos odpowiedziec???prosze
Powrót do góry
natalka15

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 2:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze niech ktos mi pomorze!!! Mam 15 lat i trzy tyg. temu uprawialam sex z chlopakem bez zabezpieczenia.... od jakiegos tygodnia boli mnie brzuch mam rano mdlosci czy to musi byc ciąża...? Za okrąglil mi sie tez troche brzuch i nie wiem co mam robic... Nie moge o tym powiedziec rodzica... Crying or Very sad Prosze o pomoc..! ;(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

15 lat i ciaza? sex z małolatami jest karany wiesz o tym? Neutral dlaczego nie pomylsłas zanim doszlo do czegokolwiek? od czego sa gumki Neutral ja Was nie rozumiem..najpierw sie sexicie a potem jest płacz i lament ;/ a gdzie rozum? co my poradzimy? jesli doszlo do zapłodnienia to szykuj sie na bycie rodzicem.co za facet ktory uprawia sex z 15latka Neutral? pewnie tez gowniarz;/ wspolczuje temu dziecku. jesli nie mineło 72h od stosunku to idz do gina po tabletke "po",ale kosztuje ona ok.80zł. i jest tylko na recepte.jesli natomiast mineły 3dni to nic juz nie mozesz zrobic,poza liczeniem na "fart" ? Shocked a rodzicom i tak bedziesz musiala powiedziec....

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób test najpierw
natalka15

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No on ma 21 lat.... Confused A test dzisiaj właśnie kupie i wszystko bedzie jutro rano wiadomo... Confused Bo najlepiej wlasnie rano go robic tak.?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak ale najwczesniej po 14-16 dnaich od sotsunku. jak zrobisz wczesniej to i tak nic nie wykryje Rolling Eyes

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za takie coś to Twój boy trafi za kratki... Kompletna głupotka i brak wyobraźni!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41