Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Trans
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam chciałbym zapytać czy można zajść w ciąże, kiedy uprawia się sex bez w czasie miesiączki z dojściem w środku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 9:21 pm Temat postu: |
|
|
można _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 10:52 pm Temat postu: |
|
|
maśka napisał: | wiec dobrze obliczylam ze dni plodne wypadaja mi między 8-16 dziem??? |
dokładnie to 10-18 . jesli cykl 28dniowy.
przy czym owulka moze byc ok.14-16 Dc
Trans napisał: | Witam chciałbym zapytać czy można zajść w ciąże, kiedy uprawia się sex bez w czasie miesiączki z dojściem w środku? |
mozna o ile masz bardzo krotkie cykle i koniec okresu moze byc poczatkiem dni płodnych a nawet owulacji ,ale przy regularnych cyklach zajscie w ciaze podczas okresu jest niemozliwe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zatroskana_21
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj jak zachciało mi się siku, to na koniec zauważyłam krew. Ale tylko na papierze jak wycierałam się. Było jej bardzo mało. Od wczoraj nawet nie założyłam wkładki ani podpaski. A krew czasami tylko widze po wytarciu się. Miałam nadzieje, że tym razem nam się udało i jestem wkońcu w upragnionej ciązy… Dzis jest 2-gi dzien i wogole ani razu nie zaplamiłam majtek. A krew tak jak pisałam, tylko czasami jak się podcieram i tyle co nic i nie za kazym razem widze ja. Może to być ciaza? 1-szy raz takie cos mam.może mi ktos odpowiedziec???prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalka15
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 2:07 am Temat postu: |
|
|
Prosze niech ktos mi pomorze!!! Mam 15 lat i trzy tyg. temu uprawialam sex z chlopakem bez zabezpieczenia.... od jakiegos tygodnia boli mnie brzuch mam rano mdlosci czy to musi byc ciąża...? Za okrąglil mi sie tez troche brzuch i nie wiem co mam robic... Nie moge o tym powiedziec rodzica... Prosze o pomoc..! ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 12:16 pm Temat postu: |
|
|
15 lat i ciaza? sex z małolatami jest karany wiesz o tym? dlaczego nie pomylsłas zanim doszlo do czegokolwiek? od czego sa gumki ja Was nie rozumiem..najpierw sie sexicie a potem jest płacz i lament ;/ a gdzie rozum? co my poradzimy? jesli doszlo do zapłodnienia to szykuj sie na bycie rodzicem.co za facet ktory uprawia sex z 15latka ? pewnie tez gowniarz;/ wspolczuje temu dziecku. jesli nie mineło 72h od stosunku to idz do gina po tabletke "po",ale kosztuje ona ok.80zł. i jest tylko na recepte.jesli natomiast mineły 3dni to nic juz nie mozesz zrobic,poza liczeniem na "fart" ? a rodzicom i tak bedziesz musiala powiedziec.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 1:22 pm Temat postu: |
|
|
zrób test najpierw _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalka15
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 3:25 pm Temat postu: |
|
|
No on ma 21 lat.... A test dzisiaj właśnie kupie i wszystko bedzie jutro rano wiadomo... Bo najlepiej wlasnie rano go robic tak.? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 4:10 pm Temat postu: |
|
|
tak ale najwczesniej po 14-16 dnaich od sotsunku. jak zrobisz wczesniej to i tak nic nie wykryje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Za takie coś to Twój boy trafi za kratki... Kompletna głupotka i brak wyobraźni! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|