Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 9:26 pm Temat postu: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 17) |
|
|
prosze o kontynuacje rozmowy tutaj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
margaretka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 9:02 am Temat postu: Ważne pytanie |
|
|
Mam pytanie. Kochałam się z moim chłopakiem w czwarty dzień po okresie. Kochaliśmy się z prezerwatywą i pod sam koniec nie zrobił tego w mnie tylko na zewnatrz.. kazałam mu sprawdzić czy prezerwatywa jest cała, powiedział że tak więc cała wydzielina była w środku. Później jeszcze pieściliśmy się, ale tym razem bez prezerwatywy, wydawało się że jego członek był czysty bo powiedział że wytarł. Kiedy się pieściliśmy pare razy otarł nim moje okolice intymne.. Czy jest możliwość że mogłabym zajść w ciąże? wydaje mi się to mało prawdopodobne, ponieważ nie zrobił nic do środka.. słyszałam że plemniki wydobywają się jeszcze przed wytryskiem.. Czy jest możliwość zajścia w ciąże w moim przypadku? Prosze o odpowiedzi..
---edited by karioka---
Proszę nadawać postom tematy odzwierciedlające problem i pisać je w tych, które są po to założone. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 10:42 am Temat postu: |
|
|
wiesz.. wydaje mi sie ze nie bedziesz dlatego ze musiałby do srodka tak jak mowisz:) wiec nie masz co sie martwic:) _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lazy
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 1:50 pm Temat postu: czy jestem w ciaży, proszę o szybką odp. |
|
|
mam takie samo pytanie.. czy jestem w ciąży... strasznie się boje.. napisze moja historie i proszę o szybko odpowiedź.. błagam..
Dokładnie tydzień temu uprawialiśmy z moim chlopakiem petting. Musze zaznaczyć, że mój chłopak dotykał siebie w miejscach intymnych, a później mnie ( ;( ) , następnie swoim członkiem , delikatnie dotknął mnie.. no wiadomo gdzie.. . We wtorek 2.02. mialam dostać miesiączkę. Przed miesiączką zawsze towarzyszy mi ból piersi, mialam go od 27.01 do 3.02. Ból ustał a miesiączki nie mam.. Na dotatek nie towarzysza mi wypryski na Twarzy, poza tym, mam staraszne bole pleców , w nocy nie mogę spac..nie mam apetytu i towarzyszy mi dziwne uczucie jakbym miala zwymiotowac.. Wydaje mi sie, że to są tak szybko nie wystąpują objawy ciąży , ale prosze mi powiedzieć czy powinnam się martwić?? postanowiłam , ze jesli do pon. nie dostanę miesiączki zrobie test ciążowy. Czy raczej już teraz powinnam go zrobić ?? Prosze o odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
margaretka
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 3:07 pm Temat postu: .. |
|
|
ja teraz zaczełam obawiać się jeszcze bardziej, bo dzisiaj rano miałam jakieś dziwne uczucie jakby na dole (tam gdzie znajdują sie jajniki) jakby jajniki mi się ruszały ;/ czy coś w tym stylu to nie było nic bolącego, ale to bardzo dziwne uczucie ;/ nie podobne do tego bólu jaki się odczuwa w trakcie miesiączki Dzisiaj minął 6 dzień, od dnia w którym się kochaliśmy (niedziela) teraz już sama nie wiem co mam robić... Po jakim czasie od uprawiania sexu można zrobić test ciążowy, wie któraś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lazy
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 4:08 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej po tygodniu.. ja zrobie z pon, jak cos |
|
Powrót do góry |
|
|
|
margaretka
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 5:36 pm Temat postu: .. |
|
|
lazy ja też zrobie w poniedziałek.. chociaż cholernie bede sie bała wyniku życze Tobie powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 6:14 pm Temat postu: |
|
|
test ciążowy powinno się robić 14-16 dni po stosunku aby był wiarygodny i najlepiej z porannego moczu _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lazy
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 6:28 pm Temat postu: |
|
|
Tobie tez margaretka.. kurcze... masakra.. jesli bede w ciazy, jak ciekawsze jest to, ze ja jeszcze z nikim nie wspolzylam.. tylko petting.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 10:23 pm Temat postu: |
|
|
lazy i margaretka jezeli nie doszlo do wytrysku to nie macie sie co martwic